Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Nije to što se vidi gore do njegovog plejera, tako je ripovano u prvoj sekundi :DKvalitet snimka je sasvim dobar u verziji koju sam ja skinuo (720p, mp4, 1.28GB)

Posted (edited)

Dobra epizoda, mada meni je svaka dobra jer su dešavanja u serijama uglavnom hajlajti delova knjige, pa je sve bitno i važno, pri tom ispreskakano boga oca stvari.Melisandra malo mlaka nekako, možda bi joj dodao malo drčnosti i sl, a Sersei mi je najveći madrfakr u seriji, bez premca. :Hail: Možda zato što je kind a sexy. :wub:

Edited by Glas RazumaN
Posted (edited)

Odgledah prvu epizodu sad, ok je ali, imam isti osecaj kao i kod prve sezone, not my cup of tea, ali gledam dalje, kao i svaka sapunjara, navuce te da gledas :P :DSta se desava sa Bejlisovim glasom? Ucinilo mi se na momente da mu ili neki drugi glumac pozajmljuje glas ili da su mu glas propustili kroz neke efekte. Rob Stark mi postaje sve zanimljiviji lik. BTW, nisam citao knjige, nemam pojma sta se desava u ovih pet do sad objavljenih, ali ovako odoka predvidjam da ce na kraju

ili Jon Snow i Kalisi da se smuvaju i zajedno vladaju celim kraljevstvom, ili da ga mirno podele na dva i vladaju svako svojim kraljevstvom.

Eto, ne znam sto se ljudi muce toliko uopste :D

Edited by Sludge Factory
Posted (edited)

gameofthroness02e01720ph.jpg

i sve neke slike iz mraka odabrao madafaka :)

Edited by luba
Posted

Dobra epizoda, sve za pet, idemo dalje.

Posted
Sta se desava sa Bejlisovim glasom? Ucinilo mi se na momente da mu ili neki drugi glumac pozajmljuje glas ili da su mu glas propustili kroz neke efekte.
da, to sam i ja primijetio, glas je bio potpuno drugaciji i dublji, pogotovo na pocetku te scene.
Posted

- dve dosadne epizode, mada se praktično ništa ne dešava u 1/3 knjige, akcija možda krene od 3 epizode

Posted

svecano izjavljujem da vise epizode necu gledati dok ih se ne nakupi bar 5pa na kutlacuova prva mi je bila nekako brza i povrsna prenatrpana sa malo dubinskih momenata da se uzivim (a nisam citala knjige)

Posted

ja cu tek sad za koji sat da gledam drugu epizodu. ovo mi je savrseno leglo! savrseno!!!sledece nedelje ce moji kompanjoni (moj khalasar) da ide svojim respektivnim kucama povodom uskrsa, pa nam ovo leglo da ne kvarimo zajednicko gledanje. :D

Posted

odakle bese skidate titlove?da majku obradujem veceras.

Posted

sramotno mi priznati, ali mi bio najveci problem da razlikujem bastardce od punokrvnog sina. kapiram da su hteli da pokazu slicnost, ali su zaboravljive face obojica. tek kad je punokrvi dosao kod harvija denta, shvatih da on ipak ima malo snaznije boloks u bradi i pogledu, taman i majci da se usprotivi. (ostalo sam skoro sve zapamtila ko je ko, vrlo sam ponosna)hajlajti su mi dva dijaloga, bata i kraljica, kako je biti najlosije dete, i punokrvni i vonabi harvi dent, vrca na sve strane. i onaj majstor komandant sto je bastardcetu odrzao predavanje kako se ponasati kad skupljas saveznike.i dosta su lepo smandrljali rikep na pocetku, odlicni detalji sa ogledanjem u jezercetu i kometom. vucina je savrsen isto. ukupni vizuelni dojam je skoro pa petica. i cedomorstvo je super ispalo (ako to ima u knjigama opisano, mora da je martin uzivao u svakoj recenici), samo se nadam da ce karketi maloprstic da pozivi dugo i srecno.malo mi samo ova prvosvestenica prorocica bljak, uopste nije delovalo skeri.a sad pitanja:- tata lanister je komadao onu zivotinjku u logoru kad je drzao predavanje sinu, jel on mnogo zao, tj, jel smem da ga volim?- grejdzoj tata? on je zgresio sto se usprotivio rasplodnom kralju, to kapiram, ali sto mu ne uzmu te brodove ako je vec gubitnik?- jel barristan selmy onaj sto ga zovem djeneral mladic sto je isao sa nedom da otkriva nepriznatu decu od rasplodnog kralja?- za koga da navijam po pravu, za stanisa ili onog gejovitog renlija? po pravu, ne po simpatijama.