*edited by mod Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ipak su ga vratili, pa hiljade ljudi kojima zivot visi o tome da li ce moci da vide ili sheruju njegov tekst na fejsu, mogu da odahnu. Ne bi se cudio da je sve bio jedan viralan publicity stunt.Sa druge ovaj novi FB outline/timeline me je bacio na neke stare Istokove mudrosti kao npr onu iz juna kada je vidovnjacki predvideo da cemo za mesec-dva svi ulaziti na prednja vrata i imati bus plus kartice.
morgana Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ja sam jos davno uvidjela da je istok mag retroaktivnog predvidjanja veb trendova
copkillah Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ja sam jos davno uvidjela da je istok mag retroaktivnog predvidjanja veb trendova bravo
Lezilebovich Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ja sam jos davno uvidjela da je istok mag retroaktivnog predvidjanja veb trendovamislim da on ovo i ne krije, ima onaj njegov tekst koji objašnjava kako biti smešan na internetu. Nešto kao uvidiš da se nešto desilo jednom, pa onda primetiš to drugi put i onda pre nego što zvanično postane trend ti se našališ sa tim. Poenta je valjda da svi to prepoznaju, a nije im još dosadilo.E sad, ovako parafratzirano zvuči potpuno glupo, pa ću se potruditi da nađem original.
Patty Lee Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ima onaj njegov tekst koji objašnjava kako biti smešan na internetu. Nešto kao uvidiš da se nešto desilo jednom, pa onda primetiš to drugi put i onda pre nego što zvanično postane trend ti se našališ™ sa tim. Poenta je valjda da svi to prepoznaju, a nije im još dosadilo.E sad, ovako parafratzirano zvuči potpuno glupo, pa ću se potruditi da nađem original.je l ovaj (upravo otkrivam cari www.istokpavlovic.com ):http://www.istokpavlovic.com/blog/kako-pisati-zanimljivo-i-duhovito-stereotipi-i-pravilo-tri-ponavljanja/ako je, da znas da si dobro objasnio, po tvom opisu sam i provalila.
Ariel Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 https://twitter.com/IvyJbte/status/319160130576994304trololololo
Moća Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Dajte ljudi skupite se i porazgovarajte sa njim kad ne mogu ja.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
giuseppe Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Sad je neka priča da su pretnje nameštaljka, kome verovati, ah?... Sent from Tapatalk 2
Recommended Posts