Mp40 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Donijela seja beloga iz Rajackih Pimnica... kano mlijeko! Uh... jos!!!
C žeton Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Tarpoš, ok, nego da li je neko probao Orašac, ista kuća Vrbica, ali je u pitanju kaberne.
Cruella De Ville Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 (edited) eeeeeee, bas sam prilikom listanja ovog naisla na, sigurna sam, nove zvezde u usponu poput:menueta, lorda, misterije, baby mammota (bez h, sto pretpostavljam da ima neki, meni nepojmljiv, visi smisao...)te se mislim dal sam dorasla svemu tome a i sve vreme od onomad, mislim samo na onaj carigrad iz 2003, i pitam se ima li svrhe piti i ubuduce al ko zna, mozda za generala musharafa ex civila larka bude neko belo ^_^ edit: da mi je znati sta su kumovi pili kad su ove nazive smislili... :D Edited April 29, 2009 by Cruella De Ville
panta rhei Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 dosao sam do jedne flase kosovskog merlot-a iz 1987. nisam otvorio, ali cu uskoro. vredi li to necemu? sta da ocekujem kada ga otvorim? dekantirati, koliko dugo?
panta rhei Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :o toliko lose? kakve su sanse da ipak ne bude tako?
yolo Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 za koji dan stize narudzbina od milosavljevica, villa vinum - cabernet sauvignon (2007) i po pri put sauvignon blanc (2008) kao i roze (2008).ako nekoga zanima da se pridruzi, cene su odlicne za ovakvo vino - ova druga dva jos nisu probana, kupujem na poverenje. kupuje se na karton.
LukaLaban Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 :o toliko lose? kakve su sanse da ipak ne bude tako?Sanse su nikakve! Bolje ga ostavi na nekoj polici kao ukras. Ja sam '99. kupovao zalihe kosovovina i krivo mi je sto sve odmah nisam popio jer su do 2003, 04. sva pukla... losa pluta a i to nije vino koje moze toliko da stoji.
LukaLaban Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 za koji dan stize narudzbina od milosavljevica, villa vinum - cabernet sauvignon (2007) i po pri put sauvignon blanc (2008) kao i roze (2008).ako nekoga zanima da se pridruzi, cene su odlicne za ovakvo vino - ova druga dva jos nisu probana, kupujem na poverenje. kupuje se na karton.Nadam se da ce se pojaviti u Sava Centru 7-9. maja pa da probamo i pazarimo.
panta rhei Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sanse su nikakve! Bolje ga ostavi na nekoj polici kao ukras. Ja sam '99. kupovao zalihe kosovovina i krivo mi je sto sve odmah nisam popio jer su do 2003, 04. sva pukla... losa pluta a i to nije vino koje moze toliko da stoji.hvala. mislio sam da je tako, ali...mozda...sve se nesto nadam. nesto, kao kada kisa pljusti, zahladnelo, a ti se sve nadas da ce za koji minut zasijati sunce...vidis da od toga nema nista, ali, opet... ;)
najgori Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 prosuo flasu pinot grisa - subotickog iz 1999. pukao cep. puklo vino. belo vino starije od 5 godina plebejskog porekla je uvek rizicno.da je neki cab ili vranac ili zinfandel pa da ga tanini drze u zivotu, ali merlot (a nije petrus ;) tesko. mislim otvori ga pa ga brzo probaj. ne daj mu da dugo dise.
Cruella De Ville Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 eeeeeeee, koliko sam ja `uglednijih` i mladjih dekantirala u klozetskoj solji...mada ne mogu da kazem da ne pricinjava zadovoljstvo. kao i uvek kad se resim bilo koje vrste djubreta ^_^ nego me brine sto nisam u elementu ovako knap uoci predstojece manifestacije <_<
panta rhei Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 radoznalost pobedila. otvorio. wc solja. nije da nisam ocekivao, ali...tada sam dosao i do crnogorskog merlot-a iz devedeset i neke, njega cu verovatno ostaviti. ima lepsu flasu
Cruella De Ville Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 tada sam dosao i do crnogorskog merlot-a iz devedeset i neke, njega cu verovatno ostaviti. ima lepsu flasu mozda, kad je vec lepa, da je ispraznis i u nju metnes plasticni karanfil?pa na milje na tv
LukaLaban Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 eeeeeeee, koliko sam ja `uglednijih` i mladjih dekantirala u klozetskoj solji...mada ne mogu da kazem da ne pricinjava zadovoljstvo. kao i uvek kad se resim bilo koje vrste djubreta ^_^ nego me brine sto nisam u elementu ovako knap uoci predstojece manifestacije <_<I told you so, I told you so I ja sam skoro dekantirao 3-4 flase mnogo boljeg kvaliteta u wc...Znaci, zivimo danas i pijemo dobra vina, ne cuvamo skoro nista!
yolo Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 ko bude isao na salon vina neka obrati paznju na premijerni sauvignon blanc villa vinum iz bucja/pocekovina. imam utisak da je bez obzira na malo tanje telo, vino jako dobro za domace standarde. nos i zavrsnica perfektni.
Recommended Posts