bigvlada Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Pročitao sam prethodnih 150 strana koje sam propustio i ispada da je highlight sezone rasprava o nepostojećem mostu. Pretpostavljam da će kraj biti gluplji od Mass Effect-a 3.
Weenie Pooh Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Ma to je neizvodljivo. Igra je interaktivna pa je ponudila tri debilna kraja (koji su u stvari jedan te isti ultradebilni kraj). A ovi će mučenici biti tehnički ograničeni na samo jedan :(
Ayatollah Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Nikad ne reci nikad, možda daju fanovima da glasaju koji kraj hoće - Destroy White Walkers, Control White Walkers, Daenerys marries Night King (Synthesis).
Weenie Pooh Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Posle mogu i da ponude DLC u kom Daenerys umire na porođaju like the feeble frail woman that she is, jebo šest sezona Fire & Blood pretnji, a White Walkere pobedi Jon Snow sam jašući zmaja. Posle zagine u nekoj bezveznoj eksploziji, baš kao Commander Shepard.
bigvlada Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 On 1/9/2018 at 1:00 AM, Ayatollah said: Nikad ne reci nikad, možda daju fanovima da glasaju koji kraj hoće - Destroy White Walkers, Control White Walkers, Daenerys marries Night King (Synthesis). Night King oživljava Droga, Deni se vraća mužu i napušta Vesteros, svi ostali likovi ginu od upale pluća izazvane hladnoćom. Kladim se da su posle par piva smislili još blesaviji kraj.
bigvlada Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 (edited) I jedna za mejdejku Edited January 26, 2018 by bigvlada
bigvlada Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Poslušaću. Ovaj čovek ima odlične pesme posvećene video igrama a ovo je tek mali deo ponude kanala.
Timmy Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Pogledah poslednjih dana lagano celu proslu sezonu. Prosli put mi je to nekako promaklo bez da sam razmisljao - meni omiljena baba Ruza otisla bas sa stilom. "Reci Sersei da sam ja ubila Dzofrija" i dostojanstveno popi otrov na eks. Faca mi je bila celu seriju i verovatno omiljeni lik. I drago mi je sto je tako zavrsila - dostojanstveno i sa osmehom.
ToniAdams Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 1 minute ago, Ayatollah said: He he ingliš knighs, odmah mi to bila asocijacija
Recommended Posts