porucnik vasic Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Osvojen je 1 Emi, hejteri. Najbolja drama godine. Vindication for the cock merchants! Dobili su i za pisanje (bas njih dvojica) i za reziju (David Nutter). Trgovci kurcevima znaju sta rade. https://en.wikipedia.org/wiki/Kali_Yuga
Razzmatazz Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Dobili su i za pisanje (bas njih dvojica) i za reziju (David Nutter). Trgovci kurcevima znaju sta rade. Je li ovo "pisanje" ili "pišanje"?
Dionysos Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 честитке бениофу и вајсу и остатку екипе
*edited by mod Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Osvojen je 1 Emi, hejteri. Najbolja drama godine. Vindication for the cock merchants! Dobio i Tirion valjda?
Sludge Factory Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Je li ovo "pisanje" ili "pišanje"? Poigravam se recima i ambiguitetom poetican sam skoro kao Trgovci™.
porucnik vasic Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 али како испалише маторог при честитању Ако.
Dionysos Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ViNRXLdZi-o стварно заслужују да их се све уваља у катран и перје ако се џон сноу врати у овом или оном облику, једно је чувати тајну, друго је лагати
Ayatollah Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 (edited) U međuvremenu, a pre EMI-ja, smo dobili i Dikona Tarlija : (Chelsea Lauren/WireImage) Posted September 4 2015 — 11:30 AM EDT It’s official: We’re going to meet at least one member of Samwell Tarly’s family next year. HBO’s Game of Thrones has cast UnREAL star Freddie Stroma in season 6. The English actor is going to play Dickon Tarly — Samwell’s brother. Stroma is best known for his role on Lifetime’s acclaimed dramedy UnREAL where he played the sought-after bachelor on a fictionalized The Bachelor-type reality show. He also appeared in the final two Harry Potter films and has a role in the upcoming Michael Bay movie 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. He is likely to appear in the second season of UnREAL, as well. There’s not much known about Dickon from George R.R. Martin’s novels upon which Thrones is based. Dickon is described as Sam’s younger and more physically capable brother. Their father, the military commander Lord Randyll Tarly, cruelly forced Sam to choose between joining the Night’s Watch or death so that Dickon could be his heir instead. When we last saw Sam in season 5, he was leaving Castle Black with Gilly for Oldtown to study to become a maester. Previously, EW exclusively reported that Thrones cast former Deadwood star Ian McShane in a mystery role and tapped silver screen legend Max von Sydow to play a recast Three-Eyed Raven. Thrones, which is nominated for 24 Emmys this year, returns next spring. Edited September 22, 2015 by Ayatollah
Razzmatazz Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 али како испалише маторог при честитању Meni je šokantnije da se Martin pojavio bez svoje kape.
betty Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 стварно заслужују да их се све уваља у катран и перје ако се џон сноу врати у овом или оном облику, једно је чувати тајну, друго је лагати vratice se john targaryen, haha, al su nas zajebali.
Weenie Pooh Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 4chan leakovao ceo Season 6 plot, ne zna se koliko je genuine ali meni zvuči sasvim dovoljno retardirano. Sažetak: - Dany T se vraća u Meereen i zaključava zmaja u podrum pored ostala dva, kreće reenacment cele prošle sezone jer je bila toliko zanimljiva Ispostavlja se da je vođa pokreta otpora u stvari njen ljubavnik Dario, ubije ga gubavi Mormont - U flešbeku mladi Robert trenira sa mladim Nedom i mladim Hodorom, tako jako udari poslednjeg da ovaj momentalno postane mentalno retardiran - Brienne slučajno nailazi na Sansu i Theona u podnožju zidina sa kojih su skočili, onda zajedno sa njima slučajno nailazi na Rickona i Oshu, žena je random encounter magnet Podrick zagine, kurve širom kraljevstva drže dan žalosti - U King's Landingu opšti haos u pripremi suđenja kraljicama, svedok optužbe je Gendry iz nekog razloga, Cersei ih sve poubija a onda nju krkne Loras - Walder Frey se ženi Zmajem od Šipova, na svadbu mu upada rahmetli Catelyn Stark - Jon Snow se na Zidu vraća iz mrtvih uz pomoć Melisandre i kreče u totalnu osvetu, ostavlja Zid i vodi divljane dole protiv Boltona, pobeđuje jer ima najbolju frizuru - Na Iron Islands se pojavljuje Theonov i Jašarov stric Euron pravo niotkuda, dune u neki rog koji se čuje celim Westerosom, sruši ceo Zid, odgore krenu da nadiru zombiji, kraj sezone Ako je plot toliko glup, jedva čekam da čujem dijaloge
Hella Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 (edited) meni ovo deluje extra zabavno cant wait Edited September 24, 2015 by Hella
Recommended Posts