Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Najjace je sto ce Sersi sad ponovo odnekud da izvuce vojsku za jos jedan final throwdown sa Deneris, jer nemoguce da je ovo to posto ima jos 10 epizoda do kraja.

Ono sa skorpionom je glupo - ako su ga vukli sa sobom znaci ocekivali su napad zmaja, i u tom slucaju taktika im je ingeniozna, niko se nije ni setio skorpiona. Ako nisu bili pripremljeni i nisu ocekivali zmaja, kao sto deluje po prikazanom, sto su onda vukli skorpiona.

Ne verujem, mislim da će to ubrzati, treba se jebavati sa Night King, ima tu dosta posla.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Posted (edited)

pozdrav ljudi, video sam da se ovde kvalitetno i argumentovano hejtuje pa sam resio da se priljucim :D

Sto se tice zadnje epizode vise ni ne znam sta je Arja, dancing master, faceless, najbolji ratnik u Vesterosu?prikazali su malo treninga sa kopljem i poslali nazad u Vesteros Arju T-1000...premalo za takvu transformaciju.

Bran ili Doktor Menhetn, human surveillance system, naglo postao katatonican kada su ga vakcinisali MMR vakcinom u zamku Nocne Straze... nije bio katatonican u pecini, nije bio katatonican ni posle, originalni BR takodje nije bio katatonican...opet neka off screen idiotska transformacija.

Davos koji izgleda kao da je na pacurkama, covek ce posle rata moci da se bavi stand up komedijom, turneja po Vesterosu Davos "mushrooms" Seaworth

Jon savetuje kako spaljivanje zamkova i gradova nije nacin da bi u sledecoj sceni imali spaljivanje ljudi na otvorenom kao da je to neko mnogo bolje resenje, bitno da je savet usvojen :wacko: .Mogla je do sada da istopi Crvenu tvrdjavu i kraj price, a to da je nece narod pratiti, pa i Cersei je spalila Vatikan pa se kako stvari stoje nije digla kuka i motika, sto je opet prica za sebe.

Deneris komentarise kako im je neophodna hrana iz Highgardena kako bi hranili vojksu, u sledecoj sceni ona na zmaju pali tu hranu kao da joj od onih zapreznih kola preti neka opasnost.I onaj pad u dubinu kao da nije upao u plicak nego u Tihi okean, al ajde efektna je scena nek to bude nit picking

Edited by Escalade
Posted

Samo nam je trebao još jedan hejter.. Idi odakle si došao...  :thumbdown:

Posted

pozdrav ljudi, video sam da se ovde kvalitetno i argumentovano hejtuje pa sam resio da se priljucim :D

..............

Imam jedno logično pitanje za tebe: što uopšte onda i gledaš to đubre od serije?

Btw, dobrodošao na forum :)

Posted

Ja gledam zbog sisa. Sve ostalo je za hejt.

Posted (edited)

Imam jedno logično pitanje za tebe: što uopšte onda i gledaš to đubre od serije?

Btw, dobrodošao na forum :)

Pih ocekivao sam topliju dobroslicu, ali bice da hejteri nisu trenutno aktivni :D

Toliko sam puta odgovorio na to pitanje da cu sam sebi delovati glupo kad krenem da se ponavljam po n-ti put.

Desi se tu i tamo neki moment of greatness, kada got podseti na onaj got iz prve 3 sezone, kada su likovi oblikovali radnju, a ne likovi koji se prilagodjavaju storyline-u i uguravaju u neke nemoguce kalupe.Poznajem i jednog starijeg coveka koji je prvu knjigu procitao 97. i ako mu je verovati kaze da gleda samo da bi video kako ce da se zavrsi.Dakle motiva ima raznih.Da pitam i ja tebe, zasto ucestvujes na forumu za diskusiju kada te ne interesuje drugacije misljenje, kao da je pitanje moje licne motivacije nekakav argument, a nije jer nece uciniti serijom ni boljom ni gorom od onog sto jeste.

Razumeo bih da na tabli ispred pise got fan club, ali pise samo got.

Edited by Escalade
Posted

Ja gledam zbog sisa. Sve ostalo je za hejt.

seljacino.

ja gledam zbog dijaloga :fantom:

Posted

Dijalog izmedju sisa... mmmmm

Posted

elem, aj nesto lepo da primetim, ima vokersa u najavi za sledecu, jel to znaci da cemo ih vrv videti u akciji do kraja osme sezone?

Posted

A cek, ti mislis da su ledeni statisti nesto bitni?

Posted

ne znam, nisam jos video kakve su im ribe.

Posted

Kako strina kad je sestra njegovog oca, stvarno ste nemači pojma o rodbinskim odnosima.

Posted (edited)

Pih ocekivao sam topliju dobroslicu, ali bice da hejteri nisu trenutno aktivni :D

Da pitam i ja tebe, zasto ucestvujes na forumu za diskusiju kada te ne interesuje drugacije misljenje, kao da je pitanje moje licne motivacije nekakav argument, a nije jer nece uciniti serijom ni boljom ni gorom od onog sto jeste.

Razumeo bih da na tabli ispred pise got fan club, ali pise samo got.

razlika izmedju drugačijeg mišljenja i proseravanjatm je velika. Npr, tvoje zamerke u premijernom postu su, da tako okarakterišem, bezvezne.  plus su iznete jedno desetak puta na prethodnim stranama. Razumem da su dijalozi apsurdni i neprirodni, ili nedovoljna razjašnjene motivacije nekih likova, ali zamerke tipa "Davos koji izgleda kao da je na pacurkama, covek ce posle rata moci da se bavi stand up komedijom, turneja po Vesterosu Davos "mushrooms" Seaworth" ili "Sto se tice zadnje epizode vise ni ne znam sta je Arja, dancing master, faceless, najbolji ratnik u Vesterosu?prikazali su malo treninga sa kopljem i poslali nazad u Vesteros Arju T-1000...premalo za takvu transformaciju." , u fantazi seriji su....hejterizam_pur_hejterizam. 

edit. btw, probaj 'čurke, možda ćeš onda bolje razumeti Davosa  :naughty: 

Edited by Filozof manijak
Posted

ne znam, nisam jos video kakve su im ribe.

Frigidne  :Jova:

Posted

Kako strina kad je sestra njegovog oca, stvarno ste nemači pojma o rodbinskim odnosima.

tetka, jer da?