omiljeni Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Arja se onako dobro fajta zato što ju je trenirao onaj malecki kudravi iz s01 koji je u knjigama ubio 5 oklopljenih Lannistera...drškom za metlu. a Reach je žitnicaTM Westerosa i velik je kao, šta znam, Njemačka i Francuska zajedno, ali sad će odjednom svi da krepaju od gladi zato što je student zmaj zapalio nekoliko taljiga sa žitom.
Valk Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) E, i meni se učinilo da je Tarly Sr dobio face-lifting, možda su zato malo isforsirali Dikana jer bi valjalo da preuzme čelo vamilije. Nije bilo Eurona uopšte u epizodi, bolje neku ludu scenu s njim da smo videli nego Sersei i savetnika za kredit iz IronBank. Toni, kaže se Tedka. Postala je tedka jednog prelepog malog snežnog amđela Edited August 8, 2017 by Valkyrie
Ayatollah Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Najjace je sto ce Sersi sad ponovo odnekud da izvuce vojsku za jos jedan final throwdown sa Deneris, jer nemoguce da je ovo to posto ima jos 10 epizoda do kraja. Ono sa skorpionom je glupo - ako su ga vukli sa sobom znaci ocekivali su napad zmaja, i u tom slucaju taktika im je ingeniozna, niko se nije ni setio skorpiona. Ako nisu bili pripremljeni i nisu ocekivali zmaja, kao sto deluje po prikazanom, sto su onda vukli skorpiona. Možda su nosili škorpiona zbog opsade Highgardena, jer škorpion i jeste opsadno oružje, pa se ispostavilo da im ne treba (ili su ga i koristili, ali mi to nismo videli). Ne preterujte sa nelogičnim hejtom.
Ayatollah Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 E, i meni se učinilo da je Tarly Sr dobio face-lifting, možda su zato malo isforsirali Dikana jer bi valjalo da preuzme čelo vamilije. Ja sam gledao tu scenu tri-četiri puta, i još uvek nisam siguran da je stariji Tarli ispečen. Jeste u pitanju ćelav čovek srednjih godina u oklopu, ali vrlo lako može da bude i neko od lanisterskih komandanata, jer su svi oni u oklopu + čini mi se da ovaj što je izgoreo nema lentu kao stariji Tarli (doduše, mogao je i u borbi da je izgubi).
Ayatollah Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 pozdrav ljudi, video sam da se ovde kvalitetno i argumentovano hejtuje pa sam resio da se priljucim :D Ne obaziri se na prozivke, to je ovde uobičajeno. Uostalom, zato je i dobra zabava na topiku, i forumu generalno. Dobrodošao, i dugo ostao...
ToniAdams Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Možda su nosili škorpiona zbog opsade Highgardena, jer škorpion i jeste opsadno oružje, pa se ispostavilo da im ne treba (ili su ga i koristili, ali mi to nismo videli). Ne preterujte sa nelogičnim hejtom. a mozda su ih zapravo istancovali, buduci da je konstrukcija posve prosta, pa sad svaka ceta ima po jedan.
Filozof manijak Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 E, i meni se učinilo da je Tarly Sr dobio face-lifting, možda su zato malo isforsirali Dikana jer bi valjalo da preuzme čelo vamilije. Kontam da bi se pogibija lika kao što je Tarli explicitno prikazala (a ne da gledaoci nagađaju). Mada, ko zna šta se može očekivati od ove dvojice producenata
Valk Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) Ja sam gledao tu scenu tri-četiri puta, i još uvek nisam siguran da je stariji Tarli ispečen. Jeste u pitanju ćelav čovek srednjih godina u oklopu, ali vrlo lako može da bude i neko od lanisterskih komandanata, jer su svi oni u oklopu + čini mi se da ovaj što je izgoreo nema lentu kao stariji Tarli (doduše, mogao je i u borbi da je izgubi).Zahtevamo profi screenshot ko za Brona kad ruši Džejmija! Pazi, AKO je Tarly Sr živ, ma koliko bio spržen nije frka jer raskućeni sin Sem čita knjige i prati uputstva. Filozofemanijače, možda je na izdisaju pa u sledećoj vidimo kako se s dušom rastaje I poručuje nešto-nešto Toni, jedan je Rollo, i tu je sav moj kapacitet za loženje na likove iz serija ispražnjen. Edited August 8, 2017 by Valkyrie
