Lancia Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 uvalili mi roze radovanovic u kofer. valja li ili da ga poklanjam?¿
yolo Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 ako ces da ga poklanjas spancima koji se razumeju elementarno u vina, bolje nemoj.
Lancia Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) nista onda, oladicu ga dobro. ja se ionako elementarno ne razumem :)vise me raduje rakija od ribizle. to svakako ne ide nikom. Edited June 22, 2012 by Lancia
C žeton Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Za vikend je degustacija vina u De Vino vinoteci u Zemunu u 22. Oktobra. U stvari salon vina, tako neki skup. Ne čuh najbolje da li 100tinak etiketa ili izlagača.Vinoteka ima solidnu baštu, valjda će biti i hladovine. 390 kinti ulaz, od toga je 90 kaucija za čašu.
kepa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) Za vikend je degustacija vina u De Vino vinoteci u Zemunu u 22. Oktobra. U stvari salon vina, tako neki skup. Ne čuh najbolje da li 100tinak etiketa ili izlagača.Vinoteka ima solidnu baštu, valjda će biti i hladovine. 390 kinti ulaz, od toga je 90 kaucija za čašu.taman da probam sta je aktuelno od nasih vina kad sam vec tu Edited June 22, 2012 by kepa
kepa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Super!Koji ces dan?najverovatnije sutra, zavisi koliko dugo zaglavim na carini jer mi stize vino sutra
Аврам Гојић Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 (edited) probao sam, uspeo sam da popijem, nekako, jednu konzervu. mislim da ovo ne bih pio ni u trenucima dipsomanskog delirijuma, kada ti je sve prihvatljivo, cak i stomaklija.mnogo me vise zanima kakav je Rubinov Blue Curacao i moze li se koristiti u koktelima, jeftinijeg nema na trzistu. Edited June 28, 2012 by Marko M. Dabovic
Frank Pembleton Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 mali OT kazu mi da ono njihovo energetsko pice "nije po jusu"...Otkida koliko drzi budnim...
Zverilla Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 lagano, sveže, voćkasto (jabuka, agrumi), sa jedva primetnom muskatnom notom, suvo skroz, hrskavo, jednostavno.sta znaci 'hrskavo'?(ozbiljno pitam - nemam prestavu sta to moze da znaci kada se koristi uz pice)
pacey defender Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 U onoj radnji Drink Store što ih ima po gradu trenutno imaju super ponudu - Tikveš smederevka 210 din, a Rubinov roze 0,7 je 180 din. Najbolja vina u tom cenovnom rangu, za lađenje na ovu vrućinu.
renne Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 da, to je odlična cena, hvala za info, tu su mi u kraju
ajgor Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Slučajno sam natrapao na neku Microsoftovu prastaru beta verziju - vršački rajnski rizling iz 2003. Valja li to? Delili na nekoj od Sinergija, pa se zaturilo u podrumu.
aram Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) rizling se najvise pije mlad, ali u principu moze jako dugo da stoji, ovde se ladno prodaju i vise od sto godina stari ponekad. moze mu se desiti da dobije tzv. petrol-notu, ali to, navodno, ne smeta. meni se od toga bljuje. e sad, sve naravno zavisi od toga kakav je bio u startu, u kakvim je uslovima stajao, ... probaj, nece te ubiti :) Edited July 3, 2012 by aram
Recommended Posts