June 20, 20159 yr Pa vidiš da žive u Valiriji kao preko sindikata. Bata Đora polako postaje kameni ratnik, a gde su kameni ratnici tu je i
June 20, 20159 yr Ako moram nesto da kaem za ovu seriju, to je da je bilo dobrih riba, ali ne preterano, osim ove male sa lepim sisama.
June 20, 20159 yr ehehehehe, nek se spremi albanija Па феноменалне локације. На крају ће да дођу и у Маглич.
June 20, 20159 yr pa maglic bi ladno mogao da glumi vinterfel. ako dodju u srbiju kontam da ce sigurno snimati u jagodini
June 20, 20159 yr nije li Palma razmenio hektar zemlje u Jagodini (sa pratećom infrastrukturom) za hektar priobalja u Vesterosu?
June 20, 20159 yr Da nas nije napustila khaleesi, do sad bismo svi već bili upregnuti u brainstorming koji deo Vesterosa najbolje personifikuje Jagodinu. Ko zna zašto je to dobro...
June 20, 20159 yr Misliš, treba da nađemo grad u kojem je Strong Belwas gradonačelnik? Ili je on više Marvelov Kingpin? Edited June 20, 20159 yr by Razzmatazz
June 20, 20159 yr pa maglic bi ladno mogao da glumi vinterfel. ako dodju u srbiju kontam da ce sigurno snimati u jagodini Маглич је већ био кулиса за те неке нискобуџетне мач, штит занимације, идеалан за овакав епохални пројекат.
June 20, 20159 yr Da nas nije napustila khaleesi, do sad bismo svi već bili upregnuti u brainstorming koji deo Vesterosa najbolje personifikuje Jagodinu. Ko zna zašto je to dobro... Jagodina je Volantis. Ili Lis. Ovo samo da te pozdravim i da usput cmoknem Batu. :D Ono što bi bilo super fan za čitanje je da ispišeš tvoj kasting forumaša za likove. Ono gde sam ja Sansa, a Mekejb Septa (obrednica! Dopala mi knjiga Svet vatre i leda na srpskom na čitanje, potpuno mi nov svet otkriven) Mordejn. M xx