Dark Wader Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 U stvari je DJ ejmi sve ovo sanjao... propada u bezdno i budi se pored Brona u lokvi znoja,,,
askeladden Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Samo oblozi od luka i dosta tečnosti Obloga od zecijeg sala da izvuce..
mandingo Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) Tesko da ce drogon izginuti. Verovatno nece nijedan ove sezone - u zadnjoj bar 1 da se pretvori u ice dragona. Pa da gledamo Deni vs. Night king - kao omaz bitke za Britaniju. ;) Edited August 6, 2017 by mandingo
Mil@n Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Jbm mu sunac ljudi, kao da nikad ništa niste gledali. :) Šanse da zaginu drogon i Džejmi su iste kao da u sledećoj epizodi zmaj ubije Džona Snoua tako što se slučajno našao tu kada je ovaj kinuo, ili npr da Sersei umre od posledice srčanog udara ili izliva krvi na mozak...
mandingo Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Jbm mu sunac ljudi, kao da nikad ništa niste gledali. :) Šanse da zaginu drogon i Džejmi su iste kao da u sledećoj epizodi zmaj ubije Džona Snoua tako što se slučajno našao tu kada je ovaj kinuo, ili npr da Sersei umre od posledice srčanog udara ili izliva krvi na mozak... E moj glase. Zaboravio si kako su postenom Nedu glavu otfikarili. Red wedding i da ne pominjem - ovo je serija gde se ne zna ko ce I kako da ugine. Zar nisi gledao reakcije na youtube-u?
James Marshall Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Koster Valdau ima ugovor za S08, tako da se ne ložite badava :D
Budja Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Odgledao na HBOu, well, suspense odlicno radio. Sto se Starkovih tice, i tu je sve na svom mestu. Bran kaze da vise nije Bran, otud i nedostatak empatije. Sanssa i Arja em se nisu mirisale, em se nisu videle ko zna koliko godina. Naravno da je tenzija tu logicnija od cmizdrenja i padanja u zagrljaj. Sve na svom mestu.
malistev Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Jbm mu sunac ljudi, kao da nikad ništa niste gledali. :) Šanse da zaginu drogon i Džejmi su iste kao da u sledećoj epizodi zmaj ubije Džona Snoua tako što se slučajno našao tu kada je ovaj kinuo, ili npr da Sersei umre od posledice srčanog udara ili izliva krvi na mozak... Zvuči kao legitimni spojler. :D
ToniAdams Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Odgledao na HBOu, well, suspense odlicno radio. Sto se Starkovih tice, i tu je sve na svom mestu. Bran kaze da vise nije Bran, otud i nedostatak empatije. Sanssa i Arja em se nisu mirisale, em se nisu videle ko zna koliko godina. Naravno da je tenzija tu logicnija od cmizdrenja i padanja u zagrljaj. Sve na svom mestu. potpuno logicno
pbg12345 Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 E moj glase. Zaboravio si kako su postenom Nedu glavu otfikarili. Red wedding i da ne pominjem - ovo je serija gde se ne zna ko ce I kako da ugine. Zar nisi gledao reakcije na youtube-u? pa to je bilo u nekoj drugoj seriji. :) u one prve dve, tri sezone ko je u poslednjih nekoliko sezona poginuo (neocekivano) od znacajnijih likova?
