Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)

Ajde što je glupo, nego je i dosadno...

Bran :frust:

Edited by mraki
Posted

dajte nama sto ne gledamo u spojler ko izginu sada

Posted (edited)
4 minutes ago, MayDay said:

Reveal hidden contents

Fuj, Bran!

samo? 

Spoiler

otperjao :laugh:

drzi se!

Edited by mustang
Posted

Kakvo smeće!

Dobro, nije da sam bilo šta drugo očekivao nakon nekoliko predhodnih epizoda...

Posted

Mustang, živ je on i zdrav, ali mi je ogavan.

Ja ne znam da li je do mog kulturološkog bekgraunda, odgoja, iskustava i svake istorijske datosti u mom životu, ali meni je ovaj rasplet doneo nesreću. Mislim da ću da bacim peglu od jada kojeg osećam.

Posted (edited)
Spoiler

Ali, najbolje što nekog zapravo boli kurac (kad moram tako da kažem) šta hoće tamo neki Unsullied pa kao, da se ispoštuju, i nek Džon crkne ako treba.

Veće staraca koje je izabralo Brana je za nijansu manje smešno od Malog Veća koje je kao neki humor rilif, šta god one "fore" bile. 

Džon je definitivno tragičar, da ne bi na kraju Tormunda i Ghosta :wub: lepo bi se roknuo gore na Zidu. 

Haha, da, Bran, kaže Malom Veću "samo vi radite, ja ću da vidim šta radi Drogon", to samo da ih podseti da on vidi sve i zna sve, ne kapiram?? 

Edited by Valkyrie
Posted (edited)

Ovo što su sad pustili samo pokazuje koliko je kraj banalan, šta je serija nekad bila a šta je postala.

edit: mislio sam da je neki specijal u pitanju, a ono samo najave...

Edited by mraki
Posted

Sve je strašno. Mrzim i Martina. 

Bolje da sam se zajebavala onog leta 2011 nego što sam čitala njegove šugave knjige.

Posted (edited)
7 minutes ago, MayDay said:

Mustang, živ je on i zdrav, ali mi je ogavan.

Ja ne znam da li je do mog kulturološkog bekgraunda, odgoja, iskustava i svake istorijske datosti u mom životu, ali meni je ovaj rasplet doneo nesreću. Mislim da ću da bacim peglu od jada kojeg osećam.

mislim da razumem kako se osecas. nemoj da si tako tuzna :(

ako ti je za utehu procitala sam negde da se vec skupilo milion potpisa da se ova poslednja sezona ponovo snimi. ljudi su nezadovoljni i misle da martin uopste nije napisao ovo

Edited by mustang
Posted

Tenksić, Mustang. Laku noć svima!! :-)