Budja Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 I pazi, to idu da ga ulove na osnovu Brenovih informacija o kretanju undead vojske dobijenih od wargingom, pri čemu: - gavran treba da odleti od Vinterfela do Dragonstone-a - Džon mora da sačeka Deni da se vrati iz bitke i da o tome popričaju - Džon mora da otplovi od Dragonstonea do EbtS i tamo oslobodi Hounda, Berricka i Thorosa i pokupi Tormunda - svi zajedno odu da Castle Black-a da bi izašli sa druge strane zida (kao da brod koji ih je dovezao da EbtS nije mogao da otplovi još 5 km na sever i sačeka ih na obali) Znači, jure armiju undeada po mećavi kao na Antarktiku na osnovu informacija koje su stare barem 3 nedelje. Uzgred ne vidim ni da nose neke zalihe, ali ko bi se zamarao tim glupostima... Bilo je reci o suzavanju vremena u GoT, ali u ovoj epizodi je to dovedeno do potpunog apsurda zato sto je svaka scena u vremenskoj vezi sa prethodnom i onda je nemoguc suspension of belief. Ovo je nivo pisanja kasne Dinastije od 60 do 117 epizode, uz opsti omaz soap operama (ono kako Littlefinger i Arya uhode jedan drugoga).
ToniAdams Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 ja gledo do spaljivanja dikona. recite jel ima sisa il borenja, da znam dal da nastavim.
porucnik vasic Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Ovo je nivo pisanja kasne Dinastije od 60 do 117 epizode, uz opsti omaz soap operama (ono kako Littlefinger i Arya uhode jedan drugoga). Минијатура!!!! :ziga:
Sludge Factory Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) Pa najbolje da izdaje knjige kad prođe hajp od serije i svima se smuči cela priča :D Ne odlaže taj ništa, uvek je pisao brzinom glečera. To predlazem ja, kome ni jedan hajp nije smetao u zivotu kao ovaj (sta vise, neke hajpove bas volim, a i generalno nemam nista protiv hajpa kao takvog). Ali ovaj mi se smucio toliko da mi se presmucio, kao ono kad si gladan toliko, a nikako da jedes, pa pregladnis i vise ne osecas glad nego nesto drugacije, vise, neku meta-glad, transcendirao si glad. Tako da nisam objektivan. I verovatno si u pravu sa stanovista marketinga i zarade, ali racunam cela prica je stekla toliku popularnost (a knjige su bile popularne i pre serije, naravno ne ovoliko i ovako siroko) da ce hajp bolje da se izmuze ako se jos dodatno produzi. Posebno ako kazu nesto tipa "serija se zavrsila ovako, knjige ce drugacije", cak iako ne bude neke dramaticne razlike. Mogu da prodaju stvar kao maltene novu, plus jos i da se opere od kokmrcantskog smeca. Sta ja pricam, pa tako ce naravno i biti, samo ne planski (kako ja teoretisem), nego zato sto ovaj knjige svakako nece zavrsiti pre nego sto se serija zavrsi sledece godine u ovo vreme. Inace, mislim da sam resio da procitam sve kad serijal bude gotovi bude izasla i poslednja knjiga. Sto ce reci, mozda nikad :D Edited August 14, 2017 by Sludge Factory
Filozof manijak Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 ^^^ Ih, pa gde će dete Arya da nadigra Kralja intriga sa Sitonije. Eto zametka plot-a za sezonu 8.
malistev Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Ovu epizodu ne bi izvuklo ni da je ona njemu mazila zmaja...
theanswer Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 aaaaali girl power Tyrion blows up thousands by wildfire, no one bats an eye. Daenerys kills traitors in war - she is mad queen!! A woman in power so she is a bitch!!
J-♣ Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Ispade Sem najveći eksplorer i lopov Westerosa, šta je sve zdipio zajebo i Eurona na sajlentu. inače, dopalo mi se ono igranje mačke i miša Arje i Bejliša, nije Bejliš zarđo.
MiddleClass Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Kako smarate sa tim Martinovim toalet papirom. Koga boli k kako je u knjigama? Tornjajte se na vip topik. Nema sisa, nema puno krvi. Sranje ep.
MiddleClass Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Morali su musko dijete kao mamac povesti ona sedmorica odvaznih ili koliko god ih ima preko Zida. Da im to bude mamac...
J-♣ Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 I Brena da im odma prorekne kako će da prođu, a poznaje i teren.
MiddleClass Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Bravo! Svrate usput po djecu sume. Em imaju zastitu em mamac. 2 u 1.
ToniAdams Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 ne moze brendon, on je sad u toj tinejdzerskoj fazi da se duri i nista bitno ne govori. joj odgledo, dal je moguce da je ovako zbrckano. najjace mi sto je sve tu na pljuvomet, rakovica centar distanca maksimum, a kad 7 samuraja dignu kapiju zida, potpuno druga planeta, ko da su se nasli u sred the thing-a.
porucnik vasic Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Хахаххаххахаха!!!! Каква је ово спрдња!!! :ziga:
gone fishing Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 kojih sedam samuraja, iza njih ide još divljana koji im vuku sanke sa opremom i hranom, kako i dolikuje u feudalnom sistemu, neće valjda vitezovi da se smaraju time ^_^ - pogledao sam šta će se dešavati u narednoj epizodi, biće epska, mau će plakati od uzbuđenja ^_^ - evo tog spojlera, gledajte na sopstvenu odgovornost ;)
Recommended Posts