Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Po Fejsu piči 1 izuzetno precizan i naučno potkovan quizz, kaže koji ste GOT lik. Ja:

image.jpg

Posted

Sigurno si ispao onaj plavušan što radi u LF-ovom kupleraju, priznaj.

Posted

Ja dobio Roba :( 

Posted

Ja imam samo lažni Facebook nalog sa nula prijatelja, i zato sam ispao... Joffrey :O

Posted

Ja imam samo lažni Facebook nalog sa nula prijatelja, i zato sam ispao... Joffrey :o

ФБ не греши! :fantom:

Posted (edited)

ako oćete da vam bog da sreće i zdravlja znate adresu  :fantom:

Like Tyrion you are courageous and you don't have cold feet and you say what you think. People love you for what you are.
Edited by Hella
Posted

Očekivano :fantom:

Like Ramsay you have sense of humor and good manners. Love to share ideas with your soul mates. 

Posted

Ja Cersei. Nisam zadovoljan, da ne kazem shame :( A neki dan kliknem na nesto kako ces izgledati za 50 godina i ispadne mi baba dosta drzeca, da ne kazem dobra riba. I definitivno shvatam da sam zensko zarobljeno u muskarcu. Ne znam da li da me to raduje ili brine :unsure:

Posted (edited)

Upravo odgledao poslednju epizodu pete sezone. Jbt, pa kakav je ovo kraj - možda je mrtvo pola likova iz serije, a možda nije niko od njih. Ako ne računamo sporedne likove poput Merina Trenta, Stanisove žene i Remzijeve konkubine, ničija sudbina nije prikazana eksplicitno, od Deneris, preko Stanisa, Sanse i Teona, Arje, Tristana Martela, pa do Džona Snežnog (čak ni Mirsela nije 100 % sigurna, premda jeste verovatno zakovrnula, možda je vrate sa nekim invaliditetom i slično), što Merchantsima daje ogromnu dozu kreativne slobode, koja će verovatno da se završi u potpunom fijasku. Vidim da u seriji još uvek ima likova koji su skončali u knjigama, i ta nesinhronizovanost radnji iritira prilično.

Btw, razmišljam koliko je glupo bilo nabadanje Džona na kraju - oni su ubili osobu na kojoj im počiva krhki mir sa Divljanima, i šta sada, kada su im hiljade Divljana sa ove strane Zida ? Njih 50 će da se bori protiv npr. 5000 Divljana koji ih mrze iz dna duše, bez Zapovednika i Meštra, u polusrušenoj tvrđavi. Pa ne bi mogli ni da se od onog jednog Diva odbrane, a kamoli od ostalih kojima se otvara istorijska prilika da unište Noćnu stražu.

Edited by Ayatollah