Lrd Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 a postoji toliko knjiga za procitati.Ovo je jedna od knjiga koje treba pročitati, najuži spisak. Top 1%.
Mil@n Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 stvarno ne razumijem zasto bi nekog ovakva serija natjerala da cita knjige, a postoji toliko knjiga za procitati.zabravio sam da kazem, dobra ona doktorka s testerom.Pa ako ti se baš sviđa serija, što ne bi pročitao i knjige za koje vlada opšte mišljenje da su dosta zanimljivije? Naravno, ko voli taj genre, ko ne voli, neće ga niko naterati da čita 5000 strana, to je jasno.
prima Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 jedno letovanje produzeno sa zimovanjem taman, procitam
porucnik vasic Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 odlična epizoda! Баш тако, Меки, најбоље досад у овој сезони.
Zabalujev Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 (edited) De ste, pitchke! A ako je bilo, baš me zabole. Edited April 27, 2012 by Zabalujev
Fins fleet Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Sarah Silverman @SarahKSilvermanHoly crossover! The black smoke monster from #Lost just came out of a lady's vagina in #GameofThrones!Sara pokusava da pomiri zaracene strane.
luba Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Sara pokusava da pomiri zaracene strane.ako neko uspe u tome, ona ce.meni i dalje sve kul, sapunjarski elementi sve simpaticniji - kosovka devojka odlican lik, nadam se da ce se pojavljivati, vec sam je videla kao novu lejdi stark. mada mi je simpaticna i ova seka sto se ne buni da bata zadovolji muza, vazno je biti lejdi. odlicno je uradjena scena sa sajkom i kurvama, efektnija od svih izivljavanja do sada.mane, ko i uvek, staramajka stark, neubedljiva i u majcinstvu i u buntovnistvu. barbika, kuku, sto onako prica? gore nego recitacija.nadam se da ce nas uvesti iza zidina tog grada, mora da je unutra spektakl hedonizma, orgija i dekadencije.
steins Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0EZ4AzN37dY&feature=related
Lynn Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Stanis as Mitt Romney & Renley as Rick Santorum - spot on :D
Weenie Pooh Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Climate change :lol:Ne znam samo ko im je ovaj Balon Greyjoy? Ostale sam sve prepoznao, šta nije u redu sa mnom?
MayDay Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 pa ron pol!posle klintona, busa i obame (i eventualno kolbera) najveci seleb. opet se potvrdjuje koliko je taj covek ignorisan ko sto i kazu na ovom uratku. napravio je dzon stjuart kolaz o tome kako svi ignorisu rona pola dok su isli prajmriz.climate change je fakat najache.. :D
Weenie Pooh Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) Ih, ko će još da pamti kako Ron Paul izgleda <_<Nego, LICD GOT: TBC Edited April 30, 2012 by Weenie Pooh
Recommended Posts