Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

naravno, niko se ne lozi da serija treba da bude realisticna, ali ako vec postavi neke zakone, treba sama da ih postuje

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Zakoni služe da bi se kršili :fantom:

e jebiga sad

Martin se prevrce u grobu krevetu...

1 hour ago, ZerrorR said:

my 2cents

Dotraci su odlicni strelci, njihova taktika je trebalo da bude hit and run. Drugo, ako imas Warga koji moze da ulazi u vrane i gavrane, treba da iskoristis mogucnost spijuniranja neprijatelja. 

Bonus:
kry8sdp6uev21.png

Da ta strategija oko Dotraka je pomalo priglupa. Iz istorije imamo primer Mongola koji su ratovali na konjima. Prvo, oruzje izbora su im kompozitni luk i strela, a sablje ne koriste dok se ne nadju na zemlji. Drugo, zbog mobilnosti koju im omogucavaju konji, liniju fronta sa standardnih 2-3 km razvucu na 15km. Obicno ih sa nekog vidljivog mesta koordinise neko zastavama ili bakljama. Trece, ni za zivu glavu ne prilaze neprijatelju, vec ga pikaju sa daljine tako sto 'beze' i gadaju okrenuti unazad. Ako se protivnik zajebe i razbije front da krene za njima to mu je kraj. 

Sve to pada u vodu kad dođe NK i digne opet i svoje i tuđe. Dakle, Deneris drugi put da odneguje 10-ak jaja i sve pet. 

8 minutes ago, Valkyrie said:

Sve to pada u vodu kad dođe NK i digne opet i svoje i tuđe. Dakle, Deneris drugi put da odneguje 10-ak jaja i sve pet. 

Jel poginuli zombij moze da se dize neogranicen broj puta? 

....infinite loop of resurrection  :)

8 minutes ago, Kampokei said:

Jel poginuli zombij moze da se dize neogranicen broj puta? 

Nemam pojma al kontam da zapaljeni ne mogu opet, kao ni ubijeni dragonglassom. To su valjda i jedini načini da ih trajno anihiliraš. 

ili da ih skratiš za glavu :happy: teško bi im onda pala koordinacija pokreta

Ma oni se nisu još dogovorili da li su Goblini Morije ili Walking Dead sporaći, ko još o koordinaciji pokreta da misli. 

Rekosmo i da NK ne moze da dize davno umrle pa je ipak podigao Starkove u kripti. Doslednost i nije presudna cini mi se.

meni taj night king lici ko da je otac onom u kolicima sto je vrana. skoro pa preslikani

15 minutes ago, nera said:

Rekosmo i da NK ne moze da dize davno umrle pa je ipak podigao Starkove u kripti. Doslednost i nije presudna cini mi se.

Gde smo to rekli?

Jel ma neko objašnjenje u seriji, ili smo to ovako izdumali?

Pročitao sam na ranijim stranama da je postignut konsenzus na tu temu, ali se ne sećam da ima objašnjenja u seriji...

21 minutes ago, nera said:

Aha, i ona škola mišljenja da može samo one od ww ili aveti stradale da digne :)