Töölönlahti Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Ja to ništa nisam radio, jer znam šta ću ispasti... <=
MayDay Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 ti si kime bas jako nedrug sto nisi presvukao avatar sa nama. tako nisi ni za evropsko u kosarci, pa bila igracka placka...
kim_philby Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 ti si kime bas jako nedrug sto nisi presvukao avatar sa nama. tako nisi ni za evropsko u kosarci, pa bila igracka placka...evo promenio. dovoljno dobro?ako se ne vidi dobro to je pticurina sa tri oka.
Filipenko Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Here are your results:Robb Lord of Winterfell and now King in the North, Robb plans to avenge his father's death and bring his sisters home. His direwolf is named Grey Wind.
shimpu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 (edited) meni su u ovoj seriji zenski likovi sjajni...jedino su mi stanisova vestica i patuljkova kurva malo bledunjave...inace arja, robova doktorka, ros, dzonova divljakusa, kalisi i nje ortakinje - vrhda ne zaboravim i oshu Edited May 14, 2012 by shimpr
MayDay Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 hvala kime!! :)ladno ispadam robb ko filipcina i toncina, a ne kalisi ko fini ljudi fss i vapad. :(inace, sinoc sam otkrila veliku gresku u mom radu, celu noc nisam mogla oka da sklopim zbog toga, jer prezentujem za 12 dana, ali sam zato dosla pre svih na posao, tako grogi i sad cu da lepo pogledam epizodu da me malo sunce ogreje.
Vapad Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Mislim da ima veze što smo iz Pančeva, ovo ti je pustara naseljena divljacima :)
kim_philby Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 (edited) robb je vise ivo lola no tito. ali neka posto tita jos nema u seriji.@mau: evo promenio sam i title. Edited May 14, 2012 by kim_philby
Mil@n Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ja neću da rešavam test, znam ishod - Ned Stark. Malo se pojavi, ali je mnogo cool i pamtiš ga dok si živ. :D
belch Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 pff, verovatno misliš da bi ispao džofri pa se plašiš da proveriš
Mil@n Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 pff, verovatno misliš da bi ispao džofri pa se plašiš da proverišRob Stark, in youre face!
Weenie Pooh Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Pa šta, onda uradi još jednom i namerno da sve suprotne odgovore. (I izađe mu rezultat "Nice try, Joffrey".) jeste, i meni je ovo previše, umanjuje njegovu hladnokrvnost i proračunatost i njenu bespomoćnost. super mi je arja, jedna od najdražih, ali mi fali da bude malo detinjasta. jeste nju život mnogo čemu naučio, ali opet... šta je ubilo njenog oca- odanost! sjajno, dubokoumno, ali ona ima deset godina.Ovo je tačno, ne vide se dovoljno deca u toj serijskoj deci. Sve ih prave kao da su starmali, wise beyond their years, itd. U knjizi deca uglavnom razmišljaju i ponašaju se kao deca, pa onda kad dođe neki neočekivani trenutak zrelosti - ima veću težinu.
belch Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 nisu valjda ono stvarno starkovi dečaci na kraju? (ne tražim odgovor, pitam se naglas)
Recommended Posts