Amelija Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 kad god prođem pored izvesnog restorana "Lanninger" učini mi se da piše "Lannister"
MayDay Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 ivo petovic, mandingo i sludge factory da promene avatar kad naidju. :)
Filipenko Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 ivo petovic, mandingo i sludge factory da promene avatar kad naidju. :)Evo i nekoliko predloga:
MayDay Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 filipe, wtf?! pau gasol's tweet: "Time to go to bed and read some pages of the "A Storm of Swords"! Tomorrow we play an early game at 12:30 against the Hornets. #GoLakers"jos malo, braco, jos malo!!
ToniAdams Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 filipe, wtf?! pau gasol's tweet: "Time to go to bed and read some pages of the "A Storm of Swords"! Tomorrow we play an early game at 12:30 against the Hornets. #GoLakers"jos malo, braco, jos malo!!najace da je tebi gasol frend na tviteru
MayDay Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 pa nije, ali official GoT jeste, pa su oni retvitovali. ali sad cu da ga zapratim. ja volim kosarkaske uposlenike.
Filipenko Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Meni je zapravo najjače što se neki toliko lože, kao da će se desiti ne znam ni ja šta.Zapravo, kako se ide prema glomaznim knjigama, i kako likovi budu nestajali, cenim da će serija imati problema sa kontinuitetom ako bude išla po sistemu "1 sezona 1 knjiga". Nije isto uvesti lika u 3. epizodi neke sezone i ubiti ga u 9. i uvesti ga na 150. strani knjige i ubiti ga na 850. strani. Kapiram da će otprilike na prelazu iz 4. u 5. sezonu (iz Gozbe za vrane u Plesszmajevi) serija biti pred ozbiljnim izazovom da ne bude otkazana...Prosto, neke stvari su drugačije kada se vizuelizuju i stave u 10-satni okvir.
gone fishing Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 - ne brini se ti ništa, šta bi bilo da su priču iz knjiga sveli na dvočasovne filmove :D
Calavera Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Zapravo, kako se ide prema glomaznim knjigama, i kako likovi budu nestajali, cenim da će serija imati problema sa kontinuitetom ako bude išla po sistemu "1 sezona 1 knjiga". Nije isto uvesti lika u 3. epizodi neke sezone i ubiti ga u 9. i uvesti ga na 150. strani knjige i ubiti ga na 850. strani. Kapiram da će otprilike na prelazu iz 4. u 5. sezonu (iz Gozbe za vrane u Plesszmajevi) serija biti pred ozbiljnim izazovom da ne bude otkazana...Oluja ce biti 2 sezone, potvrdjeno. A Gozba i Ples ce valjda biti spojene i prikazane hronoloski, mozes li da zamislis da neke likove ne vidimo citavu sezonu? Jos 14 sati i 36 minuta!
Weenie Pooh Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Nema šanse da otkažu GoT zbog problema s kontinuitetom ili nepridržavanja izvornom materijalu. Otkazaće je ako padne gledanost, a gledanost će pasti tek kad ljudima spontano dosadi da se uzajamno hajpuju, menjaju avatare, i sl. :)Ja ću dati sve od sebe da vam ogadim seriju popljuvavanjem svake sitnice i nedoslednosti koja me iznervira, ali... i moje moći su ipak ograničene.
ToniAdams Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 oce biti i u ovoj sezoni onih grandioznih masovnih scena sa 15 do 20 ljudi?
Recommended Posts