Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

hej amelija, jesi li za ples?

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

u svako doba!

Di su ti jebeni Dothraki? Trebam vojsku, jebali ih konji njihovi!

Znaš i sam kakvi su ti istočnjaci - završiće ti nešto samo ako im dosađuješ svaki dan. Dodaj Khal Droga međ frendove i frendice, poukuj ga, šaraj mu po Zidu itd.Ne jebe lep, nego uporan!

Tacno sebi licim na engrija: angry.gif

Ne jebe lep, nego uporan!
...sestru?Viserys je bar umočio u nešto non-blood-related, za razliku od nekih.

Edited by Weenie Pooh

Seka se za razliku od ostatka kraljevstva bar zapira redovno. I jedna je od retkih žena koja liče na žensko. Još kakvo žensko.I nosi seksi veš.:naughty:

Edited by Razzmatazz

Seci svaka čast, još kad bi joj se obrve i kosa dogovorile oko kolorita, gde bi joj bio kraj.Ali neka je i najbolja na svetu, valjda treba probati i nešto drugo čisto poređenja radi?

Bumo vidli. Otvoren sam na razne kombinacije.

Seka je uberposesivna i ljubomorna. Imaj to u vidu.

Seka takođe prima u krevet sve redom, od kingsguard kolega do dvorske lude... Nego, Houndova audicija za ulogu, dijalog sa Sansom koji je kasnije nažalost izbačen:http://www.youtube.com/watch?v=TIWX2fPx-5k

Seka je uberposesivna i ljubomorna. Imaj to u vidu.
Ko te bolje poznaje od mene? Sigurno ne onaj tvoj debeli pijani muž.
Seka takođe prima u krevet sve redom, od kingsguard kolega do dvorske lude...
Kakva ludost te tera da to kažeš na glas?

Edited by Razzmatazz

kad malo razmislim, shvatim koliko sam ja usamljena u svojim pohodima, dok je kod vas u westeros puno ljudi i zivahno.

Pih khaleesi, ja bih menjao sve westeroske lords & ladies za one dve uslužne Dothraki sobarice. A kladio bih se da se i Lynn slaže :P@Razz: Pa videli smo je svi na delu sa onim malim njanjavim kako se zove, Lancelom.

Edited by Weenie Pooh