Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja bih mogao na ovo da lupim +1.

Vrijeme mu je da postane Queen Slayer. Plus je prosao polu-katarzu i trenutno je dio axis of evil po inerciji i zbog ostatka lojalnosti sestri. Ali, ima taj neki potencijal da bude koristan za opstu stvar. A i Bron bi dobro dosao da ojaca the coalition of willing. Tanki su na poziciji efikasnog koljaca univerzalne namjene.

Mislim da ce biti jako cudno da Deneris zadrzi u sluzbi dvostrukog kingslayera a sa druge strane jos cudnije bi bilo da ne sprzi onog sto je poveedio voljenog Drogona...

Edited by *edited by mod
Posted

Mislim da ce biti jako cudno da Deneris zadrzi u sluzbi dvostrukog kingslayera a sa druge strane jos cudnije bi bilo da ne sprzi onog sto je poveedio voljenog Drogona...

Nema trika da Džejmi ostane u milosti nakon svega, ali ruku na srce, Drogona je pogodio Bron.
Posted

Sto da ne, ako benduje d ni i ubije Sersu, dobice Livacku stenu na upravu posto je Tirion desnica, i svi srecni i zadovoljni. Jedino on ne znam da li ce moci da preboli sestru.

Elem, ima ova Gugl mapa Vesterosa (nema jos uvek street-view), tu ima neki most na Blekvoteru na putu prema Lanjisgradu.

8310802af943e1605e67048be73945b8.jpg

Posted

ruku na srce, to je pavllle i reko

Posted (edited)

Post je edited by edited by mod.

Ja sam pročitala drugačije, nije ni važno.

Edited by Valkyrie
Posted

Biće Džejmi u milosti jer će verovatno poterati Lanis vojsku u borbu protiv WW, iako će Srsi hteti drugačije.

Posted

nadam se da se udavio, lik sa daleko najmanje harizme i inregriteta.

Posted

Jbg, njegov lik značajno je promenjen posle sakaćenja. 

Sve i da hoće ne može da bude stari Džejmi i to ne može da ne ostavi traga, bio je strah i trepet i jedan od najvećih boraca Vesterosa, prelazak u bogalja mora da ima svoje posledice. 

Posted

Idi gledaj ga kao Arijevca u Shot Caller ako nisi.

Posted

Beži, baksuze!
Posted

e cuo sam da je prti oke

Nemoj ocekivati bas remek delo, ali fin film a dzejmi nekako uspeva da se transformise u zajebanog lika (mada, mozda je i do mene, volim tvorza price, volim naci price).