Timmi Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ja sam ispao Deneris djelujes kao jako zanimljiv covjek
assignment Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Ok, nisam citao ovde nista dok sam odgledao svih 5 serijala. 1-3 su bili fantasticni, u 4tom je pocelo malo da se vuce ali i dalje sam imao jaku zelju da gledam dalje... Nakon 5tog serijala imam utisak da se polako gube u prici. Jednostavno mi se ne svidja kako se prica i sve oko nje razvija... A sada idem unazad da vidim kakvo misljenje deli forum :-)
katamaran Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Danas sam video Dzoru Mormonta kod Bajlonija. Pljunuti! Toliko lici da sam pomislio da nije mozda glumac al izvadi posle neke dinare iz dzepa :)
porucnik vasic Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Danas sam video Dzoru Mormonta kod Bajlonija. Pljunuti! Toliko lici da sam pomislio da nije mozda glumac al izvadi posle neke dinare iz dzepa :) Он би наравно само имао јевриће или долоресе у џепу. ^_^
Cane Vukic Prebranac Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Почео сам да читам "A Dance with Dragons" и ако због нечега вриједи, вриједи због Тириона, мада књига стварно има неких безвезних дијелова.
deeps Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ja je čitam već pola godine(ostala mi još četvrtina). Retko imam želju da pročitam više od jednog poglavlja dnevno, a znam da je i ne pipnem i po nekoliko nedelja. Sve predhodne zajedno sam pročitao za 3-4 meseca.
porucnik vasic Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 (edited) Пожели човек кад га види оваквог да се завитлва потпуно недуховито да му до темеља сагори тај биоскоп што има. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 16, 2015 by porucnik vasic
Weenie Pooh Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Nećete poverovati šta se zatim desilo (video) (Spoiler alert: Ništa.)
porucnik vasic Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Nećete poverovati šta se zatim desilo (video) (Spoiler alert: Ništa.) Ма јеси ли је видео у Сан Дијегу?
Recommended Posts