copkillah Posted June 13 Posted June 13 11 minutes ago, Ayatollah said: Jasno mi je da je ovo fanboj, ali bilo šta u vezi sa GoT staviti u kontekst "najvećeg" ili "najboljeg" je poprilično lejm. 2
johan nagel Posted June 13 Posted June 13 Да, сви знају да је највећи plot twist у историји телевизије смрт МекНалтија у Жици. 1
copkillah Posted June 13 Posted June 13 1 hour ago, johan nagel said: Да, сви знају да је највећи plot twist у историји телевизије смрт МекНалтија у Жици. ili Megi koja je upucala Mr Burnsa
Mil@n Posted June 13 Posted June 13 3 hours ago, Moća said: I dalje pamtim šok kada sam čitao knjigu. Ja do kraja knjige nisam verovao da je mrtav, čekao sam neki plot tvist da se vrati živ.
Weenie Pooh Posted June 14 Posted June 14 14 hours ago, copkillah said: Jasno mi je da je ovo fanboj, ali bilo šta u vezi sa GoT staviti u kontekst "najvećeg" ili "najboljeg" je poprilično lejm. Sad zvučiš kao @Pokojni Ruxin kad ti je objašnjavao koliko je retardirano nositi fudbalski dres kao majicu 1
Weenie Pooh Posted June 14 Posted June 14 1 minute ago, Milošica said: Osim ako je u pitanju dres Venecije. Ti preletač bolje ćuti. 1
copkillah Posted June 14 Posted June 14 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Sad zvučiš kao @Pokojni Ruxin kad ti je objašnjavao koliko je retardirano nositi fudbalski dres kao majicu ja tebe nisam vređao! 1
Weenie Pooh Posted June 14 Posted June 14 Bastać, šta si u podznaku? (Ako neki topik zaslužuje trolovanje, onda je to ovaj. Možda čak izmamimo @MayDay iz pećine.)
Weenie Pooh Posted June 14 Posted June 14 27 minutes ago, Milošica said: 17 minutes ago, Filozof manijak said: Najgori znak Filozof je u horoskopu Baristan Selmi.
Recommended Posts