March 19, 201213 yr Misliš, tri? Valjda pored Irri i Jhiqui računaš i Doreah, jedinu koja stvarno zna znanje?
March 19, 201213 yr meni s njima dosadno. ja bih radije da dodjem s mojim zmajevima da sprzimo melisandre ili tako nesto.
March 19, 201213 yr Apelujem na sejlorku da bude melisandra -_-kad je već RL redhead. Edited March 19, 201213 yr by Lynn
March 19, 201213 yr Što da pržiš Melisandre?Em je Francuskinja, em ti je prirodni saveznik. Bolje od nje da pokupiš neki dobar recept za supu od luka.
March 19, 201213 yr Misliš, tri? Valjda pored Irri i Jhiqui računaš i Doreah, jedinu koja stvarno zna znanje?Ma znaju i ove dve, samo se prave. Doreah nije dovoljno egzotična.
March 19, 201213 yr Ma znaju i ove dve, samo se prave. Doreah nije dovoljno egzotična."Nije dovoljno egzotična"?!? Je l' ti to burazer gurnuo hepo kockice pod kapke?
March 19, 201213 yr Irri i Jhiqui su purebred Dothraki robinjice, it is known. Doreah je samo neka zapadna kurva koju je Viserys kupio da mu poduči sestru. YMMV.Edit: It's not hunting if you pay for it. Edited March 19, 201213 yr by Weenie Pooh
March 19, 201213 yr Što da pržiš Melisandre?Em je Francuskinja, em ti je prirodni saveznik. Bolje od nje da pokupiš neki dobar recept za supu od luka.Zato sto je mrzim. Kalastura!Inace, jedva cekam da te moj brat Dzon dokusuri. (nigde nije pisalo da je on moj brat, ali ja to tako gatam)
March 19, 201213 yr Irri i Jhiqui su purebred Dothraki robinjice, it is known. Doreah je samo neka zapadna kurva koju je Viserys kupio da mu poduči sestru. YMMV.Edit: It's not hunting if you pay for it.Prvo, ona je bila Iliriov poklon, a poklonu se ne gleda u zube. Drugo, sve su date kao robinjice.Treće, šta o tome zna neko ko kvasi gaće na Sansu Stark izdaleka? Edited March 19, 201213 yr by Razzmatazz
March 19, 201213 yr Bolje i na Sansu izdaleka nego na onu grdobu koja tebe čeka u sledećoj sezoni izbliza <_<
March 19, 201213 yr Bolje i na Sansu izdaleka nego na onu grdobu koja tebe čeka u sledećoj sezoni izbliza <_<Her name is Brienne, dog.
March 19, 201213 yr Bugger that. Bugger her. Bugger you. Sandor i Sansa imaju čist, platonski odnos zasnovan na njenim vokalnim kvalitetima ^_^
March 19, 201213 yr Podsetio bih te da si još uvek u službi kuće Lannister, te da manje gledaš Talenat, a više pratiš mog nećaka. Edited March 19, 201213 yr by Razzmatazz