Weenie Pooh Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) Ma, kako da ne, Arya se maskirala u Waif, a Waif u Aryu, pa zajebavaju ceo Braavos. Ne znamo samo zbog čega bi Arya jurila Waif da je iznabada, ali dobro, što jednostavno, kad može i komplikovano. Taj deo bih razumeo, htela bi da je iznabada preemptivno jer zna da ova nju sigurno juri. Ali potpuno bi sumanuto bilo da se Waif maskira u nju da bi joj se lakše približila :D Kao, ova će se zbuniti kad bude videla samu sebe na ulici pa neće ništa posumnjati? Ili možda ide gradom i pita "Have you seen this girl?" Back on topic, ne znam da li ste čuli da je CLEGANEBOWL FUCKING CONFIRMED! Edited June 8, 2016 by Weenie Pooh
Ayatollah Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) Evo jedne Arya / Waif teorije, u stilu Fight Cluba ili Smeagol / Gollum dihotomije. Mislim da će svima biti zanimljiva : Kad malo razmislim, ovo bi moglo mnogo toga objasniti... Edited June 8, 2016 by Ayatollah
Weenie Pooh Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Kakva budalaština, sasvim moguće da je istinita. (U knjizi je BTW waif potpuno drugačiji lik, nikakvog rivaliteta nema.) Ne znam samo zašto bilo koga takve stvari zanimaju; trebalo bi da se posvete ozbiljnijim pitanjima.
ToniAdams Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Nema nista od toga. Moze oklada? Avatar oklada npr.
Hella Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 šta je avatar oklada i kako si se ugurao u topik jesi se mazao nečim
ToniAdams Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 pa kad se kladis pa ko izgubi ima da nosi avatar sto mu pobednik kaze, jedno mesec-dva. odlicna fora, probaj, ako se samnom budes kladio nosices onog pederceta iz placeba, tvog omiljenog benda
Hella Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 kako to da se sad širiš ko paun a nisi smeo da se kladiš u 10 € pre par epizoda
arheolog1981 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 ništa od cleganebowla, makar ove sezone, ic ofišl.Ko ga je ofišlovo :) Daj spojlere ako imaš, šta se čeka :D Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока
Weenie Pooh Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Troluje Mala Sirena, CLEGANEBOWL je trenutno 2615% confirmed.
Recommended Posts