June 28, 20159 yr zato sto je pickica pedofil, a to ces saznati kasnije Pedofili su jedini pristojni ljudi u tom King's Landingu.
June 28, 20159 yr zato sto je žena zarobljena u telu muškarca, a to ces saznati kasnije pa je tražio sebi drugaricu
June 28, 20159 yr Stigao sam do 8. epizode 2. sezone. Da li mi neko moze reći (a da ne bude spoiler) zašto Pseto štiti Sansu (ili sam nešto propustio, ili to treba da saznam tek kasnije) ?Sem Dzofrija, nema crno-belog. Svi likovi su u sivoj zoni, pa je i "amoralni" Pas prikazan kao osoba sposobna za velikodusnost i casne postupke, zavisno od situacije.
June 28, 20159 yr Sem Dzofrija, nema crno-belog. Svi likovi su u sivoj zoni, pa je i "amoralni" Pas prikazan kao osoba sposobna za velikodusnost i casne postupke, zavisno od situacije. Dobio je Đofri nasljednika, evo već dvije-tri sezone pokušavamo da nabodemo nešto pozitivno u Remziju, deder ako se neko sjeti nečega što sam ja možda propustio da upratim.
June 28, 20159 yr Dobio je Đofri nasljednika, evo već dvije-tri sezone pokušavamo da nabodemo nešto pozitivno u Remziju, deder ako se neko sjeti nečega što sam ja možda propustio da upratim. hm. ima lepe oci?
June 28, 20159 yr Dobio je Đofri nasljednika, evo već dvije-tri sezone pokušavamo da nabodemo nešto pozitivno u Remziju, deder ako se neko sjeti nečega što sam ja možda propustio da upratim.nisi pazljivo pratio https://www.youtube.com/watch?v=WEQnwF4yoWI
June 28, 20159 yr Ko ono ispade Remzi na kvizu? Verovatno kad treba da izađu kvaliteti, sruši se server.