ToniAdams Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Kog rođaka je beše to jednoruki djejmi udavio? Uspeo sam potisnuti.
Grandilof Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 7 minutes ago, ToniAdams said: Kog rođaka je beše to jednoruki djejmi udavio? Uspeo sam potisnuti. Sad si i mene bacio u dilemu, ja se secam ovoga, ali tu nije bio jednoruki jos uvek...
Fakundo Sava Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 1 hour ago, Escalade said: zamisljam kako Ned govori Ketlin. Ketlin rodila si idiota -Na koga mislis, na Arju, Sansu ili Brana Ni Tywin Lanister nema čime da se pohvali
*edited by mod Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 3 hours ago, Weenie Pooh said: E, ali jesi primetio njen crowning moment of awesome kad joj Hound kaže "bolje da si otišla sa mnom tokom one opsade KL, umesto što si se vucarala sa Boltonom i Littlefingerom" a ona ispali "they made me what I am today" ili tako neku bedastoću. Znači, debili ne mogu da prestanu da fetišizuju status žrtve. Što se neko više iživljava nad tobom, što si jadnija i bednija i nemoćnija, to si u stvari jača & samostalnija. Kako, ne znam kako, piše u scenariju. A daaa skoro da sam zaboravio na to. Silovanje kao nacin sticanja najvece pameti. Mislim ako su hteli da teraju u tom pravcu, mogli su da poseted Theona i da ga postave za ultimativnog generalisimusa...
ToniAdams Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 3 hours ago, Grandilof said: Sad si i mene bacio u dilemu, ja se secam ovoga, ali tu nije bio jednoruki jos uvek... Jedino ako je to. I meni je to palo na pamet al sam zaboravio da su rođaci plus je nekako bio self difens i nije baš golim rukama. 2 hours ago, *edited by mod said: A daaa skoro da sam zaboravio na to. Silovanje kao nacin sticanja najvece pameti. Mislim ako su hteli da teraju u tom pravcu, mogli su da poseted Theona i da ga postave za ultimativnog generalisimusa... Ovaj i još par momenata ne postoje ni u onim latino i turskim serijama što moja baba gleda. Recimo svi dijalozi izmedju sandre i glavonosca.
Giggsy Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Podlost, ludost, ne znam kako to nazvati, ali Khaleesi je od pocetka arogantna, drzi se toga da je The Chosen One, a to je samo kulminiralo u ovoj sezoni. Cim je dosla u Westeros, moralo je odmah da se zna da ih tamo cascava svojim prisustvom, a ni tamo ne bi dosla da legitimni naslednik prestola nije prvo morao da klekne pre njom, pa tek onda da pricaju o pretnji zombija. O tom klecanju i spaljivanjima na keca iz ovih ili onih razloga i da ne pricamo - Jon, recimo, nikada ne bi to trazio. I onda sazna istinu i prvo kada vidi da Tormund i ostali hvale Jona i okruzuju ga, a nju niko ne jebe, ustane i demonstrativno napusti skup, a onda ga u sobi moli da ne prica nista nikome, ne jer joj je stalo do trona, nego do njihove ljubavi. I da se vidi da je na oca (ili brata koji ju je bukvalno prodao), sad ce spaliti pola KL-a samo da dodje do trona Iz epizode u epizodu mi je sve ogavnija
Sludge Factory Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 I rivjueri iz meinstrim medija su poceli da pljuju seriju https://www.forbes.com/sites/erikkain/2019/05/06/the-10-biggest-problems-with-last-nights-game-of-thrones-other-than-that-starbucks-cup/#6678b1364b42
mozzer Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 46 minutes ago, Giggsy said: Podlost, ludost, ne znam kako to nazvati, ali Khaleesi je od pocetka arogantna, drzi se toga da je The Chosen One, a to je samo kulminiralo u ovoj sezoni. Pa ne znam, meni ona jeste Chosen One, ali ne za Iron Throne i ne u ovom trenutku. Trebala je da ostane tamo gde je bila i polako siri svoju vladavinu na nacin kako je to radila sa savetnicima koje ima. Ovako je zrtvovala svoje ljude i zmajeve za neku drugu borbu koja nije njena sa severnjacima koji je ne kapiraju (mislim Sansa...) i protiv Cersei i ekipe koji su suvise pokvareni za nju... i to ce joj se verovatno osvetiti...
Jumanji Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Sad si i mene bacio u dilemu, ja se secam ovoga, ali tu nije bio jednoruki jos uvek... Mislim da je rekao golim rukama.Ako je ovo insert, posto ne mogu sada da ga otvorim, kada u onom kavezu dok je bio Ketin zarobljenik, namamio cuvara, svog rodjaka...to je to.
Krošek Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 (edited) a zasto bi spalila pola kl-? e: ^^^ Edited May 7, 2019 by Krošek
Recommended Posts