MayDay Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Nisam. Ja bih pustila Drogona na vašeg Prestona, ali glupo mi je to otaljavanje.
Filozof manijak Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Prestona treba vezati za stolicu (Paklena pomorandža fazon), i pustiti mu neprekidno sve dosadašnje epitode GoT, bez pauze. Kontam da bi ubrzo implodirao od hejta kao Deacon Frost u Blade-u :P
Ayatollah Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Au, kako loša epizoda, sunce ti jebem. Pre svega, ne znam šta da kažem o ideji da ide da se hvata Wight, i da se onda Wight nosi Sersei (!) kako bi se ujedinile snage protiv Kralja noći (!?). Mislio sam da je napad na CR najgluplje što sam video u ovoj sezoni, ali sam ipak demantovan. I onda u takvu misiju kreću vitez koji je osuđeni kriminalac, kovač, krijumčar i Kralj Severa (!?), koji usput pokupe vođu Divljana i tri verska fanatika, koje izvade iz zatvora (!?) u koji su ih bacili Divljani (zašto ih nisu jednostavno pobili, valjda nikom nije jasno, pa ni Tormundu). Pa jebote... Uz to, u Vinterfelu samo što puč nije izbio, a Džon umesto u Vinterfel ide iza Zida da bi hvatao Wighta. Šta reći... Dalje, ne znam uopšte odakle ideja da Davos ide po Džendrija. Koji je racio toga, osim da se od Džendrija pravi Robert Barateon Jr. bez ikakvog smisla. Sad odjednom ovaj vitla warhammerom kao i pokojni tatko mu, uz to je već bio i spakovan za polazak, jer mu je Davos poslao SMS da dolazi. Vo imja Oca... Dalje, briljantni Bron: Neće te ubiti zmaj dok ja to ne dozvolim, tj. dok mi ne vratite dugove i ono što mi pripada, ali ja nemam nameru da budem tu dok zmaj bude pržio KL, a ti ga branio !? Tri scene kasnije, eto njega kako veselo šetka po Crvenoj tvrđavi, iako bi napad zmajeva mogao da se desi svakog časa. Debeli Sem kojem Gili čita kako se Regar Targarjen razveo od Elie Martel i tajno oženio u Dorni, a on to uopšte ne primećuje (OK, hajde da mu ta informacija ne znači ništa posebno), nego ode i bez problema orobi celu biblioteku Citadele... Deneris koja spaljuje bez bilo kakvog razloga oba Tarlija. Milion puta bi bilo efektnije da zapali samo oca, a onda da vidimo psihički slom sina. Govor pre toga ko da ga drži Če Gevara (tu sam da izbrišem društvene razlike, živela svetska revolucija), a onda bend the knee ili će Drogon od vas da napravi ražnjić. Isuse na biciklu... Napušavanje Arje i Sanse... LF koji spletkari po VInterfelu sa Gloverom i Rojsom, a prati ga Arja, koja je postala i Master of Shadows... Veseli Archmaestri kao društvo iz kafane... Hajde možda preterujem, ali mi je tako loše sela ova epizoda, da se to ne može tako lako opisati. Potpuni festival promašaja i gluposti, kao da su se trudili da sve u epizodi bude glupo i nelogično.
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 "Nisam ovde da palim gradove, ubijam, ostavljam siročad, to je Sersi, ne ja. Zato, pridružite mi se ili umrite." Ovo kao da je iz neke parodije, ne kapiram ni kako je neko ovo neko napisao misleći da zvuči dobro ni da je neko pogledao i dao zeleno svetlo da se ide sa tim Degenerisani citat je bio prošle nedelje u trejleru, a bold se može primeniti na celu seriju odnosno na deo koji su Cock Merchants svojeručno sočinili.
arheolog1981 Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Au, kako loša epizoda, sunce ti jebem. Pre svega, ne znam šta da kažem o ideji da ide da se hvata Wight, i da se onda Wight nosi Sersei (!) kako bi se ujedinile snage protiv Kralja noći (!?). Mislio sam da je napad na CR najgluplje što sam video u ovoj sezoni, ali sam ipak demantovan. I onda u takvu misiju kreću vitez koji je osuđeni kriminalac, kovač, krijumčar i Kralj Severa (!?), koji usput pokupe vođu Divljana i tri verska fanatika, koje izvade iz zatvora (!?) u koji su ih bacili Divljani (zašto ih nisu jednostavno pobili, valjda nikom nije jasno, pa ni Tormundu). Pa jebote... Uz to, u Vinterfelu samo što puč nije izbio, a Džon umesto u Vinterfel ide iza Zida da bi hvatao Wighta. Šta reći... Dalje, ne znam uopšte odakle ideja da Davos ide po Džendrija. Koji je racio toga, osim da se od Džendrija pravi Robert Barateon Jr. bez ikakvog smisla. Sad odjednom ovaj vitla warhammerom kao i pokojni tatko mu, uz to je već bio i spakovan za polazak, jer mu je Davos poslao SMS da dolazi. Vo imja Oca... Dalje, briljantni Bron: Neće te ubiti zmaj dok ja to ne dozvolim, tj. dok mi ne vratite dugove i ono što mi pripada, ali ja nemam nameru da budem tu dok zmaj bude pržio KL, a ti ga branio !? Tri scene kasnije, eto njega kako veselo šetka po Crvenoj tvrđavi, iako bi napad zmajeva mogao da se desi svakog časa. Debeli Sem kojem Gili čita kako se Regar Targarjen razveo od Elie Martel i tajno oženio u Dorni, a on to uopšte ne primećuje (OK, hajde da mu ta informacija ne znači ništa posebno), nego ode i bez problema