*edited by mod Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Ja bih mogao na ovo da lupim +1. Vrijeme mu je da postane Queen Slayer. Plus je prosao polu-katarzu i trenutno je dio axis of evil po inerciji i zbog ostatka lojalnosti sestri. Ali, ima taj neki potencijal da bude koristan za opstu stvar. A i Bron bi dobro dosao da ojaca the coalition of willing. Tanki su na poziciji efikasnog koljaca univerzalne namjene. Mislim da ce biti jako cudno da Deneris zadrzi u sluzbi dvostrukog kingslayera a sa druge strane jos cudnije bi bilo da ne sprzi onog sto je poveedio voljenog Drogona... Edited August 10, 2017 by *edited by mod
Valk Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Mislim da ce biti jako cudno da Deneris zadrzi u sluzbi dvostrukog kingslayera a sa druge strane jos cudnije bi bilo da ne sprzi onog sto je poveedio voljenog Drogona...Nema trika da Džejmi ostane u milosti nakon svega, ali ruku na srce, Drogona je pogodio Bron.
goofs Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Sto da ne, ako benduje d ni i ubije Sersu, dobice Livacku stenu na upravu posto je Tirion desnica, i svi srecni i zadovoljni. Jedino on ne znam da li ce moci da preboli sestru.Elem, ima ova Gugl mapa Vesterosa (nema jos uvek street-view), tu ima neki most na Blekvoteru na putu prema Lanjisgradu.
Valk Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Post je edited by edited by mod. Ja sam pročitala drugačije, nije ni važno. Edited August 10, 2017 by Valkyrie
MayDay Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Biće Džejmi u milosti jer će verovatno poterati Lanis vojsku u borbu protiv WW, iako će Srsi hteti drugačije.
ToniAdams Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 nadam se da se udavio, lik sa daleko najmanje harizme i inregriteta.
Mil@n Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 nadam se da se udavio, lik sa daleko najmanje harizme i inregriteta. Jbg, njegov lik značajno je promenjen posle sakaćenja. Sve i da hoće ne može da bude stari Džejmi i to ne može da ne ostavi traga, bio je strah i trepet i jedan od najvećih boraca Vesterosa, prelazak u bogalja mora da ima svoje posledice.
Prokleto Djubre Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 nadam se da se udavio, lik sa daleko najmanje harizme i inregriteta. Idi gledaj ga kao Arijevca u Shot Caller ako nisi.
Sara Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 nadam se da se udavio, lik sa daleko najmanje harizme i inregriteta.Beži, baksuze!
Prokleto Djubre Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 e cuo sam da je prti oke Nemoj ocekivati bas remek delo, ali fin film a dzejmi nekako uspeva da se transformise u zajebanog lika (mada, mozda je i do mene, volim tvorza price, volim naci price).
Recommended Posts