MayDay Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 a zena mu bese neka ruzna, boze me sakloni, je l?jos 45 minuta! jos 45 minuta!
Timmi Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) skinuo sam sve tri verzije i na kraju gledao ovu mp4 od 350 mb, jer je bolji kvalitet od 550 mb. 720p, naravno, ne moze da se pokrene na mojoj kanti, a da ne zadimi nesto iz nje.nemam zamjerki na prvu epizodu, mogu cak da kazem da mi je bolja od bilo koje iz prve sezone. Edited April 2, 2012 by Timmi
Arkadija Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) Ona sa kojom je otišao sa plaže mu je supruga? Ja sam pomislio da je to ćerka, dosta je sitna.A gde beše Stanis obitava?Imala sam mapu prošle godine, ali sad ne mogu da je nađem :DI još. Jel njegov brat onaj derpe? Edited April 2, 2012 by Arkadija
Mr.Mxyzptlk Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) obitava na zmajkamenu a braca su mu derpe i mrtvi kraljevo mape Edited April 2, 2012 by exTRaGluv
Weenie Pooh Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Obitava na ostrvu nedaleko od prestonice, zove se Dragonstone, odatle su došli Targaryeni svojevremeno. (Tu se BTW rodila Daenerys, dok su bežali u egzil.)A mlađi brat mu jeste derpe, novoproglašeni King Renly. Imaju zanimljiv odnos njih dvojica.
MayDay Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 oh! uopste mi nije zao sto sam iscitala pre nego sto sam gledala.rob - dzejmi susret mi imao najvise naboja. (boze, sto je onaj dzejmi frajercina..)dobro mi bilo i u cruster's keep. old bear&jon snow..:wub:tirion je stvarno super, a cersei nije ni tesko odglumiti. fakat nije.moji zmajevi..
Weenie Pooh Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) @timmi: Pokaži prvo propusnicu.@khaleesi: Meni je Kraster možda jedini razočarao. Zamišljao sam ga nekako krupnijeg i raspalijeg, više kao Jabba the Hutt. A što ova tvoja parla Dothraki, svaka joj čast. Edited April 2, 2012 by Weenie Pooh
hattori Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 meni ova mapa ko mapa UK.ima cak i taj zid ko hadrianov,sto deli civilizaciju od divljaka sa severa(skota)...^_^
MayDay Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 meni ova mapa ko mapa UK.ima cak i taj zid ko hadrianov,sto deli civilizaciju od divljaka sa severa(skota)...^_^e da ti nisi primetio, niko to ne bi pomenuo na ovim topicima.
hattori Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 e da ti nisi primetio, niko to ne bi pomenuo na ovim topicima.pa eto, ako je bilo, onda repriza...
Weenie Pooh Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ne brini hattori, to Mau samo trenira nadmoćnu aroganciju neophodnu za delovanje na VIP topiku :)
hattori Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ne brini hattori, to Mau samo trenira nadmoćnu aroganciju neophodnu za delovanje na VIP topiku :)kakvu aroganciju ona moze da trenira, kad gleda svoju omiljenu seriju 12 sati posle mene?^_^
Recommended Posts