hansolo Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Nadam se da je hilariozno imenovani Dickon Tarley preživeo. Pajtonovski skroz. Poslednji put vidjen spasavajuci vojnika Dzejmija, posle se izgubio u prasini i metezu. Btw, googlam sve te masinerije i srednjevekovno oruzje vec po' sata. Ovo je zabavno i ravnopravno moze da se nosi sa razvijanjem teorije iz Losta o tome koliko je potrebno udarca i koje jacine doktorke u lezecem polozaju koja udara po spoljasnjem oklopu hidrogenske bombe /sorry udaracu H bombe/ da je aktivira u bunaru :).
Zverilla Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 ja tipujem na dikona kao djemijevog spasitelja. kod onog prvog su im se pogledi sreli, drugi put su se lepo smocili, a ne kaze se dzabe da lanisteri nikom ne ostaju duzni
dillinger Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 do bitke je bilo ok, a bitka je po obicaju bila katastrofalna (osim efekata) - dotrakiji koji nakon sto su prejahali pola kontinenta (neprimeceni), jurisaju u punom galopu 2km. taman bi im konji popadali u travu ispred onih kopljanika, ako bi i dotle uspeli da dotrce - deni koja przi pesadiju popreko umesto uzduz - deni koja kuka kako je ostala bez hrane nakon sto je izgubila babu, a onda resi da na pocetku bitke zapali svu hranu, dok joj dotrakiji ginu jurisajuci na pripravnu pesadiju - (sto rece zokiasov) pesadija koja savrseno drzi formaciju nakon sto se na njih obrusi zmaj koji riga vatru - bron koji uspe prvom strelom da pogodi zmaja. zajebo je i batu zivotinju koji je u jednom od partizanskih filmova gadjao nemacke avione iz karabina (cak je i bati bilo potrebno vise pokusaja, koliko se secam). just for the record: u ww2 je bilo potrebno bar 3000 granata sa proximity fuze da bi se oborio 1 avion (u zavisnosti od vrste AA, bilo je cesto i mnogo vise) Nije prvom, nego drugom. Standardno preterujete, jedino što se normalan gledalac zapita jest kako u onom metežu vatra ne ošuri malo i Dotrakije. Inače bitka jako dobra
Weenie Pooh Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 ja tipujem na dikona kao djemijevog spasitelja. kod onog prvog su im se pogledi sreli, drugi put su se lepo smocili, a ne kaze se dzabe da lanisteri nikom ne ostaju duzni Nema šanse, Bron ima mačje reflekse a Kurton definitivno nema. Inače prilično je blesavo da je Bron/Kurton video Džejmijev herojski juriš sa daljine, procenio "ma nema šanse da stigne, spržiće ga zmaj" i onda se dao u galop da ga presretne u poslednji čas :D Što se nije tako zaleteo na Degeneris, zmaj sprži Džejmija ali zato on ovu skrati za glavu i zaroni u vodu?
ToniAdams Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 spasioc je bio u ritama, a dikon je imao predimenzionirani oklop na sebi
Weenie Pooh Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Ma da, Bron je definitivno, ali suludo je da unapred proceni da Džejmi nema šanse da uspe i krene u spasiteljski juriš. Mislim, šta da je pogrešno procenio - for all he knows, Džejmi se taman spremao da proburazi Degeneris kad ga je ovaj retard teklovao u galopu - "neeee, pazi zmaj, jebote"!
ToniAdams Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 mozda je doziveo katarzu nekako, pa je sad generalno protivu nasilja?
steins Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Preskočili ste najbolji deo a to je ona altamira na početku. Koliko je tek ono glupavo. I glupavo zakuvavanje tipa - oću da te branim od zombija ako poljubiš skute. Ali ok, makar su razbili mit o nemanju para za CGI i masovke. PS kompletni Starkovi su počeli žestoko da mi idu na pišni živac svojim nadnaravnim moćima - ako tako nastave preći ću da navijam za Lanistere. Oni su makar ordinarne psihopate.
steins Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) E da, još nešto - cenim da je za Deneris rezervisan tužan kraj - likvidacija ili ludačka košulja. Mnogo mi je intrigantno da joj u svakoj epizodi po neko od svite zauzdava ideje o masovnom pomoru ljudi i uništavanju gradova. Mislim da će da povuče na tatu. Edited August 7, 2017 by steins
James Marshall Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) Edited August 7, 2017 by James Marshall
Weenie Pooh Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 I'm not here to murder. Bend the knee and join me, or refuse and die. :D "Nice place you got there. Flammable, though. 'be a shame if something happened to it..." Govori tiho i jaši na zmaju koji bljuje vatru. Inače, u ovoj epizodi su bar dva puta nešto serinjali o tome kako su ovog ili onog monarha podanici izabrali, i sad je prioritet ispuniti predizborna obećanja Phantom Menace u kom se kraljica Nabua demokratski bira i ima ograničen mandat je bar pravljen za sitnu decu...
Desmond Bojčinski Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 A koja je fora sa napalm bombama ispaljenim sa Euronovih brodova?
ToniAdams Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 a koji je tacno kurac brendonu, aj sto se ponasa seljacki, nego, kao sve vidi, sve zna, a mudro cuti. sto nije reko da je karketi fakticki im ubio oca?
Recommended Posts