mandingo Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) Tako mi treba kad pokusavam da budem sarkastican na GoT topicu. :( Edited August 7, 2017 by mandingo
Ayatollah Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) Odgledao na HBOu, well, suspense odlicno radio. Sto se Starkovih tice, i tu je sve na svom mestu. Bran kaze da vise nije Bran, otud i nedostatak empatije. Sanssa i Arja em se nisu mirisale, em se nisu videle ko zna koliko godina. Naravno da je tenzija tu logicnija od cmizdrenja i padanja u zagrljaj. Sve na svom mestu. Odgledao epizodu. Radnja na Dragonstone-u u granicama solidnog, osim dela sa pećinskim crtežima Dece šume koji je smešno naivan. Em ih eminentni arheolog Džon Snežni PhD odmah identifikuje,em što bi takvi crteži morali biti stari par hiljada godina, i teško da bi onako jasno izgledali, em što teško da bi mogli ostati nepoznati u pećini pola sata peške od zamka posle stotina godina Targarjenske i Barateonske vlasti nad ostrvom (doduše Džonu i Deneris bi i mogli da budu sasvim novi, jer oni nisu ni obitavali na Dragonstoneu, pa je to sa te strane OK). Na sve to Deneris uzvraća - pa dobro, sad kad sam videla ove škrabotine po zidovima pećine, daću ti vojsku da se borimo zajedno protiv neprijatelja. Pa, jbt. Stark reunion je meni sasvim dobar, mnogo emotivniji nego što sam očekivao na osnovu pisanija ovde. Sestre Stark odavno nisu devojčice, niti su cmizdrave dvorske dame, već zrele i emotivno prilično otvrdle mlade žene, pa bi neki pekmezavi sastanak bio potpuno sumanut sa aspekta njihovih karaktera. Kad smo već ovde, reći ću nešto sa čim se mnogi verovatno neće složiti, ali ja mislim da Mejzi Vilijams radi dosta dobar posao sa Arjom i da je najupečatljivija od sve Starkove dece. Što se Brena tiče, nekako mi je njegova transformacija suviše nagla i nategnuta, suviše veštačka, skoro da je sveden na nivo nekakavog robota u pogledu emocija, od Sansinog "baš si bila lepa dok te je Remzi silovao" pa do rastanka sa Mirom Rid, koji je izgledao kao kada sretnem komšiju u tramvaju, pa se pozdravimo na stanici na kojoj neko silazi. Jbt, bez te Mire Rid bi on bio pokojan još u drugoj sezoni kada je Teon zauzeo Vinterfel, i od tada bi umro barem još 50 puta. Ne mora baš francuski poljubac na rastanku, ali neki dašak emocija bi bio prirodniji od ove veštačke ukrućenosti prema svima i svakome, iako mi je donekle jasan rezon zbog čega se to radi. Za LF-a mi nije jasno šta radi u Vinterfelu, osim što čeka da bude ubijen. Da ima mozga, posle izbora Džona za Kralja severa bi se on spakovao u vratio u Eyrie, a naročito nakon povratka Brena i Arje, kada postaje sasvim jasno da nema apsolutno nikakve šanse da ovlada Severom, ni spletkaranjem, a ni silom. Potpuno mi je bizarna glupost da se LF zakleo na vernost Džonu, što se spominje u jednoj rečenici - niti on to može da uradi, budući da je Robin Arryn još uvek zakoniti gospodar Vale-a, niti vidim razlog zbog čega bi to uradio, jer je Vale vojno jači od isrpljenog Severa. Glupost par ekselans. Što se bitke tiče, sve je bilo očekivano i solidno urađeno, čak i više nego solidno. Dosta je idiotski da se Deneris spusti na sred bojnog polja da bi čupala harpun iz zmaja, kao da nije mogla da odleti 500 metara do Tiriona i dotračkih vođa. Takođe, zanimljivo je da srednjovekovne drvene taljige eksplodiraju kada ih zapali zmajska vatra, ali da ne cepidlačim sada. Sa dobre strane, lepo je videti opet Brona u elementu, valjda će potrajati duže od ove epizode. Btw, da li se meni čini da sam video Rendila Tarlija kako sav ispečen puzi i skida šlem, ili je to samo neko ko liči na njega. Sersei - mislim da scena nije bila neophodna, ne služi ničemu, osim da se spomene Golden Company, valjda kao omaž knjizi. No, i ako uzmemo da je to najslabija scena u epizodi, i takva kakva je dosta bolja od gomile raznolikog đubreta koje smo pre gledali, što opet znači da je ovo bila jedna sasvim dobra epizoda. EDIT: Turio spojlere Edited August 7, 2017 by Ayatollah
Clem Fandango Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Odgledao epizodu. Na sve to Deneris uzvraća - pa dobro, sad kad sam videla ove škrabotine po zidovima pećine, daću ti nego šta http://imgur.com/gallery/Eq557
Filozof manijak Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 nego šta http://imgur.com/gallery/Eq557 ahahahahah Onaj pećinski mural je extra
ToniAdams Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 gledo opet bitku, ekstra je, malo je samo smesan momenat kad zmaj bljune vatru i dezintegrise i pvo i sve u krugu od 30 metara najmanje, a bron se tako jako baci da mu samo malo oprlji jaknu. sve u svemu, dosta kul cgi.
Recommended Posts