theanswer Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 meni je bilo zanimljivo kada je bila ona scena sansinog silovanja od strane remzija da je martin par dana nakon toga izbacio sansino poglavlje iz vejla. mislio sam da u tom trenutku martin pokazuje srednjaka cock merchantsima ali ko će ga znati
*edited by mod Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) Inace jel i u knjigama furaju to "Prezreni sinovi svih zemalja ujedinite se!" foru ili ne? Posto vidim da su okupili Joru, Jona, Sama, Tiriona, Gendrija... jos da je Remzi dobio providjenje pred kraj mogli su i njega u ekipu. Inace highlight epizode je kada Davos prenese sta smo svi mislili o Gendriju do sada a to je da verovatno vesla od druge sezone. Edited August 14, 2017 by *edited by mod
Sludge Factory Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Ako Debeli poživi dotle.... Pa ako vec sad ima sve spremno ili skoro sve... Mislim, ne znam sta je (sta bi bila) sa marketinske i profitne strane bolja varijanta, da li objavljivati knjige sad, dok serija jos traje, ili kasnije. Ali sa cisto te umetnicke™ i dusevne™ strane, ja bih cekao. Posebno kad je vec ovoliko prolongirao. Kad nije objavio knjigu prosle ili pretprosle godine recimo, sto ne sacekati da se zavrsi serija.
MayDay Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 A ako se njih dvoje spanđaju, ima li ko jači... taj claim? Ono, njih dvoje onda imaju double claim? Mau da se izjasni, ona navija za ovo dvoje. Nema niko jači od JS. Kao što smo videli, ima moć da pripitomi zmaja. S druge strane, ono što Deni nema, Bubi ima krv prvih ljudi (značajan deo populacije Westeros) i vorguje sa jezovucima. To je mnogo moćan kombo i on ima ultimativni claim da bude alfa celom življu. Plus je jedini baš mnogo dobar čovek. Ali da, navijam za njih dvoje. :D
MayDay Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) Kako to kritikuješ? Zar nije jedino važno da se Bubi Ljubica & Majka Milica vole i zavole, šta te briga za zombije, dokle sa tim zakeranjem i sitničarenjem?U seriji mi to jeste najvažnije. S druge strane, nisam sigurna da skroz mrzim WW u knjigama i da sam za njihovo potpuno uništenje. Nije mi jasno, što volite LF, kad je on jedno mučko djubre. Edited August 14, 2017 by MayDay
Filozof manijak Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Baš zato ga i volimo, ponestalo nam haiizmatičnih zlikovaca
Escalade Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 steta sto nema Robina Arryna nidje, onaj malac sto ga tumaci je glumcina...neki veterani serije da se postide
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Ima ga kod Prestona kol'ko hoćeš, praktično je zvezda programa:
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Meni je palo napamet (i sve mi vise deluje da moze biti tacno, pogotovu ako se u obzir uzme kvalitet onoga sto isporucuju trgovci) da je Martin resio (mozda zajedno sa izdavacem, mozda cak i u dogovoru sa HBO i trgovcima) da sestu i sedmu knjigu izda nakon sto se serija zavrsi u celosti. Hocu reci, mozda on sestu knjigu vec ima gotovu, a ko zna mozda je i sedma pri kraju, ali da ih planski ostavljaju za neko vreme nakon zavrsetka serije. Sto mozda i nije losa ideja, ja bih tako uradio da sam na njegovom mestu, cak bih pustio da prodje dosta vremena, recimo godinu ili dve, od kraja serije pa tek onda objavio sestu knjigu. Na taj nacin ostavlja se vremena da se na seriju polako zaboravi i da knjige opet iskoce u prvi plan. Pa najbolje da izdaje knjige kad prođe hajp od serije i svima se smuči cela priča :D Ne odlaže taj ništa, uvek je pisao brzinom glečera.
Clem Fandango Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 https://gfycat.com/SparklingRewardingArcticfox
*edited by mod Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Pa najbolje da izdaje knjige kad prođe hajp od serije i svima se smuči cela priča :D Ne odlaže taj ništa, uvek je pisao brzinom glečera. Nakon ove epizode sve sam blizi tome da ce na kraju sledece sezone, pobednicki ali ratom iznureni Vesteros ostati bez velikih kuca, te da ce mudrom trgovinom i monopolom nad ironwood-om, uz malu pomoc Little Finger-a i kao spona izmedju free folk i stanovnika Vesterosa na presto izbiti casna kuca Forrester i u zadnjoj sceni vidimo Iron Throne u fade to black dok ceo King's Landing uzvikuje "Iron from ice!"
porucnik vasic Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Pa najbolje da izdaje knjige kad prođe hajp od serije i svima se smuči cela priča :D Ne odlaže taj ništa, uvek je pisao brzinom glečera. +12 Сад је још спорији. Каква је ово будалатина била да се ово и Мејдејки смучило.
John Coltrane Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Da li se razmatra promena imena iz GoT u Bend the knee? Koja smaracica
Recommended Posts