Timmi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) je li pocela druga sezona pa ste se ovoliko raspisali? i zasto ste svi obukli nove avatare, dal to znaci da ce serija da ispadne u cetvrtfinalu se prekine nakon druge sezone? Edited March 19, 2012 by Timmi
Calavera Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) Prvi april. A verovatno ce biti obnovljena i pre prve epizode, narocito sad kad je Luck ukinut.Presvuci se i ti, join the dark side!edit: http://www.youtube.com/watch?v=VARwvVJxnYw&feature=player_embedded Edited March 19, 2012 by Calavera
Weenie Pooh Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Podsetio bih te da si još uvek u službi kuće Lannister, te da manje gledaš Talenat, a više pratiš mog nećaka.Bugger him.(Jesu li Hound i Jaime imali neku zajedničku scenu, u seriji ili u knjigama? Ja se ne sećam, ali mislim da nisu. Ta količina masculine badassery ne može da stane na ekran/stranicu.)
Razzmatazz Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Mislim da ih nisu nijednom stavili zajedno. Bilo bi previše.
Weenie Pooh Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) Ajme, kakav im je to negrito na 00:19?! Nije valjda Saladhor Saan? :unsure:Stannis prilično dobro izgleda, mada ne kao što sam ga zamišljao.Davos bi trebalo da je neugledniji i jadnjikaviji, ovaj njihov je neobjašnjivo nagojen. Edited March 19, 2012 by Weenie Pooh
Calavera Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Jeste, moraju negde da ubace i ponekog brata™ kad vec nema Jalabhara. :( Videcemo kako Davos izgleda pored sve one gospode po dvoru, to bi morao biti 1 fin vizuelni detalj.
Roger Sanchez Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Promo Preparandija za PPPeoplehttp://www.youtube.com/watch?v=qDplfFKSDz0
Fins fleet Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Odlucio sam da u duhu tradicije budem covek koji vodi sou.
MayDay Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 jos niko nije uzeo dzona snoua, ni roba, ni tajvina...ni teona grejdzoja, ni sestru mu, ni kejtlin.:(
Filipenko Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Čekajte ljudi, mene neko zajebava, ovo će biti Stanis Barateon? Pa on ne bi mogao da igra ni zdravog Stiva Džobsa koliko je žgoljav.Možda i nije tako loše što svi ginu kao snoplje, ono što je opako nerviralo u knjigama ovde može da bude i drajv za gledanje naredne epizode/sezone...
MayDay Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) filipe, ajd promenis avatar u nekog karaktera. :)budi dzon snou, molim te!! treba mi neki gud gaj, dok se neka forumska rdja ne seti da ga stavi. :D Edited March 19, 2012 by MayDay
Filipenko Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) Mora da se šališ. Moj stav o Gay of Thrones-u je dobro poznat - autor je na konto settinga koji podseća na odnos Britanija - kontinentalna Evropa iz ranog srednjeg veka napravio tešku muljavinu koja je non-stop miš-meš i gomilanje likova koji stalno šetaju između heroja i antiheroja, bez ikakve poente, osim da se stvari vrte u krug iznova i izda što više knjiga bez bojazni da li se može nastaviti sa "radnjom". Doduše, ne znam šta ide posle treće knjige (ili bolje rečeno nakon početka četvrte), a upravo me i ne zanima iz gornjih razloga. Sve se plašim da je izašao iz te zajebanoprovaljive pripovedačke forme koju su odavno doktorirali i najgrđi japanski crtaći. Edited March 19, 2012 by Filipenko
Lrd Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Čekajte ljudi, mene neko zajebava, ovo će biti Stanis Barateon? Pa on ne bi mogao da igra ni zdravog Stiva Džobsa koliko je žgoljav.Svi su žgoljavi i metiljavi i blagi i nikakvi, a jedva sam se suzdržao hejta kada sam video unsullied. Hvala što nisam prvi. :)Mora da se šališ. Moj stav o Gay of Thrones-u je dobro poznat - autor je na konto settinga koji podseća na odnos Britanija - kontinentalna Evropa iz ranog srednjeg veka napravio tešku muljavinu koja je non-stop miš-meš i gomilanje likova koji stalno šetaju između heroja i antiheroja, bez ikakve poente, osim da se stvari vrte u krug iznova i izda što više knjiga bez bojazni da li se može nastaviti sa "radnjom". Doduše, ne znam šta ide posle treće knjige (ili bolje rečeno nakon početka četvrte), a upravo me i ne zanima iz gornjih razloga. Sve se plašim da je izašao iz te zajebanoprovaljive pripovedačke forme koju su odavno doktorirali i najgrđi japanski crtaći.Sve bi ovo bilo kul da si bar pročitao knjige. Svako ko je pročitao išta shvata koliko je neosnovana ta priča Lankaster-Jork, Hadrijanov zid, itd. Na toliko stvari mora da se zažmuri, da se izbaci, preuredi da bi se uklopilo u tu teoriju. Veze s vezom nema.
Razzmatazz Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 U stvari, deo za Hadrijanov zid jeste istina, rekao je i Martin da mu je to bila inspiracija za zid iza kojeg se nalaze varvari.
Recommended Posts