MiddleClass Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ili ovo možda uopšte i nije Qybornov škorpion, nego neki drugi koji se tu zatekao, pa zato nije uspeo da ubije zmaja, čak ni da ga ozbiljnije povredi. Ovo tim pre jer lanisterska vojska i nije došla iz pravca KL-a, već iz pravca CR-a, i sasvim je moguće da je Qyburn pokazao Cersei unapređeni škorpion nakon Jaimeijevog odlaska za CR. Ali mislim da je Dzejmi rekao Bronu da ode po Qyburnov skorpion.
Filozof manijak Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Pazi, AKO je Tarly Sr živ, ma koliko bio spržen nije frka jer raskućeni sin Sem čita knjige i prati uputstva. Filozofemanijače, možda je na izdisaju pa u sledećoj vidimo kako se s dušom rastaje I poručuje nešto-nešto U leak-u sinopsisa za naredne epizode, ima stavka da nakon bitke, Deneris spaljuje zarobljene lordove (Tarlija i Dikona mu) zbog izdaje ili što nisu htelu da joj "kleknu"
Ayatollah Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 @Valkira @Middle Moguće je da ste u pravu, nisam obraćao pažnju na taj detalj. Možda pogledam večeras ponovo bitku, pa ću pažljivije gledati.
ToniAdams Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ali mislim da je Dzejmi rekao Bronu da ode po Qyburnov skorpion. i ja mislim, onda mu je ovaj reko pusi kurac idi ti, a onda se ovaj izvadio na invaliditet. sto ne znaci da ih nisu nastancovali.
Escalade Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Šalimo se, naravno. Pošalji PP Viniju, da ti da koji čas iz hejtovanja, on je ipak kralj te sekcije, i pomoći će ti da igradiš sofisticiraniji stil. :D hvala na podrsci i na savetu, ali bice to bolje tek se zagrevam :P
ToniAdams Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 U leak-u sinopsisa za naredne epizode, ima stavka da nakon bitke, Deneris spaljuje zarobljene lordove (Tarlija i Dikona mu) zbog izdaje ili što nisu htelu da joj "kleknu" jel djejmi kleko? kolko taj sestrojeb nema integriteta.
Valk Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 U leak-u sinopsisa za naredne epizode, ima stavka da nakon bitke, Deneris spaljuje zarobljene lordove (Tarlija i Dikona mu) zbog izdaje ili što nisu htelu da joj "kleknu" E mnogo ti hvala.
Ayatollah Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 U leak-u sinopsisa za naredne epizode, ima stavka da nakon bitke, Deneris spaljuje zarobljene lordove (Tarlija i Dikona mu) zbog izdaje ili što nisu htelu da joj "kleknu" Ako se to desi, ova dvojica će biti najbesmisleniji likovi u GoT serijalu, a nije da je konkurencija slaba. Jbt, uvedeš dva lika u šestoj sezoni da bi rekli u zbiru 15 rečenica, debeli Sem im ukrao mač, a Degeneris ih spalila. Ona kurva iz Vinterfela što je Joffrey prikucao samostrelom bi bila značajniji lik...
Indy Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Napravili su nekav comic relief, verovatno ne znajuci sta da rade sa njim.Dobro ni prvi ni poslednji, videti pod Littlefinger.U prve dve epizode nije ni imao tekst cini mi se. ... Sve je generalno tako... ima se utisak da na licu mesta smisljaju sta ce se desiti u epizodi koju upravo snimaju. Otkad su "napustili" knjige, to se i vidi. Onaj Winijev poslednji YouTube prilog otprilike to i kaze. Sta je bilo u prosloj sezoni, nema veze, nema mnogo veze ni sta se desilo pre 2 epizode, a geografske limitacije ih se ni najmanje ne ticu (kao ni fizika, uopste). Ali, kad smo imali junaka koji je pao mrtav izboden i onda je ozivljen (ne cak ni nekromansiran) zato sto je jako popularan medju tinejdzerkama, onda se vise ne treba nicemu cuditi. A ni uzimati bilo sta za ozbiljno. (Btw onaj Dickon mi je skroz iz Monty Pythona, leg'o bi k'o kec na 12 u We are the knights who say Ni".
Valk Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ako se to desi, ova dvojica će biti najbesmisleniji likovi u GoT serijalu, a nije da je konkurencija slaba. Jbt, uvedeš dva lika u šestoj sezoni da bi rekli u zbiru 15 rečenica, debeli Sem im ukrao mač, a Degeneris ih spalila. Ona kurva iz Vinterfela što je Joffrey prikucao samostrelom bi bila značajniji lik...Njihovo napuštanje Tajrelovih je možda presudilo Hajgardenu. Pominju se kao ozbiljna vojska. Plus, ako se obojica uklone, ne znam može li Sem postati naslednik jer faktički više nije Noćni stražar a još nije ni Meštar?
Mil@n Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ako se to desi, ova dvojica će biti najbesmisleniji likovi u GoT serijalu, a nije da je konkurencija slaba. Jbt, uvedeš dva lika u šestoj sezoni da bi rekli u zbiru 15 rečenica, debeli Sem im ukrao mač, a Degeneris ih spalila. Ona kurva iz Vinterfela što je Joffrey prikucao samostrelom bi bila značajniji lik... Pa što moraju svi likovi da budu smisleni i da budu tu do samog kraja™. Imao je izbor, odabrao je Lanistere, idi sada lepo pa vidi šta ima u Drogonovim ustima...
