Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Što, jer je naočit macan? :D

Posted

Nadam se da je hilariozno imenovani Dickon Tarley preživeo.

:lolol: Pajtonovski skroz. Poslednji put vidjen spasavajuci vojnika Dzejmija, posle se izgubio u prasini i metezu.

Btw, googlam sve te masinerije i srednjevekovno oruzje vec po' sata. Ovo je zabavno i ravnopravno moze da se nosi sa razvijanjem teorije iz Losta o tome koliko je potrebno udarca i koje jacine doktorke u lezecem polozaju koja udara po spoljasnjem oklopu hidrogenske bombe /sorry udaracu H bombe/ da je aktivira u bunaru :).

Posted

ja tipujem na dikona kao djemijevog spasitelja.

kod onog prvog su im se pogledi sreli, drugi put su se lepo smocili, a ne kaze se dzabe da lanisteri nikom ne ostaju duzni  :naughty:

Posted

do bitke je bilo ok, a bitka je po obicaju bila katastrofalna (osim efekata)

- dotrakiji koji nakon sto su prejahali pola kontinenta (neprimeceni), jurisaju u punom galopu 2km. taman bi im konji popadali u travu ispred onih kopljanika, ako bi i dotle uspeli da dotrce

- deni koja przi pesadiju popreko umesto uzduz 

- deni koja kuka kako je ostala bez hrane nakon sto je izgubila babu, a onda resi da na pocetku bitke zapali svu hranu, dok joj dotrakiji ginu jurisajuci na pripravnu pesadiju

- (sto rece zokiasov) pesadija koja savrseno drzi formaciju nakon sto se na njih obrusi zmaj koji riga vatru

- bron koji uspe prvom strelom da pogodi zmaja. zajebo je i batu zivotinju koji je u jednom od partizanskih filmova gadjao nemacke avione iz karabina (cak je i bati bilo potrebno vise pokusaja, koliko se secam). just for the record: u ww2 je bilo potrebno bar 3000 granata sa proximity fuze da bi se oborio 1 avion (u zavisnosti od vrste AA, bilo je cesto i mnogo vise)

Nije prvom, nego drugom.

Standardno preterujete, jedino što se normalan gledalac zapita jest kako u onom metežu vatra ne ošuri malo i Dotrakije. Inače bitka jako dobra

Posted

ja tipujem na dikona kao djemijevog spasitelja.

kod onog prvog su im se pogledi sreli, drugi put su se lepo smocili, a ne kaze se dzabe da lanisteri nikom ne ostaju duzni  :naughty:

Nema šanse, Bron ima mačje reflekse a Kurton™ definitivno nema.

Inače prilično je blesavo da je Bron/Kurton video Džejmijev herojski juriš sa daljine, procenio "ma nema šanse da stigne, spržiće ga zmaj" i onda se dao u galop da ga presretne u poslednji čas :D Što se nije tako zaleteo na Degeneris, zmaj sprži Džejmija ali zato on ovu skrati za glavu i zaroni u vodu?

Posted

spasioc je bio u ritama, a dikon je imao predimenzionirani oklop na sebi

Posted

Ma da, Bron je definitivno, ali suludo je da unapred proceni da Džejmi nema šanse da uspe i krene u spasiteljski juriš. Mislim, šta da je pogrešno procenio - for all he knows, Džejmi se taman spremao da proburazi Degeneris kad ga je ovaj retard teklovao u galopu - "neeee, pazi zmaj, jebote"!

Posted

mozda je doziveo katarzu nekako, pa je sad generalno protivu nasilja?

Posted

Preskočili ste najbolji deo a to je ona altamira na početku. Koliko je tek ono glupavo. I glupavo zakuvavanje tipa - oću da te branim od zombija ako poljubiš skute.

Ali ok, makar su razbili mit o nemanju para za CGI i masovke.

PS kompletni Starkovi su počeli žestoko da mi idu na pišni živac svojim nadnaravnim moćima - ako tako nastave preći ću da navijam za Lanistere. Oni su makar ordinarne psihopate.

Posted (edited)

E da, još nešto - cenim da je za Deneris rezervisan tužan kraj - likvidacija ili ludačka košulja.

Mnogo mi je intrigantno da joj u svakoj epizodi po neko od svite zauzdava ideje o masovnom pomoru ljudi i uništavanju gradova. Mislim da će da povuče na tatu.

Edited by steins
Posted (edited)
eb222083ed4a54a33983952f0b017417_0.jpg Edited by James Marshall
Posted

I'm not here to murder. Bend the knee and join me, or refuse and die.

:D

"Nice place you got there. Flammable, though. 'be a shame if something happened to it..."

Govori tiho i jaši na zmaju koji bljuje vatru.

Inače, u ovoj epizodi su bar dva puta nešto serinjali o tome kako su ovog ili onog monarha podanici izabrali, i sad je prioritet ispuniti predizborna obećanja :isuse: Phantom Menace u kom se kraljica Nabua demokratski bira i ima ograničen mandat je bar pravljen za sitnu decu...

Posted

A koja je fora sa napalm bombama ispaljenim sa Euronovih brodova?

Posted

a koji je tacno kurac brendonu, aj sto se ponasa seljacki, nego, kao sve vidi, sve zna, a mudro cuti.

sto nije reko da je karketi fakticki im ubio oca?