Ivo Petović Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Edit: @McCabe. Mada se ne slažem baš ni sa Petovićem, meni je Kejtlin OK kastovana. (Aša Grejdžoj jeste kataklizmično pogrešna.)Prematora i nekako preophrvana brigama od samog starta serije (mnogo više nego u knjigama, gde ipak pokazuje neku otresitost i stav) + ta prenaglašena patetika. Po meni, promašaj.
Weenie Pooh Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) E da, dobro, mapa je drugo. To sam i ja konsultovao milion puta. Kad god neko mesto nisam mogao da nađem, mentalno sam ga svrstavao u Free Cities preko mora (kojih nije bilo na mapi do pete knjige!) Pa me je to dodatno zbunjivalo kad se posle ispostavi da je u pitanju neko mesto u komšiluku...U ostalom, zato mape stoje na početku knjige, a rodoslovi i ostale knjige starostavne na kraju.@Ivo: U seriji su svi matoriji nego u knjigama, od dece do roditelja. Nisu mogli da stave neku tridesetogodišnjakinju da igra Catelyn kad joj sin ima 20. Patetika je stvar scenarija a ne glumice. Edited May 9, 2012 by Weenie Pooh
Ivo Petović Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 @Ivo: U seriji su svi matoriji nego u knjigama, od dece do roditelja. Nisu mogli da stave neku tridesetogodišnjakinju da igra Catelyn kad joj sin ima 20. Patetika je stvar scenarija a ne glumice.Ona u knjizi ima cca 35, a ovde preko 50. Mogli su da ubace neku od 4 banke. Jbt, pa jedan od glavnih uzroka celog plota je dečačka zaljubljenost Littlefingera u Kejtlin, a meni ti njihovi dijalozi izgledaju prilično smešno jerbo je on prilično mlađi od nje - ko sa tetkom da priča.
Roger Sanchez Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Da, moguće je...onda Martinu još veći kredit. :D Pre pojave Aše Grejdžoj, Kejtlin Stark je nosila šnjur za najgori kast. Tivin najbolji - bukvalno sam ga tako i zamišljao.Asha™ je još dobra prema novom Ser Gregoru.
Weenie Pooh Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Pa Aidan Gillen ima 44 godine, a Michelle Fairley 48. Stvarno drastična razlika.Plus što je on i u knjizi taman bio toliko mlađi od nje, opisuju ga kao beznadežno zaljubljenog klinca.
Ivo Petović Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Pa Aidan Gillen ima 44 godine, a Michelle Fairley 48. Stvarno drastična razlika.Paj stvarno, utripovao sam da je 1959. godište. Makar tako izgleda. :P
Weenie Pooh Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Asha™ je još dobra prema novom Ser Gregoru.Gregor je 99% scenografija. Asha ima dosta teksta, treba nešto i da odglumi... Meni je ona potpuni promašaj, a za Gregora mi je prilično svejedno.
James Marshall Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Ako je fora u knjizi da Asha bude odvratna, onda je ovaj kasting u seriji u potpunosti uspio. Doduše, čitavu tu familiju su lijepo predstavili kao skupinu manijaka i kompleksaša.
James Marshall Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Ne znam kako je u knjizi, tek treba da stignem do tog momenta, ali u seriji je prikazana neki (bi) lučki radnik zarobljen u tijelu žene, koja bi, uzgred budi rečeno, trebala da bude princeza.
Lynn Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) Ne, u knjizi je kul, a pri tome i zgodna.E to. Ova screen verzija jeste bitchy harizmaticna ali putpuno nesexy (jes da su grejdzoji u principu buljavi i ruznjikavi, al seksipil je nesto drugo). E tu sam ocekivala krsnu devu s oblinama (ne nuzno lepim, ali zato zagonetnim licem) koja prsti nekom animalnom vlaznoscu od koje se drugi zentaju i budu fini poslusnici.Screen verzija to bas i nije. Edited May 9, 2012 by Lynn
Timmi Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 zeljno iscekujemo tvoju screen verziju na onom dole topicu.
Lynn Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Sta fali ovde.Prenosim vec necije vizije:Ova samo malo da se obuce :)
Töölönlahti Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Meni ovaj crtač pogodio sve osim odeće od pojasa na gore:Pljunuta, baš kakvom sam je zamislio dok sam čitao. -_-
Recommended Posts