gervasius twinkleminkleson Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 di caprio je odlican glumac. to sto izgleda kao da je chlan bakstreet boys-a je druga stvar (koja chini da je pogodan za pljuvanje). no, itekako jeste glumac Link to comment
Hippie Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Di Caprio je dobar glumac, samo sto je izuzetno antipatican [ja u ovom slucaju vise volim izraz "ljigav"] Link to comment
andjelija Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Jedan je BATA.Za sve starije od 18 antipreporuka je GODFATHER UNO DUE TRE :frust: :frust: Dosta je bilo za svaki TV maraton, Dan Republike, Kwanzaau. Vreme je da se preseli na TMC da se druzi sa henstonovim Ben Hurom i daglasovim Spartakom.TAKO MI 1000 DABROVA :D ako ovo nije Saint Net sto voli da crossover dressed as ... Devil :) najveci darodavac znanja i provokator svesti!!! :)sto jes, teskom mukom priznajem....nedostajes. veeeeeeeeeeliki pozdrav od mene :) i da ti kazem, da oni tvoji vrsnjaci nista ne valjaju. jedan mlati palicom ...ce da nas pobije ovde.... a drugi, ni za staru hartiju ga ne bismo mogli prodati. ja sam dobro skoro nikad bolje. [sad kad nije to taj na koga mislim .... ] Link to comment
andjelija Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 po meni je dicaprio bio stvarno dobar u diamond. slaba mi je bila moja lepotica jenniferka, ali ok. gledljiv film, leo mi se ovde daleko vise svidja i sta je pokazao nego u ....boze kako se zove....onaj sa matt damonom...internal affairs da. kaze leo 'at least I like to be kissed before I get fucked'...ili bese in america it's bling bling, in africa it's bling-bang. rokaju se tamo u africi, ljudski zivot ni boba ne vredi. ludilo. Link to comment
Schmeling Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Leonardo je vec u Gilbertu Grejpu bio sjajan glumac. Pa nije u medjuvremenu nazadovao, zaboga. A da je postao antipatichan, jeste. Link to comment
andjelija Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 pa dobro jeste, ali tu je bio relativno mlad i pri tom je on nepojmljivo stvarno talentovan....teze je biti dobar odrastao glumac nego kad si klinac. Link to comment
ParaPsycho Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Perfect Strangerko zeli da vidi sta znaci losa gluma neka obrati paznju na hali beri u ovom filmu Link to comment
porucnik vasic Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Film je trebao da baci akcenat na izrabljivanje Afrike i njenog stanovništva zarad interesa zapada i pojedinaca na tom zapadu se sveo na to da se ta značajna poruka ispiše na kraju filma na zatamnjenom ekranu, neposredno pre glumaca i reditelja. Totalno su promašili temu, što se mene tiče. Film je ništa drugo do jefina pucačina sa špijunskim zapletom dok je prave ljudske drame bilo u 2 ili 3 kadra. Kažem, ideja dobra, ali nije pretvorena i u delo. I da se razumemo, Di Kaprio za mene nije glumac! Ти се очигледно у глуму и филм скоро разумеш као у фудбал. Link to comment
ducca Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Ти се очигледно у глуму и филм скоро разумеш као у фудбал. A u šta se ti razumeš? Ajde malo podeli sa nama glupacima tvoje velike mudrosti. Valjda imaš neki stav o bilo čemu...Ili samo sereš po drugima? Link to comment
3opge Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 **************************************************************************************************************************************************************************decki, ajmo spustite loptu malo, deda Mraz ce uskoro da se dovuce a vi jos niste napisali liste zelja************************************************************************************************************************************************************************** Link to comment
nisam ja Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 (edited) the invasionajme :lol:edit: pobrkao tagove Edited December 28, 2007 by nisam ja Link to comment
palfoot Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 (edited) ou yeahmada ne verujem da cje bilo ko naleteti na ovo chudo anywayalberto cavallone (poor man's pasolini) - blue movie (i tu se josh kao referisse na makavejevov sweet movie, dear lord)moglo bi da se sumira u jednoj reccenici What is apparent is that Cavallone is going all out for the sexual sleaze and attempting to package it in an art-house bundle; the film becomes more extreme, and scatological, until the "climax" where a model is forced to defecate in a litter tray, and then stuff her excrement into cigarette packets. Edited December 29, 2007 by palfoot Link to comment
Lancia Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Death sentence, ali za gledaoca. Link to comment
Joshua Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Malo otkrivanja tople vode:Aliens vs Predator, ovaj drugi- rekvijem.Od price su gori jedino dijalozi i gluma.Ocekivala glupost, ali je ovo prevazislo sva moja ocekivanja.Sr@nje vs Neopev@no. Link to comment
stevo glogovac Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 i ovo je vrela voda, ali iz sjajnog bilbijinog pera - RAMBO http://www.mtsmondo.com/entertainment/movi....php?vest=85904 Malo otkrivanja tople vode:Aliens vs Predator, ovaj drugi- rekvijem.Od price su gori jedino dijalozi i gluma.Ocekivala glupost, ali je ovo prevazislo sva moja ocekivanja.Sr@nje vs Neopev@no. Link to comment
Recommended Posts