Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

On 8. 5. 2016. at 20:52, MayDay said:

Nije tačno, nego pišem nešto pa se nalivam kafom. Neću vam ništa spojlovati. :D

Ali mi je drago, Vini. što ipak pratiš. :)

PS. Ti svetli dani mog života i drugih vremenskih zona su se ogledali u tome što sam ko kraljica ujutro uz kafu i doručak gledala plejofove NBA lige.

Ja ranije gledao live al večeras je San Antonio

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Neću gledati NBA jedno dve godine. Moram da se resetujem.

On 8. 5. 2016. at 20:52, MayDay said:

Ali mi je drago, Vini. što ipak pratiš. :)

Pratim preko penisa, da me ne zove ponedeljkom uveče staramajka da joj stručno objasnim koji je sad ovo bio što je onoj rekao za onog, komotno bih izignorisao.

Meni je drago skoro pa žao što si popustila sa prinudom presvlačenja avatara. Mislio sam čak sad kad je Archer krenuo da te oponašam i pokušam da animiram forumske mase na nešto slično, ali džabe, nemam ja takav uticaj. A šteta realno, ima ovde dobrih primera.

Reveal hidden contents

Pa kad ste me otpalili i ti i Bata, kome, čemu da se nadam.

Sa takvim pristupom nikad nećeš videti Vesterosa <_<

On 8. 5. 2016. at 22:09, MayDay said:

Pa kad ste me otpalili i ti i Bata, kome, čemu da se nadam.

Каду су ти само они битни...

Bubi. :wub:

On 9. 5. 2016. at 0:51, MayDay said:

Bubi. :wub:

То и ја кажем. Имају протекцију.

On 8. 5. 2016. at 21:11, arheolog1981 said:

Na Youtube-u lik Frikidoctor kači prognoze šta će se desiti u narednoj epizodi... HBO mu je skinuo prognozu za treću posle 2 sata iako nije koristio nikakav video ili audio iz serije, a ni slike :) Kvaka je što je pogodio prve dve :D Ima na redditu transkripcija šta je prognozirao... ko je nestrpljiv kao ja.

Ovaj tip je prozreo u umove B&W. Ne da je to toliko tesko, ali svejedno, ovo sto je napisao zvuci potpuno realno, narocito ako kazes da je ubo prve 2 epizode

E s.... im se u ton film :)

Reveal hidden contents

Edited by arheolog1981

On 9. 5. 2016. at 1:38, hazard said:

Ovaj tip je prozreo u umove B&W. Ne da je to toliko tesko, ali svejedno, ovo sto je napisao zvuci potpuno realno, narocito ako kazes da je ubo prve 2 epizode

Ima scenario pred sobom, nema druge... ovako ne može ni Melisandra da pogodi :)

Upadljivo lošije režirano (za moj ukus) nego li prve dvije epizode, ali ima ok dijelova, ok su mi dijelovi na Zidu i Sjeveru. Dinklidž se smorio i opet izvlači koliko može iz sranja od materijala koji su mu dali ova dvojica. Dobar mi je Amber, ima senzibilitet Krajišnika :D

Vaistinu dobar Umber. Sem toga klasicna mesavina cock and fart jokes na koje smo navikli, zanimljiva flashback scena a i cock merchants su se smilovali i resili Vinijevu dilemu, kako i zasto Ser Gregor ubija nebitne likove po gradu.

A ovaj Frikidoctor ne da ima scenario pred sobom nego se ni ne trudi da to prikrije.

Ja moram ponovo da gledam zato što glupi HBO nije imao sabtajtls za dothraki. Razumela sam samo kad nabraja svoje realme.

2 dobre scene i 10 nepotrebnih dijaloga. cemu 3 minuta Tirionovog brbljanja i pricanja istih gluposti kao u svakoj epizodi. pijem i pokusavam da budem duhovit i onda reagujem na ljudsko nereagovanje na moj humor. isto tako 2 scene nepotrebne price o vec poznatim stvarima u Kings Landingu. svetle tacke, The Wall, malo Winterfella, i borba kod lonely towera...