Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Pametnija žena od svih nas zajedno.

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

a појавила се и слика мртваца на снимању

• 2 weeks later...

aEz7doo_700b.jpg?download=1

preljepo.

bas mi je milo sto se silno zezaju, a ko ce meni da plati izgubljeno vreme, ko me jebe.

Ja mislim da se nikad ružniji cast nije skupio, sem kraljice majke sve ostale iole dobre ribe su ili pobili ili gurnuli međ epizodiste

Doduše isto se može reći i za muškarce

Edited by James Marshall

o da, vidi samo ovog polutana sto bi satro trebo biti dobar fraer

Starkovi su ubjedljivo najruzniji. Ovaj pacov sto sluzi bogu sa hiljadu lica izgleda ko da ima duplo vise godina od prijavljenog.

• 1 month later...

12239632_10153329887947734_6491088909217

Ja mislim da se nikad ružniji cast nije skupio, sem kraljice majke sve ostale iole dobre ribe su ili pobili ili gurnuli međ epizodiste

Doduše isto se može reći i za muškarce

Baš čudno za 1 grupu mahom Britanaca :fantom:

To si ti reko al tako je

ma nek mi pojedu papaju, njiova ruznoca je jos i  najmanji problem.

• Author

.

12239632_10153329887947734_6491088909217

Znaci™ April fool's za smrt Sneznog.