Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Au mile kakvo besprekorno pisanje posl epizode

Posted

Jebote šta sam ja ovo koji kurac gledao

Posted

Čekajte lik se flotom prisunjao iza ledja zmajovima

Posted

Koji kurac svi brena dijalozi

Posted

Kog rođaka je beše to jednoruki djejmi udavio? Uspeo sam potisnuti.

Posted
7 minutes ago, ToniAdams said:

Kog rođaka je beše to jednoruki djejmi udavio? Uspeo sam potisnuti.

Sad si i mene bacio u dilemu, ja se secam ovoga, ali tu nije bio jednoruki jos uvek...

Posted
1 hour ago, Escalade said:

zamisljam kako Ned govori Ketlin. Ketlin rodila si idiota

-Na koga mislis, na Arju, Sansu ili Brana

Ni Tywin Lanister nema čime da se pohvali 

Posted
3 hours ago, Weenie Pooh said:

E, ali jesi primetio njen crowning moment of awesome kad joj Hound kaže "bolje da si otišla sa mnom tokom one opsade KL, umesto što si se vucarala sa Boltonom i Littlefingerom" a ona ispali "they made me what I am today" ili tako neku bedastoću. Znači, debili ne mogu da prestanu da fetišizuju status žrtve. Što se neko više iživljava nad tobom, što si jadnija i bednija i nemoćnija, to si u stvari jača & samostalnija. Kako, ne znam kako, piše u scenariju.

A daaa skoro da sam zaboravio na to. Silovanje kao nacin sticanja najvece pameti. Mislim ako su hteli da teraju u tom pravcu, mogli su da poseted Theona i da ga postave za ultimativnog generalisimusa...

Posted
3 hours ago, Grandilof said:

Sad si i mene bacio u dilemu, ja se secam ovoga, ali tu nije bio jednoruki jos uvek...

Jedino ako je to. I meni je to palo na pamet al sam zaboravio da su rođaci plus je nekako bio self difens i nije baš golim rukama.

2 hours ago, *edited by mod said:

A daaa skoro da sam zaboravio na to. Silovanje kao nacin sticanja najvece pameti. Mislim ako su hteli da teraju u tom pravcu, mogli su da poseted Theona i da ga postave za ultimativnog generalisimusa...

Ovaj i još par momenata ne postoje ni u onim latino i turskim serijama što moja baba gleda. Recimo svi dijalozi izmedju sandre i glavonosca.

Posted

Podlost, ludost, ne znam kako to nazvati, ali Khaleesi je od pocetka arogantna, drzi se toga da je The Chosen One, a to je samo kulminiralo u ovoj sezoni.

Cim je dosla u Westeros, moralo je odmah da se zna da ih tamo cascava svojim prisustvom, a ni tamo ne bi dosla da legitimni naslednik prestola nije prvo morao da klekne pre njom, pa tek onda da pricaju o pretnji zombija. O tom klecanju i spaljivanjima na keca iz ovih ili onih razloga i da ne pricamo - Jon, recimo, nikada ne bi to trazio.

I onda sazna istinu i prvo kada vidi da Tormund i ostali hvale Jona i okruzuju ga, a nju niko ne jebe, ustane i demonstrativno napusti skup, a onda ga u sobi moli da ne prica nista nikome, ne jer joj je stalo do trona, nego do njihove ljubavi.

I da se vidi da je na oca (ili brata koji ju je bukvalno prodao), sad ce spaliti pola KL-a samo da dodje do trona

Iz epizode u epizodu mi je sve ogavnija

Posted
46 minutes ago, Giggsy said:

Podlost, ludost, ne znam kako to nazvati, ali Khaleesi je od pocetka arogantna, drzi se toga da je The Chosen One, a to je samo kulminiralo u ovoj sezoni.

Pa ne znam, meni ona jeste Chosen One, ali ne za Iron Throne i ne u ovom trenutku. Trebala je da ostane tamo gde je bila i polako siri svoju vladavinu na nacin kako je to radila sa savetnicima koje ima. Ovako je zrtvovala svoje ljude i zmajeve za neku drugu borbu koja nije njena sa severnjacima koji je ne kapiraju (mislim Sansa...) i protiv Cersei i ekipe koji su suvise pokvareni za nju...  i to ce joj se verovatno osvetiti...

Posted

Mislim da je rekao golim rukama.
Ako je ovo insert, posto ne mogu sada da ga otvorim, kada u onom kavezu dok je bio Ketin zarobljenik, namamio cuvara, svog rodjaka...to je to.
Posted (edited)

a zasto bi spalila pola kl-? 

e: ^^^

Edited by Krošek