May 29, 20168 yr Jel' ga Dany nađe uginulog na vr' onog brda gde ga je ostavila, a ispostavi se da je pre uginuća sneo jaje? Onda ga ožalošćena spali i sama se bači na lomači, ali joj ne bude ništa jer je supercool Targaryen, a iz jajeta se izlegne vaskrsli Khal Drogo? Dun dun DUN!
May 29, 20168 yr u onome sto sam ja procitao mnogo zanimljivije deluje desavanje u kings landingu od khal drogo(na)
May 29, 20168 yr u onome sto sam ja procitao mnogo zanimljivije deluje desavanje u kings landingu od khal drogo(na)Jeste :) Napokon se pokreće priča u KL :) Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока
May 29, 20168 yr Grozno je ovo što pišeš,Vini. Eh, a ja još "supercool Targaryen" koncesiju ubacio samo da ti ne bi plakala :(
May 29, 20168 yr Pomislio sam da ce Deni da snese zmajevo jaje, ipak su to Targerijani, razmnozavaju se strogo medjusobno.
May 29, 20168 yr Daj mi linak u pm. Ili okači ovde, nek Hella gleda u drugu stranu. To je pravi duh. Salji i meni, kriziram :D
May 29, 20168 yr Pomislio sam da ce Deni da snese zmajevo jaje, ipak su to Targerijani, razmnozavaju se strogo medjusobno. A kako izgleda genealogija povezanosti Targerijena i zmajeva? Zar nisu zmajevi stariji od kuce Targerijen?