gone fishing Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) > 90% evo njegovog predviđanja za ovu epizodu, nije pomenuo samo arijinu i bejlišovu igru mačke i miša malo toga on pogađa nego je kao i svi mi imao uvid u scenario ove sezone još krajem prošle godine pa onda na osnovu trejlera navodi šta će se dogoditi u narednoj epizodi - veliki propust hbo-a <_< Edited August 14, 2017 by gone fishing
ToniAdams Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 inace mi nije najjasnije, sto misle da bi sersei bilo sta promenila u pristupu kad bi joj doveli belca? i kad su vec izvalili tu strogocuvanu tajnu da dragonston ubija belce, jesu napravili kakvog oruzja pre nego ce krenuti u avanturu?
porucnik vasic Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 inace mi nije najjasnije, sto misle da bi sersei bilo sta promenila u pristupu kad bi joj doveli belca? i kad su vec izvalili tu strogocuvanu tajnu da dragonston ubija belce, jesu napravili kakvog oruzja pre nego ce krenuti u avanturu? Много тражиш...битно је да је Данерис са сузним очима испратила братанца. Кога брига за неко камење...
ToniAdams Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) pa jebiga, mogli bi da se konsoliduju, nista vise, imaju (zasad) tri zajebana gustera, dragonston, harizmu, podrsku naroda. ko da se trude da sve zaseru. Edited August 14, 2017 by ToniAdams
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Stvarno su ti nerealno smisleni zahtevi Toni. Jesi video kako Hound ne pita ni gde su krenuli ni zašto, nego odmah volontira? To je mindset koji se očekuje od gledaoca - slepa poslušnost. Close your eyes and think of England. U ovoj sezoni, nesrećni Royce je umešan u najveći broj spektakularno glupih sporednih scena. Od inicijative da se poruše Karstark i Bolton zamkovi, do kačenja krzna na metalni oklop, pa sad do ovog predloga "Njegovo snežno veličanstvo je otišlo, što ga ne bi vi Lady Sandra izdali i zamenili - evo, mi smo spremni da vas izglasamo za Yas Queen In The North". Bukvalno bez svake od tih scena bi nam gledanje bilo mnogo podnošljivije.
ToniAdams Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 a jel moguce da je djemba svu mudrost pokupio u samo nekoliko knjiga? i to ide onako dojaja po biblioteci i tacno zna gde je koja. dosad nije hteo, al sad za inat mesterima. doduse, videli smo sto je bitno da spasi djoru. sve je na kraju ipak savrseno smisleno.
malistev Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Nego, šta oni tačno idu da zarobe: običnog zombi pešadinca ili jednog od štrumpfova? Ala bi bila fora da dovedu jednog od glavonja kod Sersei, a ovaj pucne prstima i odjednom se digne sve mrtvo od Blekvotera do ruševina septe... :D
ToniAdams Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 pa nekog glavnog, videli smo da ovi pesadinci ne izgledaju nic posebno, makar u poredbi sa plannom. recimo ko neki miralem kad ne jede dva sata. imaju bekap plan ako se to desi, slegnuce ramenima i reci ce jebiga, bila nam je glupa ideja.
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 "If I don't make it, tell my khaleesi... hello."
arheolog1981 Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) Što reče neko sa reddita, jedva čekam ponovni susret... Sem, ovo je moja nova devojka. A da, spalila ti je oca i brata žive. Edited August 14, 2017 by arheolog1981
steins Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Kolko vidim sledeca epizoda ce biti upiš posto ce druzina od vješala da krene u sprovodjenje cunning plana pa će izesti govno, naravno. Interesantan mi je deo kad onaj jednooki pripali mač mrkim pogledom. Ako to bude delovalo protiv zombija čemu ondak jebavanje sa zmajostaklom i valirijskim čelikom? Nek užde mačeve i koplja i satru zombije Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
malistev Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Mene taj vatreni mač odmah podsetio na onu vest kad su neki debili sipali benzin u neonke i igrali se lajtsejbera.
Recommended Posts