orobi celu biblioteku Citadele... Deneris koja spaljuje bez bilo kakvog razloga oba Tarlija. Milion puta bi bilo efektnije da zapali samo oca, a onda da vidimo psihički slom sina. Govor pre toga ko da ga drži Če Gevara (tu sam da izbrišem društvene razlike, živela svetska revolucija), a onda bend the knee ili će Drogon od vas da napravi ražnjić. Isuse na biciklu... Napušavanje Arje i Sanse... LF koji spletkari po VInterfelu sa Gloverom i Rojsom, a prati ga Arja, koja je postala i Master of Shadows... Veseli Archmaestri kao društvo iz kafane... Hajde možda preterujem, ali mi je tako loše sela ova epizoda, da se to ne može tako lako opisati. Potpuni festival promašaja i gluposti, kao da su se trudili da sve u epizodi bude glupo i nelogično. +1000 na sve. Ne preteruješ uopšte. Ovo je istorijsko dno GoT-a, a nije da je konkurencija slaba :) I da sve bude začinjeno onako lepo... idu peške da ga ulove :D Nema šta da pođe naopako... plan je neprobojan :) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
James Marshall Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Jednog će da namame trulom ribom, da ga izdvoje iz krda i kindapuju a ostalih 99999 to neće primjetiti, ne znam šta vam nije jasno
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Pa čekaj, ništa ih ne sprečava da dve epizode kasnije neko od likova kaže "U stvari, cunning plan nam je bio neviđeno glupav". Tako su uradili sa strateški briljantnim napadom na Casterly Rock. Debeli Sem kojem Gili čita kako se Regar Targarjen razveo od Elie Martel i tajno oženio u Dorni, a on to uopšte ne primećuje (OK, hajde da mu ta informacija ne znači ništa posebno), nego ode i bez problema orobi celu biblioteku Citadele... Wow, stvarno se bave brakovima i razvodima pokojnog brata aktuelnog pretendenta na presto? Imaš vidovitog klinca koji je iz prve ruke prisustvovao relevantnim događajima, ali ne, bolje da informaciju u svet donese emancipovana divljanka koja čita 20 godina staru opštinsku arhivu
James Marshall Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 I to liku kome očigledno ta informacija ne znači ništa, Sem ne visi na redditu
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Pa dobro, Semu ništa nije značilo ni kad mu je Stanis rekao "Aha, znači dragonglass ubija undead? Mi toga na Dragonstonu imamo dragonpuno", ali kad je to sam pročitao u knjizi dve godine kasnije odjednom je postalo epohalno otkriće.
Filozof manijak Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 S tim što će svi poverovati vidovitom klincu kad im kaže čiji je Jon sin, i to zakoniti, Ono, nije potreban niti jedan materijlan dokaz za tu tvrdnju.
James Marshall Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Ima u ključnom trenutku da izvuče Semova koka iz sisa papirić koji je sačuvala because... you know, fancy word(s).
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Ali zašto bi bio potreban zakoniti dokaz, neće dobiti presto na osnovu papira na kom piše da je Rhaegar legalno & legitimno oženio Lyannu. Degeneris se već loži na njega, šta će joj papir koji dokazuje da joj je dečko tehnički nećak?
James Marshall Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) A ako se njih dvoje spanđaju, ima li ko jači... taj claim? Ono, njih dvoje onda imaju double claim? Mau da se izjasni, ona navija za ovo dvoje. Edited August 14, 2017 by James Marshall
Ayatollah Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 +1000 na sve. Ne preteruješ uopšte. Ovo je istorijsko dno GoT-a, a nije da je konkurencija slaba :) I da sve bude začinjeno onako lepo... idu peške da ga ulove :D Nema šta da pođe naopako... plan je neprobojan :) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka I pazi, to idu da ga ulove na osnovu Brenovih informacija o kretanju undead vojske dobijenih od wargingom, pri čemu: - gavran treba da odleti od Vinterfela do Dragonstone-a - Džon mora da sačeka Deni da se vrati iz bitke i da o tome popričaju - Džon mora da otplovi od Dragonstonea do EbtS i tamo oslobodi Hounda, Berricka i Thorosa i pokupi Tormunda - svi zajedno odu da Castle Black-a da bi izašli sa druge strane zida (kao da brod koji ih je dovezao da EbtS nije mogao da otplovi još 5 km na sever i sačeka ih na obali) Znači, jure armiju undeada po mećavi kao na Antarktiku na osnovu informacija koje su stare barem 3 nedelje. Uzgred ne vidim ni da nose neke zalihe, ali ko bi se zamarao tim glupostima...
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) @James Marshall: Pa najjači claim imaju jer voze svako po zmaja. Još posle pročitaju da je i Tyrion Targaryen, mlađi brat od Degeneris, dodaju i njega u jahački threesome i gotovo. Ajoj, znači wildlings drže Hounda, Berica, i Thorosa u zatvoru? Zašto, pobogu? Jel' im moj favorit pojeo svu zalihu piletine? Edited August 14, 2017 by Weenie Pooh
Recommended Posts