January 23, 20205 yr Vino nije naročito robusno. Bogato je, ali meko, elegantno. Složi ga uz crvena mesa, ali ne biftek, nego jagnjetinu, teleće pečenje, pačije grudi ili sporo pečena rebarca, tako nešto.
January 23, 20205 yr 9 hours ago, Frank Pembleton said: Znači zna Pastor Ja sam oko vina slab... Da ne vrljam po netu, uz koju klopu ili onako solo? ... Shiit has hit the fan... esi seljak
February 15, 20205 yr ovo nikad ne bih uzela u obzir nego sad frka/stani/pani a u radnji bas los izbor pa rekao ajd ako nista bice za kuvanje..kad ono medjutim skroz ok kvalitet za te novce (220din) misim pitko je sa dosta slabim aromama ali bar nije kiselo kao vecina vina iz tog cenovnog ranga tipa Smedrevka
April 17, 20204 yr Propalo vino na forumu elem gaji li se kod nas 'Muscat Blanc à Petits Grains' i pod kojim imenom? Kod švaba je Gelber Muskateller i odličnih par komada sam našao. Edited April 17, 20204 yr by aram
April 17, 20204 yr probaj belo Muscat Temjanika i crno Dissan od Bovin vinarije ustvari mozes da probas sve , ja obozavam Symphony Edited April 17, 20204 yr by cedo
April 17, 20204 yr 1 hour ago, aram said: Propalo vino na forumu elem gaji li se kod nas 'Muscat Blanc à Petits Grains' i pod kojim imenom? Kod švaba je Gelber Muskateller i odličnih par komada sam našao. Jel zezaš? Muscat blanc a petit grains je, ni manje, ni više, nego tamjanika lično. I da, ima dobrih i ovde. Edited April 17, 20204 yr by banatjanin
April 17, 20204 yr ne zezam, nisam znao... a sad kad razmislim, da to je taj ukus ovde se kreću od 8 do 10 evra ovih 3 koje sam ja našao a da mi se baš sviđaju, kakve su tamo cene? Edited April 17, 20204 yr by aram