*edited by mod Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Nema trika da Džejmi ostane u milosti nakon svega, ali ruku na srce, Drogona je pogodio Bron. Na to sam i ja mislio. Nema šanse ni jedan da se nadje uz Deneris, eventualno da odu na zid :D
Valk Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Pa Bron manje više, to što joj je pogodio zmaja je oprostivo jer rat je rat, a za njega može i Tirion da se založi (ako u međuvremenu i on ne padne u nemilost). Džejmi prosto ne može, njoj je ubio oca, kojeg je bio zaklet da štiti a Džonovog baby brata je bacio sa kule etc Neka herojska, iskupljivačka smrt bi mu bio krajnji domet. Tipa da se žrtvuje umesto nekog, ili uleti među WW opasan bombama od wildfire. Edited August 10, 2017 by Valkyrie
*edited by mod Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Pa Bron manje više, to što joj je pogodio zmaja je oprostivo jer rat je rat, a za njega može i Tirion da se založi (ako u međuvremenu i on ne padne u nemilost). Džejmi prosto ne može, njoj je ubio oca, kojeg je bio zaklet da štiti a Džonovog baby brata je bacio sa kule etc Neka herojska, iskupljivačka smrt bi mu bio krajnji domet. Tipa da se žrtvuje umesto nekog, ili uleti među WW opasan bombama od wildfire. Znamo mi da je rat, ali je Deneris generalno neuravnotezena, a kamo li kada je Drogon u pitanju.
Weenie Pooh Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) ^ Nikad mi neće biti jasno gde tačno nalaze paralelu između Dothrakis i Native Americans. Ja bukvalno nijedan zajednički element nisam uočio, a da ga ne deli i još šesnaest hiljada drugih kultura širom sveta. Na tom nivou je poređenje Drogonove scene sa "smell of napalm in the morning". Vidite, vatre ima i tamo i ovamo, a helikopter se kreće kroz vazduh baš kao i zmaj - slučajnost? Edited August 10, 2017 by Weenie Pooh
Sara Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Šta se na kraju desilo sa majkom Starkovih, jel živa ili ne?
Sara Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Ma, i u seriji:-| Sve sam izmešala Edited August 10, 2017 by Sara
James Marshall Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Nije bre, bio neki tizer kad je Lena Hidi slagala srca od kamenčića na plaži na Instagramu ali definitivno se odustalo od toga, jedino ako je kojim slučajem ne vaskrsnu za S08. Edited August 10, 2017 by James Marshall
*edited by mod Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 On i sa jednom rukom opsti sa najboljom ribom u seriji. Nije kome je receno nego kome je sudjeno :( Sent from my SM-G920V using Tapatalk O čemu ti pričaš, kada se on i Misandei nisu ni videli?
Sara Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) On i sa jednom rukom opsti sa najboljom ribom u seriji. Nije kome je receno nego kome je sudjeno :( Sent from my SM-G920V using Tapatalk sramota me da kazem pa cu u spojler nadala sam se da ce Dzejmi i Brijena sve da ih zeznu i odjasu u preriju zajedno Edited August 10, 2017 by Sara
Recommended Posts