mraki Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 (edited) Podseti me ovo na Lost na mnogo načina... škokski primer šta ne treba raditi sa dobrom pričom. Neshvatljivo mi da nisu mogli bolje. laku noć Edited May 20, 2019 by mraki
Jumanji Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Ovo je takvo djubre, da nisam ni svesna sta sam gledala.Pa dok sam citala leakove delovalo bolje nego ovo sranje...parodija, smehoteka, sta je...oni dijalozi, one recenice...jjjuuu juuu odoh da se umijem
Budja Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 19 minutes ago, Valkyrie said: Hide contents Ali, najbolje što nekog zapravo boli kurac (kad moram tako da kažem) šta hoće tamo neki Unsullied pa kao, da se ispoštuju, i nek Džon crkne ako treba. Veće staraca koje je izabralo Brana je za nijansu manje smešno od Malog Veća koje je kao neki humor rilif, šta god one "fore" bile. Džon je definitivno tragičar, da ne bi na kraju Tormunda i Ghosta lepo bi se roknuo gore na Zidu. Haha, da, Bran, kaže Malom Veću "samo vi radite, ja ću da vidim šta radi Drogon", to samo da ih podseti da on vidi sve i zna sve, ne kapiram?? Spoiler Smesnije je sto Deni nema zastitu, nakon sto je jos od prosle epizode guslala Jonu o strahu videci da nema puno poverenje, i sada mu se baca u narucje. Scenaristi na kraj stavili Brana kao vrhunskog master planera, sve je tacno onako kako je trebalo da bude. Nema niste gluplje od determinizma koji ne sledi logiku price, nego, eto, tako je moralo biti.
porucnik vasic Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Хахахахахахаха сто ли им милих мајки јебем. Каква су они говна. Дебели ако има грам образа треба да се одрекне овог срања.
theanswer Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Prevazislo je i najgora ocekivanja. Toliko je lose da me je sramota bilo dok sam gledao.
*edited by mod Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 16 minutes ago, theanswer said: Prevazislo je i najgora ocekivanja. Toliko je lose da me je sramota bilo dok sam gledao. Spoiler Edmur bi bio dobar tvist ali znalo se da ko se prvi javi nema sanse. Da mi je neko rekao za ovo pre osme sezone rekao bih da je dosta lose, ali je cela osma sezona smanjila ocekivanja znatno pa mi je u neku ruku dovoljno to sto nema Sanse i KLu. Doduse to je nije sprecilo da sama samcijata protivreci paaa svima.
arheolog1981 Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Kakvo je ovo smeće, neverovatno. Sat vremena patetike i jadnosti. Nije dovoljno glupanu i tupanu što su pisali, na ovu su morali da se unerede i režijom... Evo jedan rotten tomato approved reviewer https://mamasgeeky.com/2019/05/game-of-thrones-finale.html Ipak postoji nešto gluplje i od ove epizode
Giggsy Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Ima na nekom kiosku? Mater im jebem, prosle su objavljivali odmah
J-♣ Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 1 hour ago, Sara said: Jel hepi end? samo za.... nije Da, baš kao Lost
Anduril Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 1 hour ago, arheolog1981 said: Kakvo je ovo smeće, neverovatno. Sat vremena patetike i jadnosti. Nije dovoljno glupanu i tupanu što su pisali, na ovu su morali da se unerede i režijom... Evo jedan rotten tomato approved reviewer https://mamasgeeky.com/2019/05/game-of-thrones-finale.html Ipak postoji nešto gluplje i od ove epizode Pogledati komentare - sve sami forumasi.
ZerrorR Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 6 minutes ago, ToniAdams said: Jel valja? Da gledam? Gledaj, kad smo se mi zajebali, možeš i ti... Najaca seria
Recommended Posts