Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)

Humana verzija:tumblr_lqkpifw8qr1qa827q.gifA za slučaj da neko bude hteo da stavi Ptičicu na avatar, ima ovde nekoliko verzija.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Ljudi, paz'te malo na te spojlere, te spike o tome sta su izostavili iz knjiga i sta ce se desavati ove sezone ostavite za VIP topic. <_<

pih
Znas da je Gregor recastovan jer je glumac zauzet Hobbitom? :(
Littlefingera je već neko furao ranije... Calavera?edit:typos
Da, ali sto da se malo ne promeni...
Posted

Evo, bio sam nokturnovredan i napravio čak i mali gif. ^_^

Posted
Ljudi, paz'te malo na te spojlere, te spike o tome sta su izostavili iz knjiga i sta ce se desavati ove sezone ostavite za VIP topic. <_<Znas da je Gregor recastovan jer je glumac zauzet Hobbitom? :(
znam, smorio sam se ko prase na klanju
Posted

Roose Bolton ima najbolji citat za potpis: "Get the keys and remove those chains from him, before you make me rue the day I raped your mother.”

Posted

i sad ćete vi svi da pokupite kul likove i ko onda ostaje za mene? :(

Posted

najs, najs. dok sam prenocila skupila se osovina zla. sad ja moram da spartam po forumu da nadjem sebi dzoru mormonta.

Posted

Kakva bre osovina zla? To ti je ovaj tvoj bad blue boy od burazera.Pojavila su se samo moja dva banermana. And my beloved siblings.

Posted

nema. ne salim se.opet si pokojna. :(

Posted
sad ja moram da spartam po forumu da nadjem sebi dzoru mormonta.
Veljo!
Posted
i sad ćete vi svi da pokupite kul likove i ko onda ostaje za mene? :(
Pa zauzeti likovi su za sada:Daenerys DViserys DThe Hound CGregor CJaime LCersei LTyrion LBron the HipsterJaqen H'ghrghrhgRahmetli Syrio FRahmetli Ned S... i sad Arya S (dobar izbor)Ima ih još jedno 150 dobrih- Rahmetli Khal Drogo, Jorah Mormont, Irri, Jhiqi, Irri & Jhiqi u isto vreme- Rahmetli Robert, Littlefinger, Varys, Renly, Gay Loras, - Catlyn, Rob, Bran, Theon, Osha, Greatjon Umber- Jon, Sam, Frodo, Pippin, Merry- Plus novi - Stannis, Davos, Melisandre, Bryenne...
Posted (edited)

Ako neka saga ima pregršt likova za izbor, onda je to ova. Čak i kad se ograničimo na prvu knjigu/sezonu: od Hodora i Shagge do malog Roberta Arryna (mislio sam da će sise na ppp biti popularnije), od Septe Mordane, preko Irri ( :naughty: ) do Sanse. Očekivah da će se ćelavci otimati za Varysa :lol:

Edited by Razzmatazz