Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)

Jako loša epizoda, pre svega očajno napisana. Dijalozi nikad gori, radnja standardno vređa inteligenciju... ali ideja da ekipica ide u ekspediciju iza zida je najveći brainfart ikada :) Jedna od najgorih epizoda... nažalost.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Edited by arheolog1981
Posted

Jako loša epizoda, pre svega očajno napisana. Dijalozi nikad gori, radnja standardno vređa inteligenciju... ali ideja da ekipica ide u ekspediciju iza zida je najveći brainfart ikada :) Jedna od najgorih epizoda... nažalost.

Није могуће? :o

Posted

Није могуће? :o

Šta, ne slažeš se :)

Posted

"Nisam ovde da palim gradove, ubijam, ostavljam siročad, to je Sersi, ne ja. Zato, pridružite mi se ili umrite." Ovo kao da je iz neke parodije, ne kapiram ni kako je neko ovo neko napisao misleći da zvuči dobro ni da je neko pogledao i dao zeleno svetlo da se ide sa tim

Posted

Zajebana ova nova Bubijeva ekipa. :D

Bilo mi je jos lepa scena sa Bubijem i zmajem, sve ostalo mi je bilo odvratno.

Posted

iako bi sami po sebi ti reunioni i first time ever susreti trebali biti big deal, oni su tu samo da postave likove na zadate pozicije...radnja se desava ali bez neke esencije dok se u pozadini vode neke prazne price

Posted

Jedino pozitivno je voskresenije Maloprstića, dobro je, ja mislio zima mu usporila mozak na 5% radne frekvencije

Posted

Nisam samo skontao sta je pisalo na njegovoj poruci?

Posted (edited)

Pa kao u fazonu "umro od rana, ja sestra, zaklinjem se, u potpisu Sansa"

Edited by James Marshall
Posted (edited)

Nisam samo skontao sta je pisalo na njegovoj poruci?

Valjda Sansino pismo iz KL-a, koje je pisala Robu, pod diktatom Sersei. Osim ako nije falsifikat. Edited by mandingo
Posted (edited)

ajde sve ali zar ceo taj podeli Starkove plot glup kad je tu u blizini duh proslih, sadasnjih i buducih Bozica

Edited by Escalade
Posted

Ipak su najludje od svega distance koje prelaze po epizodi. Sa ovim ultra speed on modom nije mi jasno sta ce uopste biti sadrzaj sledece sezone. 

E, da. Juron vise ne postoji i niko ga ne pominje ni u jednoj kombinaciji, dok im ne zatreba u sceni za zlocu krajem 7. epizode. :D

Posted

Ultra spid, a zombiji idu unazad za to vreme, I guess.

Posted

Ultra spid, a zombiji idu unazad za to vreme, I guess.

Presla si na dark side :D