Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)

^^ Pa opet, odakle mu onda testosteron i libido, to je još tužnija varijanta, imaš đoku ali je neupotrebljiv :(

Edited by James Marshall
Posted

:lolol: :lolol:

A čekaj, zar nije Greyworm samo kastriran kao Farineli, tj odsečeni mu "samo" testisi a ne kompletno kao kukavni Theon?

Nego, i Tirion malo utanjio sa seksanjem, ubi ga državnički poso.

Ansulid jesu kastrirani, e sad da li kastrati mogu da se seksaju to ne znam zasigurno, rekao bih da ne mogu jer su ostali bez glavnog izvora testesterona. Ali mogu sigurno lepo da pevaju :D

A Tirion ne da je utanjio, nego presusio totalno, mada u knjizi je to reseno, pretpostavljam, sa onim novim likom kojeg ovde nema.

Posted

Dobru je rutavost u glasu razvio Crv s obzirom na na to da je Farineli.

Posted (edited)

^^ Pa opet, odakle mu onda testosteron i libido, to je još tužnija varijanta, imaš đoku ali je neupotrebljiv :(

Pa ljubav je najjači stimulans. Doooh.

Ansulid jesu kastrirani, e sad da li kastrati mogu da se seksaju to ne znam zasigurno, rekao bih da ne mogu jer su ostali bez glavnog izvora testesterona.

Znači, u grob ćete me oterati, evo sam guglala can eunuch get hard :isuse:

Kaže neki dr da može, al mu treba kao malo više vremena itd.

Ne da me se tiče, al sevap bi bio da može da ima seks sa Misandei.

Edited by Valkyrie
Posted

Pa ljubav je najjači stimulans. Doooh.

Znači, u grob ćete me oterati, evo sam guglala can eunuch get hard :isuse:

Kaže neki dr da može, al mu treba kao malo više vremena itd.

Ne da me se tiče, al sevap bi bio da može da ima seks sa Misandei.

to ja zovem studiozan pristup

Posted

Jebem ga, valjda je poenta kastracije ansalida da im ubiju sex drive da se ne bi zaljubljivali i vezivali za žene a ne da uštede na troškovima brijanja i da im podignu prirodni pitch. Ubiješ mu testosteron, ali može i dalje da jebe, no valjda mu treba testosterona i za bitku, inače će da u ključnom momentu da mu proradi instinkt Kosovke djevojke da vida rane ranjenom protivniku.

Zapravo sad kad razmislim, praviti vojsku evnuha je dojajno glupo.

Posted

naravno da je glupo. bez testasterona imace gradju devojcice u pubertetu. mada fakat crv nije mnogo jaci.

mada je za samo borenje mnogo bitniji adrenalin.

Posted

Jebem ga, valjda je poenta kastracije ansalida da im ubiju sex drive da se ne bi zaljubljivali i vezivali za žene a ne da uštede na troškovima brijanja i da im podignu prirodni pitch. Ubiješ mu testosteron, ali može i dalje da jebe, no valjda mu treba testosterona i za bitku, inače će da u ključnom momentu da mu proradi instinkt Kosovke djevojke da vida rane ranjenom protivniku.

Zapravo sad kad razmislim, praviti vojsku evnuha je dojajno glupo.

Grešiš, ovaj silno grešiš sinko :) Nema uticaja manjak testosterona na učinak u bici... spartanska obuka i čelična disciplina s druge strane itekako imaju. Onda nikad ne bi imao žene ratnice da je to slučaj...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

jbg, ima ogroman uticaj na razvitak organizma, stoga na snagu i izdrzljivost misica i kostiju, kako nema.

Posted

Ruku na srce, nijedan od ansalida nije nesto preterano misicav, kapiram da onakve gradje mogu da se dobiju spartanskim zivotom, verovatno su vodili racuna o ovome.

A ono sto Crvu privlaci kod crnkinje mozda nije sex drive koliko neka emotivna konekcija koju verovanto nikada nije im'o.

Posted (edited)

Grešiš, ovaj silno grešiš sinko :) Nema uticaja manjak testosterona na učinak u bici... spartanska obuka i čelična disciplina s druge strane itekako imaju. Onda nikad ne bi imao žene ratnice da je to slučaj...

Sve to stoji ali bijaše ona rasprava na Teretani valjda, svaka čast Rondi Rausi ali da joj dođe neki drvosječa od 130 kila samo jednom da je klepi u grob da je pošalje.

To kao ona rasprava o mačevima, jesu katae umjetnička djela ali u sudaru sa evropskim srednjovjkovnim čelikom piši propalo, najebaše Japanci.

Edited by James Marshall
Posted

:Hail:

Vracao sam jedno 10 puta ovu scenu :D

5QqQzIt.jpg

kad sam gledao ovo setio sam se Houndovog ranta o oklopu i velikom jebenom macu Merina Tranta :D

ovo mora da je najbolji topik evah :happy:

Posted

Sve to stoji ali bijaše ona rasprava na Teretani valjda, svaka čast Rondi Rausi ali da joj dođe neki drvosječa od 130 kila samo jednom da je klepi u grob da je pošalje.

To kao ona rasprava o mačevima, jesu katae umjetnička djela ali u sudaru sa evropskim srednjovjkovnim čelikom piši propalo, najebaše Japanci.

Pa da, ali hipotetička vojska evnuha su i dalje muškarci, izrasli bi visoki i jednake snage kao prosečni mužjak ali s obzirom na brutalni trening i fizički i sa oružjima bili bi nezaustavljivi jednako kao što su Unsulied. Kastrirani su... nisu im davali hormonsku terapiju povrh toga niti su transgender kao hijra iz Azije.

Posted

ne bi bez testasterona bili jaki ko normalni, oklen ti to?

Posted

Mozda su im pojačavali ishranu belim bubrezima? :D