mraki Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 (edited) Ajde što je glupo, nego je i dosadno... Bran Edited May 20, 2019 by mraki
mustang Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 (edited) 4 minutes ago, MayDay said: Reveal hidden contents Fuj, Bran! samo? Spoiler otperjao drzi se! Edited May 20, 2019 by mustang
mraki Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Kakvo smeće! Dobro, nije da sam bilo šta drugo očekivao nakon nekoliko predhodnih epizoda...
MayDay Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Mustang, živ je on i zdrav, ali mi je ogavan. Ja ne znam da li je do mog kulturološkog bekgraunda, odgoja, iskustava i svake istorijske datosti u mom životu, ali meni je ovaj rasplet doneo nesreću. Mislim da ću da bacim peglu od jada kojeg osećam.
Valk Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 (edited) Spoiler Ali, najbolje što nekog zapravo boli kurac (kad moram tako da kažem) šta hoće tamo neki Unsullied pa kao, da se ispoštuju, i nek Džon crkne ako treba. Veće staraca koje je izabralo Brana je za nijansu manje smešno od Malog Veća koje je kao neki humor rilif, šta god one "fore" bile. Džon je definitivno tragičar, da ne bi na kraju Tormunda i Ghosta lepo bi se roknuo gore na Zidu. Haha, da, Bran, kaže Malom Veću "samo vi radite, ja ću da vidim šta radi Drogon", to samo da ih podseti da on vidi sve i zna sve, ne kapiram?? Edited May 20, 2019 by Valkyrie
mraki Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 (edited) Ovo što su sad pustili samo pokazuje koliko je kraj banalan, šta je serija nekad bila a šta je postala. edit: mislio sam da je neki specijal u pitanju, a ono samo najave... Edited May 20, 2019 by mraki
MayDay Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Sve je strašno. Mrzim i Martina. Bolje da sam se zajebavala onog leta 2011 nego što sam čitala njegove šugave knjige.
mustang Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 (edited) 7 minutes ago, MayDay said: Mustang, živ je on i zdrav, ali mi je ogavan. Ja ne znam da li je do mog kulturološkog bekgraunda, odgoja, iskustava i svake istorijske datosti u mom životu, ali meni je ovaj rasplet doneo nesreću. Mislim da ću da bacim peglu od jada kojeg osećam. mislim da razumem kako se osecas. nemoj da si tako tuzna :( ako ti je za utehu procitala sam negde da se vec skupilo milion potpisa da se ova poslednja sezona ponovo snimi. ljudi su nezadovoljni i misle da martin uopste nije napisao ovo Edited May 20, 2019 by mustang
Recommended Posts