Moća Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) Jel moze?edit: sredio i potpis... Edited March 18, 2012 by Moća
Weenie Pooh Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) Animirajte ih malo, ljudi, ne budite lenji Jesam ubudžio quote? Nešto sam izmenio, boktepitašta...Edit: Jesam penis. Neka, izmeniću potpis dole, kad već niko neće da mi kaže gde se menja to sranje ispod avatara. Edited March 18, 2012 by Weenie Pooh
MayDay Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Animirajte ih malo, ljudi, ne budite lenji Jesam ubudžio quote? Nešto sam izmenio, boktepitašta...Edit: Jesam penis. Neka, izmeniću potpis dole, kad već niko neće da mi kaže gde se menja to sranje ispod avatara.Pa odes u profil i tamo gde treba da popunjavas pol, datum rodjenja ima i nesto sto se zove 'custom title'. e pa tu!Dakle, cekamo jos: Hatorija, Lrda, Lynn, Ljilju Srpkinju, Miralema (znam da je pogledao par epizoda najmanje), Rodzera, freaknsa...a izlozicemo jos neke da pocnu. :)
Weenie Pooh Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Aaaaa, hvala! Mislim da sam to nekad znao ali totalno sam zaboravio.Sreća pa je Hound dovoljno rečit za više različitih potpisa.
Razzmatazz Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 pihEl treba da puštam "Rains of Castamere" na razglas?
Weenie Pooh Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Za tebe ne znam ali ja sam mislio na Rains of Castamere.
Weenie Pooh Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) E pa ne može tako, Mau, vidi šta si sad napravila! Lynn umesto da obavlja esencijalne društvenokorisne aktivnosti na Desanki, ona sad ovde gluvari. Neću tako da se igram. Bugger you guys, I'm going home Edited March 19, 2012 by Weenie Pooh
Töölönlahti Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) Littlefingera je već neko furao ranije... Calavera?Ja hteo matorog Boltona, ali nigde krštene fotke sa seta, moraću da improvizujem. <_<edit:typos Edited March 19, 2012 by Oxymoron
Razzmatazz Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Sva sreca pa sam nocas insomnicar... Done.How you doin'?
Recommended Posts