Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

1 hour ago, ToniAdams said:

Jaka 2 flegsipa, jaci nego soprani i zica 

Nisam gledao WW, da li je moguće da je baš u istom rangu sa GOT po opštoj bedastoći? :unsure: 

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

nije ipak. al ide ka tome.

Da gledam drugu sezonu WW?

pa otprilike kapiram da ce biti dovoljno pogledati drugu i poslednju. 

ostala je valjda jos 1, a sem te druge gde kao objasne ponesto, sve su bukvalno fileri.

15 hours ago, El Guapo said:

Prema imdbu ništa od serije u 2018!

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Krajem 2019te su odavno najavili. 

10 hours ago, ToniAdams said:

Meni je Oz uz Žicu ponajbolja HBO, greota što im to nikad nije bio komandni brod, ali kapiram da je presurova za istančana američka nepca koja vole kontrolisano nasilje

On 24.6.2018. at 14:00, ToniAdams said:

:D

mene ww bas razocarao, pretenciozno a nista

u gotu bar nema te zelje da se otkrije smisao zivota

On 25.6.2018. at 0:59, James Marshall said:

Meni je Oz uz Žicu ponajbolja HBO, greota što im to nikad nije bio komandni brod, ali kapiram da je presurova za istančana američka nepca koja vole kontrolisano nasilje

Rome, koji je nazalost prerano prekinut zbog nekog pozara, i Carnivale koji je prosto dosao pre svog vremena i zato nije uspeo, danas bi bio THE serija.

Koliko je Rome trebalo da traje? Obuhvatili su kraj republike i početak carstva, meni je to ok završetak.

Ne znam tacno kakav im je bio plan, secam se samo da je bila preskupa serija za to vreme, i da im je izgoreo set u nekom pozaru, sto bi im donelo dodatne velike troskove, pa su resili da je iseku. Mislim, istina je to sto kazes za zavrsetak celine, ali carstvo je trajalo vekovima, mogli su da izmisle sta god su hteli. 

• 2 weeks later...

Oktavijan,Tiberija,Klaudije,Kaligula,Neron,Agripina,Mesalina.....Lanisteri,Targerijani i ekipa sa severa ne mogu da im prismrde 

• 1 month later...
On 26.6.2018. at 11:49, Pečorin said:

Koliko je Rome trebalo da traje? Obuhvatili su kraj republike i početak carstva, meni je to ok završetak.

kolko znam, prica je trebala da ide do hristovog raspeca. pet sezona su valjda planirali, a ono sto smo gledali u snimljenoj drugoj je valjda trebala da bude druga, treca i cetvrta. 

inace, negde sam citao, da skorseze i scenarista vikinga spremaju seriju o mladom cezaru, odnosno o periodu njegovog zivota koji prethodi onom koji pokriva serija rim. 

Ima fino pokriven taj deo u Spartakusu, nema potrebe ponavljati gradivo :fantom: 

hahaha, dobar je spartak al kapiram da ce ovi to ipak malo bolje da obrade 😁

• 3 months later...