June 8, 20168 yr Pfffffff kakva glupost :D Ušunjala se riba u kripte i ukrala im lice... i to ne samo babino, nego i waifino lice koje je posle iz nekog razloga prikazala smaknuvši ovo prethodno. Ima li ikakvog objašnjenja zašto bi se Waif maskirala u Ariju dok upravo nju lovi ulicama grada Braavosa?
June 8, 20168 yr Pfffffff kakva glupost :D Ušunjala se riba u kripte i ukrala im lice... i to ne samo babino, nego i waifino lice koje je posle iz nekog razloga prikazala smaknuvši ovo prethodno. Ima li ikakvog objašnjenja zašto bi se Waif maskirala u Ariju dok upravo nju lovi ulicama grada Braavosa? I lost you there :) Prve dve slike su iz Sezone 5, kada Džaken pokazuje Arji Hall of Faces... a poslednja iz prošle epizode. Hteo sam da pokažem da je Arja već videla to lice :) A ako dvojac bez kormilara krene putem da se može uzeti lice žive osobe... onda stvarno-Houston, we have a problem!
June 8, 20168 yr a to što je arja levakinja a arja iz epizode je dešnjakinja? :) Kako dešnjakinja :) Samo kesu s novcem drži u desnoj, to baš i nije neki dokaz... ili si mislio na nešto drugo.
June 8, 20168 yr Mislio sam da pokazuješ preview sledeće, koji je nekakav mini flešbek. Kao, otkrivaju nam da je baba ubica u stvari bila Arya, a žrtva Waif, obe pod maskom. Tzv. Serbian-Jew double bluff. Inače, već smo videli da se uzimaju lica živih. Onaj assassin što je popio otrov krajem prošle sezone nosio je između ostalog i Arijino lice.
June 8, 20168 yr Kako dešnjakinja :) Samo kesu s novcem drži u desnoj, to baš i nije neki dokaz... ili si mislio na nešto drugo. aj što drži al što baca :D
June 8, 20168 yr Back on topic: Samo da prebacim Hipnoboula, da ne čami na prethodnoj strani dok ovde bezveze pričamo o bapskim maskama. ALL GLORY!
June 8, 20168 yr Mislio sam da pokazuješ preview sledeće, koji je nekakav mini flešbek. Kao, otkrivaju nam da je baba ubica u stvari bila Arya, a žrtva Waif, obe pod maskom. Tzv. Serbian-Jew double bluff. Inače, već smo videli da se uzimaju lica živih. Onaj assassin što je popio otrov krajem prošle sezone nosio je između ostalog i Arijino lice. Da, sad se sećam... ali to nema nikakvog smisla, što onda prikazuju kako Džaken secira lica u svakoj sceni u kojoj se pojavi? :) Lice mora biti fizički dostupno da bi ga FM mogao iskoristiti... ili je Arja na nekom tripu ili su Glupan i Tupan pre pisanja te epizode ponovo udisali dizel.
June 8, 20168 yr Ma, kako da ne, Arya se maskirala u Waif, a Waif u Aryu, pa zajebavaju ceo Braavos. Ne znamo samo zbog čega bi Arya jurila Waif da je iznabada, ali dobro, što jednostavno, kad može i komplikovano. Ako pretaraju sa tim licima, to će da bude budalaština u nivou time loop-ova. Moraju postojati nekakva ograničenja u pogledu građe i konstitucije, ne može se Waif prerušiti u Wun Wuna, a Jaquen u Tiriona. Waif je znatno krupnija od Arye, mislim da tu nema nikakve dileme.