May 1, 20195 yr naravno, niko se ne lozi da serija treba da bude realisticna, ali ako vec postavi neke zakone, treba sama da ih postuje
May 1, 20195 yr 1 hour ago, ZerrorR said: my 2cents Dotraci su odlicni strelci, njihova taktika je trebalo da bude hit and run. Drugo, ako imas Warga koji moze da ulazi u vrane i gavrane, treba da iskoristis mogucnost spijuniranja neprijatelja. Bonus: Da ta strategija oko Dotraka je pomalo priglupa. Iz istorije imamo primer Mongola koji su ratovali na konjima. Prvo, oruzje izbora su im kompozitni luk i strela, a sablje ne koriste dok se ne nadju na zemlji. Drugo, zbog mobilnosti koju im omogucavaju konji, liniju fronta sa standardnih 2-3 km razvucu na 15km. Obicno ih sa nekog vidljivog mesta koordinise neko zastavama ili bakljama. Trece, ni za zivu glavu ne prilaze neprijatelju, vec ga pikaju sa daljine tako sto 'beze' i gadaju okrenuti unazad. Ako se protivnik zajebe i razbije front da krene za njima to mu je kraj.
May 1, 20195 yr Sve to pada u vodu kad dođe NK i digne opet i svoje i tuđe. Dakle, Deneris drugi put da odneguje 10-ak jaja i sve pet.
May 1, 20195 yr 8 minutes ago, Valkyrie said: Sve to pada u vodu kad dođe NK i digne opet i svoje i tuđe. Dakle, Deneris drugi put da odneguje 10-ak jaja i sve pet. Jel poginuli zombij moze da se dize neogranicen broj puta?
May 1, 20195 yr 8 minutes ago, Kampokei said: Jel poginuli zombij moze da se dize neogranicen broj puta? Nemam pojma al kontam da zapaljeni ne mogu opet, kao ni ubijeni dragonglassom. To su valjda i jedini načini da ih trajno anihiliraš.
May 1, 20195 yr Ma oni se nisu još dogovorili da li su Goblini Morije ili Walking Dead sporaći, ko još o koordinaciji pokreta da misli.
May 1, 20195 yr Rekosmo i da NK ne moze da dize davno umrle pa je ipak podigao Starkove u kripti. Doslednost i nije presudna cini mi se.
May 1, 20195 yr meni taj night king lici ko da je otac onom u kolicima sto je vrana. skoro pa preslikani
May 1, 20195 yr 15 minutes ago, nera said: Rekosmo i da NK ne moze da dize davno umrle pa je ipak podigao Starkove u kripti. Doslednost i nije presudna cini mi se. Gde smo to rekli? Jel ma neko objašnjenje u seriji, ili smo to ovako izdumali? Pročitao sam na ranijim stranama da je postignut konsenzus na tu temu, ali se ne sećam da ima objašnjenja u seriji...
May 1, 20195 yr 21 minutes ago, nera said: Rekosmo i da NK ne moze da dize davno umrle pa je ipak podigao Starkove u kripti. Doslednost i nije presudna cini mi se. Aha, i ona škola mišljenja da može samo one od ww ili aveti stradale da digne