June 30, 20159 yr Ok, nisam citao ovde nista dok sam odgledao svih 5 serijala. 1-3 su bili fantasticni, u 4tom je pocelo malo da se vuce ali i dalje sam imao jaku zelju da gledam dalje... Nakon 5tog serijala imam utisak da se polako gube u prici. Jednostavno mi se ne svidja kako se prica i sve oko nje razvija... A sada idem unazad da vidim kakvo misljenje deli forum :-)
July 3, 20159 yr Danas sam video Dzoru Mormonta kod Bajlonija. Pljunuti! Toliko lici da sam pomislio da nije mozda glumac al izvadi posle neke dinare iz dzepa :)
July 4, 20159 yr Danas sam video Dzoru Mormonta kod Bajlonija. Pljunuti! Toliko lici da sam pomislio da nije mozda glumac al izvadi posle neke dinare iz dzepa :) Он би наравно само имао јевриће или долоресе у џепу. ^_^
July 9, 20159 yr Почео сам да читам "A Dance with Dragons" и ако због нечега вриједи, вриједи због Тириона, мада књига стварно има неких безвезних дијелова.
July 9, 20159 yr Ja je čitam već pola godine(ostala mi još četvrtina). Retko imam želju da pročitam više od jednog poglavlja dnevno, a znam da je i ne pipnem i po nekoliko nedelja. Sve predhodne zajedno sam pročitao za 3-4 meseca.
July 16, 20159 yr Пожели човек кад га види оваквог да се завитлва потпуно недуховито да му до темеља сагори тај биоскоп што има. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 16, 20159 yr by porucnik vasic
July 17, 20159 yr Nećete poverovati šta se zatim desilo (video) (Spoiler alert: Ništa.) Ма јеси ли је видео у Сан Дијегу?