Filozof manijak Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) Argumentacija je jedno, a to sto ti se ne svidja moj stil je drugo Davos je cringey ove sezone i njegova uloga se svela na neki stand up, ispaljivanje nebuloza i trulih fora.Linije koje su mu date jednostavno nisu na nivou kako glumca tako i ove fransize.Napravili su nekav comic relief, verovatno ne znajuci sta da rade sa njim.Dobro ni prvi ni poslednji, videti pod Littlefinger.U prve dve epizode nije ni imao tekst cini mi se. Arja je 2 sezone provela u Bravosu, za 2 dve sezone su mogli da naprave cudo, da prikazu treninge, da udju u sustinu Faceless ljudi i njihove magije, a ne da nam serviraju gotov proizvod cija se priprema posle toliko vremena na ekranu u sustini desila off screen.To sto Stark deca vise deluju kao proizvod Marvelove kuhinje nego deo ASOIAF univerzuma je Konkretne zamerke, ne proseravanje kao sto ti nepotrebno bezobrazno pokusavas da mi spocitas.Bezobrazno je kada se pitanje licne motivacije koristi neki argument, mislim zao mi je sto prenosim ovaj breaking news ali niko ne hejtuje ovde da bi got vernicima rusio sneska.Ne okrece se svet ovo vas. Za razumevanje Davosa mi nisu potrebne pecurke, nije to nikakva misterija vec samo lose pisanje, plain n simple. Opusti se, nisam misli ništa loše - proseravanje, u smilu preterano traženje zamerki čak i tamo gde ih nema. MOžda je tebi Davos cringey, ali mu se uloga nije svela na stand up. Meni su zapravo simpa ti njegovi pokušaji opusti napetu atmosferu kad Jon dolazi na Dragonston ne znajući šta ih čeka. On je valjda neki savetnik Jonu, i sasvim dobro igra tu ulogu. Da nije njega i Tiriona, vidimo da se ovo dvoje nikad ne bi smuvalitm . Lično. više mi se dopada lakonski humor koji provejava nego neka preozbiljna logoreja...ali opet, to je samo tvoje ili moje mišljenje. Što se tiče Arje i njenog treninga, i sam si napisao da je provela 2 godine u Bravosu, to nam je valjda dovoljno da prihvatimo činjenicu da je postala opasan fajter i assasin, bez explicitnog prikaza svakog treninga koji je imala za svaki potez, ili svaku fintu, da bi se gledalac ubedio kako je ona prošla mukotrpan driling. Koliko bi tek onda epizoda trebalo da snime, kako bi prikazali ceo proces? I što bi morali da prikažu suštinu magije ljudi bez lica? možda je gledaocima bolje da ona ostane opskurna..? . I za kraj, ne vrti se svet oko nas, niti nam ko ruši sneška, niti mi smetaju zamerke koje imaju smisla. Što neko malopre reče, preterujete u nelogičnom hejtu. Nisi istakao ni jednu pozitivnu osobinu epizode, zato sam ti i postavio pitanje što je gledaš. Meni kad je neka serija toliko sranje, ne gledam je da se ne bih nervirao. edit: e da, zaboravih i ovo: "To sto Stark deca vise deluju kao proizvod Marvelove kuhinje nego deo ASOIAF univerzuma je" ASOIAF i GOT Univerzum nisu isto, to je valjda svakom jasno. Smeta i meni što su u mnogome odstupili od knjiga, ali ovo je serija koja je namenjana širokim narodnm masama da bi se zgrnula lova, a ne da bi udovoljili nama, knjiškim frikovima Edited August 8, 2017 by Filozof manijak
Mil@n Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Kad smo kod Arje, meni bio jako simpatičan fight između nje i Brijene, kao i momenat kada Sansa to snimi, verovatno pomisli "ups, pretnja za tron" te se pokunjeno skloni sa terase...
Escalade Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Opusti se, nisam misli ništa loše - proseravanje, u smilu preterano traženje zamerki čak i tamo gde ih nema. MOžda je tebi Davos cringey, ali mu se uloga nije svela na stand up. Meni su zapravo simpa ti njegovi pokušaji opusti napetu atmosferu kad Jon dolazi na Dragonston ne znajući šta ih čeka. On je valjda neki savetnik Jonu, i sasvim dobro igra tu ulogu. Da nije njega i Tiriona, vidimo da se ovo dvoje nikad ne bi smuvalitm . Lično. više mi se dopada lakonski humor koji provejava nego neka preozbiljna logoreja...ali opet, to je samo tvoje ili moje mišljenje. Što se tiče Arje i njenog treninga, i sam si napisao da je provela 2 godine u Bravosu, to nam je valjda dovoljno da prihvatimo činjenicu da je postala opasan fajter i assasin, bez explicitnog prikaza svakog treninga koji je imala za svaki potez, ili svaku fintu, da bi se gledalac ubedio kako je ona prošla mukotrpan driling. Koliko bi tek onda epizoda trebalo da snime, kako bi prikazali ceo proces? I što bi morali da prikažu suštinu magije ljudi bez lica? možda je gledaocima bolje da ona ostane opskurna..? . I za kraj, ne vrti se svet oko nas, niti nam ko ruši sneška, niti mi smetaju zamerke koje imaju smisla. Što neko malopre reče, preterujete u nelogičnom hejtu. Nisi istakao ni jednu pozitivnu osobinu epizode, zato sam ti i postavio pitanje što je gledaš. Meni kad je neka serija toliko sranje, ne gledam je da se ne bih nervirao. ok, posteno mada sam ti odgovorio vec zasto i zbog cega Iako na papiru ovo sto kazes za Davosa ima smisla sve to i dalje deluje usiljeno i out of place...on na momente deluje kao da je posao na neku ekskurziju prvi put bez roditelja sto se tice Arje valjda smo za 2 sezone zasluzili da vidimo tu transformaciju u jednog od najboljeg borca u Vesterosu, napravise od nje nekog Artur Dejna bez utemeljenja
Recommended Posts