Razzmatazz Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 pa kako? meni sam lepsa kad sam neocesljana i prljava, nego umivena u ovim plavim haljinama. videcu ovih dana da promenim avatarcic.Na tu plavu haljinu i puštenu kosu sam i mislio. I meni si bolja raščupana i prljava.Nego, simptomatično je već zašto po seriji ima tako malo mene.
Weenie Pooh Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Pojela maca vučina. Biće te valjda od sledeće, ili bar one tamo.Mene, pak... :(
MayDay Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Na tu plavu haljinu i puštenu kosu sam i mislio. I meni si bolja raščupana i prljava.Nego, simptomatično je već zašto po seriji ima tako malo mene.zato sto si nebitan lik.
Razzmatazz Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) A pazi kad su Džonu ladno crtali brkove Što se tiče nebitnih likova, pričaćemo još, ti i ja. Edited May 3, 2012 by Razzmatazz
Shan Jan Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Da li samo meni mapa 7 kraljevstva lici na UK sa sve Kraljevskom Lukom kao Londonom? A tu su i slobodni gradovi (aka severnonemacki i holandeski) a iza njih dotraci (aka zlatna horda). Tu je i rat ruza gde se biju Lankasteri i Tjudori (doduse jos nisam stigao u knjigama da vidim dal se zavrsava kao i ovaj pravi). Previse slicnosti...In other news, proklet bio Sean Bean, cim sam ga ugledao trebao sam da znam kako ce se zavrsiti http://www.youtube.com/watch?v=zJODirze5EM
Pantelija jr Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 vau, rupa na saksiji! ;) u ASOIAF ima buljuk referenci na RL istoriju (i geografiju), ti si zapazio neke od najociglednijih. smartass mode on/ rat ruza se vodio izmedju porodica Lankaster i Jork, sto je jos blize Martinovoj varijanti Lanister i Stark. /smartass mode off.inace, neke od ociglednih (po mom misljenju, a i po misljenju vecine postera na nekim 'specijalizovanim' forumima) paralela su:- vec receno Lanister-Lankaster itd.- Tireli i Visoki Sad - Francuska- Dorna - Spanija- Slobodni gradovi - Italija, tj. njihovi gradovi-drzave (konkretno Bravos-Venecija)- Valirija - kombina Rim, Vizantija, Stara Grcka...jasno je da je Debeli sa zadovoljstvom gradio svoj svijet na osnovama iz RL, a kako je u skoli sasvim sigurno ucio vise o engleskoj istoriji nego o, sto ja znam, caru Duletu - vecina tih referenci se odnosi bas na Englesku (neko je vec pomenuo Hadrijanov zid i The Wall)
katamaran Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ovo je verovatno bila ona jedna epizoda po sezoni bez gologuzije :D
Mil@n Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ovo je verovatno bila ona jedna epizoda po sezoni bez gologuzije :D BEZ SPOJLERA MOLIM!!!:DSad ću uz ručak da zviznem petu, priznajte da mi zavidite što je još nisam gledao.
Weenie Pooh Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ovo je verovatno bila ona jedna epizoda po sezoni bez gologuzije :D http://www.gagbay.com/images/2012/04/boobs_per_episode_of_game_of_thrones-71631.jpg Lažu dušmani, videle se bar dve u prologu, ona scena porođaja Džabe im sve te sise dok samo poziraju. Ako ne bude eksplicitne girl-on-girl action u preostalih 5 epizoda, ja ih bojkotujem do daljnjeg -_- (Do početka treće sezone.)
Razzmatazz Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Je l' se u ovu statistiku računaju i Renlijeve sise?
Weenie Pooh Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Teško, jer bi onda i 648 Dothraki sisa moralo da se uračuna.
MayDay Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 vau, rupa na saksiji! ;) u ASOIAF ima buljuk referenci na RL istoriju (i geografiju), ti si zapazio neke od najociglednijih. smartass mode on/ rat ruza se vodio izmedju porodica Lankaster i Jork, sto je jos blize Martinovoj varijanti Lanister i Stark. /smartass mode off.inace, neke od ociglednih (po mom misljenju, a i po misljenju vecine postera na nekim 'specijalizovanim' forumima) paralela su:- vec receno Lanister-Lankaster itd.- Tireli i Visoki Sad - Francuska- Dorna - Spanija- Slobodni gradovi - Italija, tj. njihovi gradovi-drzave (konkretno Bravos-Venecija)- Valirija - kombina Rim, Vizantija, Stara Grcka...jasno je da je Debeli sa zadovoljstvom gradio svoj svijet na osnovama iz RL, a kako je u skoli sasvim sigurno ucio vise o engleskoj istoriji nego o, sto ja znam, caru Duletu - vecina tih referenci se odnosi bas na Englesku (neko je vec pomenuo Hadrijanov zid i The Wall)jeste, jeste, tako je. visoki sad je najlepsi na kontinentu. nagizdan ko pariz. :D
Weenie Pooh Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Visoki Sad :D Super je kako znate tačno kako izgleda i ono što nije opisano ni u knjizi ni u seriji.
MayDay Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) pa kacila sam ja one slicice zamkova kad sam vas pitala da odgovorite u kom zamku biste ziveli kada biste bili princeza..gle ovo! louvre, tuileries.. Edited May 4, 2012 by MayDay
Recommended Posts