Weenie Pooh Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Potezi očajnika Suvom drenovinom batinaju mrtvog konja. Promo slogan je dostojan tragikomičnih scenarista: "Every battle/death/oath/betrayal/whatever... is all." Everything is all? That's what you're going with? Hashtag tautology? Na ovo im se neće čak ni MauDau primiti.
porucnik vasic Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Пробијају све плафоне. Најгледанија сезона иједне серије. Икад.
assignment Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Kakav je bre ovo "trailer" za novu sezonu kada ne sadrzi niti jednu jedinu novu scenu? Mrzi me da citam unazad, sve u svemu odlicna serija koju su nazalost sjebali na kraju iz samo njima poznatim razlozima (time ne mislim na samu radnju i desavanjima, to je licna stvar ukusa).
porucnik vasic Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 (edited) Била је прва сезона солидна, остало, све више или мање спрдња. Али воли народ. Edited November 20, 2018 by porucnik vasic
MayDay Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 22 hours ago, Weenie Pooh said: Potezi očajnika Suvom drenovinom batinaju mrtvog konja. Promo slogan je dostojan tragikomičnih scenarista: "Every battle/death/oath/betrayal/whatever... is all." Everything is all? That's what you're going with? Hashtag tautology? Na ovo im se neće čak ni MauDau primiti. Istine radi, koliko juce sam definisala dogadjaj za gledanje poslednje epizode sledeceg proleca. Bice obavezno maskiranje i ja cu se maskirati u Khaleesi, naravski. Taman je tada topilije vreme kad ja nosim svetlo plavu kosu. Sada mi ne bi odgovaralo jer po hladnoci furam vise J-Lo boju kose.
Weenie Pooh Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Eto vidiš da ništa ne valjaju. Da nisu takva tragična kršina od serije, ti bi već sad targarjenski platinasto krenula u recap svih šezdeset osam sezona. A ovako? Lenjo planiraš gledanje poslednje epizode poslednje sezone, tamo negde na proleće, ni datuma se ne zna You're no true knight, QED.
omiljeni Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 koja je kvota da Khaleesi neće dočekati trešanja?
Escalade Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 kako covek da ne uleti u hype posle ovakvog trejlera, svaka cast
MayDay Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 On 21.11.2018. at 17:32, omiljeni said: koja je kvota da Khaleesi neće dočekati trešanja? Postoji neka verovatnoća, ali se ja nadam da ćemo ipak imati nešto sretno na kraju.
Escalade Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 sta god da se desi Bubi ce imati onaj setan pogled to je pogled kad se setis kakva je bila prva sezona
MayDay Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Jojjjj!! Jojjjj!! Jojjj!!! Heavy breathing here.
Weenie Pooh Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Kad su ih pre isklesali tu dole u kripti, i zašto?
Recommended Posts