Ayatollah Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) neposredno pre bitke: https://prnt.sc/g5oq7x Problem sa tim je što onda bitka može da bude jedino neposredno južno od KL-a pre mosta preko Blackwatera. To jeste logično sa aspekta prebacivanja Dotraka sa Dragonstone-a, jer je to veoma blizu, i prevoz bi se mogao vrlo brzo organizovati. Glavni catch, međutim, je u tome što bi na tom mestu trebala da bude Kraljeva šuma, a ne prerija, jer Ružin drum skoro odmah iz KL-a ulazi u šumu i izlazi posle mnogo kilometara u Reach. Sledeći most je Bitterbridge, ali on je skoro na pola puta između KL i HG, i nije na Blackwateru, nego na Manderu, tako da ta varijanta otpada. Btw, evo odgovora na pitanje gde je lanisterska konjica, otišla da eskortuje zlato do KL-a. Edited August 8, 2017 by Ayatollah
Mil@n Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Pih ocekivao sam topliju dobroslicu, ali bice da hejteri nisu trenutno aktivni :D Šalimo se, naravno. Pošalji PP Viniju, da ti da koji čas iz hejtovanja, on je ipak kralj te sekcije, i pomoći će ti da igradiš sofisticiraniji stil. :D
Ayatollah Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 a mozda su ih zapravo istancovali, buduci da je konstrukcija posve prosta, pa sad svaka ceta ima po jedan. Ili ovo možda uopšte i nije Qybornov škorpion, nego neki drugi koji se tu zatekao, pa zato nije uspeo da ubije zmaja, čak ni da ga ozbiljnije povredi. Ovo tim pre jer lanisterska vojska i nije došla iz pravca KL-a, već iz pravca CR-a, i sasvim je moguće da je Qyburn pokazao Cersei unapređeni škorpion nakon Jaimeijevog odlaska za CR.
Escalade Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 razlika izmedju drugačijeg mišljenja i proseravanjatm je velika. Npr, tvoje zamerke u premijernom postu su, da tako okarakterišem, bezvezne. plus su iznete jedno desetak puta na prethodnim stranama. Razumem da su dijalozi apsurdni i neprirodni, ili nedovoljna razjašnjene motivacije nekih likova, ali zamerke tipa "Davos koji izgleda kao da je na pacurkama, covek ce posle rata moci da se bavi stand up komedijom, turneja po Vesterosu Davos "mushrooms" Seaworth" ili "Sto se tice zadnje epizode vise ni ne znam sta je Arja, dancing master, faceless, najbolji ratnik u Vesterosu?prikazali su malo treninga sa kopljem i poslali nazad u Vesteros Arju T-1000...premalo za takvu transformaciju." , u fantazi seriji su....hejterizam_pur_hejterizam. edit. btw, probaj 'čurke, možda ćeš onda bolje razumeti Davosa Argumentacija je jedno, a to sto ti se ne svidja moj stil je drugo Davos je cringey ove sezone i njegova uloga se svela na neki stand up, ispaljivanje nebuloza i trulih fora.Linije koje su mu date jednostavno nisu na nivou kako glumca tako i ove fransize.Napravili su nekav comic relief, verovatno ne znajuci sta da rade sa njim.Dobro ni prvi ni poslednji, videti pod Littlefinger.U prve dve epizode nije ni imao tekst cini mi se. Arja je 2 sezone provela u Bravosu, za 2 dve sezone su mogli da naprave cudo, da prikazu treninge, da udju u sustinu Faceless ljudi i njihove magije, a ne da nam serviraju gotov proizvod cija se priprema posle toliko vremena na ekranu u sustini desila off screen.To sto Stark deca vise deluju kao proizvod Marvelove kuhinje nego deo ASOIAF univerzuma je Konkretne zamerke, ne proseravanje kao sto ti nepotrebno bezobrazno pokusavas da mi spocitas.Bezobrazno je kada se pitanje licne motivacije koristi neki argument, mislim zao mi je sto prenosim ovaj breaking news ali niko ne hejtuje ovde da bi got vernicima rusio sneska.Ne okrece se svet ovo vas. Za razumevanje Davosa mi nisu potrebne pecurke, nije to nikakva misterija vec samo lose pisanje, plain n simple.
Valk Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) @Ajatolah Meščini da Džejmi I Bron eksplicitno pominju Q-scorp ali nisam sigurna Edited August 8, 2017 by Valkyrie
Recommended Posts