Prospero Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 - Lopušina, M. (1991) Crna knjiga - cenzura u Jugoslaviji 1945-91. Beograd: Fokus :)- Pešić, V. (1985) La liberté trop protégée: L'Analyse de la parole politique sur les libertés et les droits de l'homme dans la société yougoslave. Sociologija, Beograd, 1-2- I. Paraščić, Cenzura u Jugoslaviji od 1945. do 1990, diplomski rad, Zagreb, 2007.- Matić, Lj, (2008), Političko pozorište i cenzura - Kad su cvetale tikve Dragoslava Mihailovića i Golubnjača Jova Radulovića, Godišnjak Filozofskog fakulteta, Novi Sad, Vol. 33, br. 2, str. 53-68.
pere urban x Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 cekaj, cekaj. otkuda sada te podmetacine da je bilo cenzure u Jugoslaviji od 1945?
Prospero Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 pere, tvoj život na ovom pdf-u izgleda ovako:ne teraj nas da sečemo žicu!
pere urban x Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 pere, tvoj život na ovom pdf-u izgleda ovako:ne teraj nas da sečemo žicu!
Dr Arslanagić Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 - Lopušina, M. (1991) Crna knjiga - cenzura u Jugoslaviji 1945-91. Beograd: Fokus :)- Pešić, V. (1985) La liberté trop protégée: L'Analyse de la parole politique sur les libertés et les droits de l'homme dans la société yougoslave. Sociologija, Beograd, 1-2- I. Paraščić, Cenzura u Jugoslaviji od 1945. do 1990, diplomski rad, Zagreb, 2007.- Matić, Lj, (2008), Političko pozorište i cenzura - Kad su cvetale tikve Dragoslava Mihailovića i Golubnjača Jova Radulovića, Godišnjak Filozofskog fakulteta, Novi Sad, Vol. 33, br. 2, str. 53-68.Hvala, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc će ti biti zahvalan
Dr Arslanagić Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) CSI Commie Romania, fuck yeah! (hteo sam majicu da kupim) Edited September 29, 2012 by Arbeitmann
Prospero Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 aaaah, sigurno imaju i neki secret handshake :ziga:
nera Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ne znam gde bih drugde okacila Geopolitika Srbije - Dusan ProrokovicNisam upoznata sa likom i delom autora, a knjigu videh sinoc pa me zainteresovala. Ima li smisla nabavljati?
Prospero Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) za 2300 svakako ne čini se da je vrlo površna, i kompilacija gomile stvari koje se mogu lako naći na netu, da ne ulazim puno u kvalitet ideje o istočnim alternativama.evo nekakav skraćeni oblik, iščitaj to pa ako te baš intrigira, just do it. http://www.standard....aju-srbije.html Edited November 20, 2012 by buffalo bill
nera Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Bavim se trenutno tematikom geopolitike, doduse globalno, ali znam da se kod nas do sad slabo bavilo na ovaj nacin temom, zato me i zanima ima li smisla... Uzecu iz biblioteke ako nadjem pa da prelistam
Prospero Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Bavim se trenutno tematikom geopolitike, doduse globalno, ali znam da se kod nas do sad slabo bavilo na ovaj nacin temom, zato me i zanima ima li smisla... Uzecu iz biblioteke ako nadjem pa da prelistam uzmi nebojšu vukovića. "logika imperije", piše o nikolasu spajkmanu koga smo mi pominjali na temi velika igra. veliki plus je što je knjiga sasvim neopterećena domaćim treš temama.od knjiga na engleskom možda će ti biti zanimljiv eric walberg. bar se lako nađe pdf. :)
nera Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Buffalo Bill, hvala veliko :)Nikako da se nakanim da procitam tu vasu temu ali ima dana... Ovu cu da nadjem, lako se da odstampati...Za ovu Prorokovicevu me samo zanimao autor, posto se tek upucujem u iste, a prvi refleks mi je da verovatno ne valja, ne znam zasto... mada je niko nije jos ni procitao.
MancMellow Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Pa recimo zato što i u "sižeu" odmah isplivavaju teme koje nikakve veze sa geopolitikom nemaju :D svakom inteligentnom to upadne u oči momentalno...
Recommended Posts