goofs Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Pa vidiš da žive u Valiriji kao preko sindikata. Bata Đora polako postaje kameni ratnik, a gde su kameni ratnici tu je i
El Patron Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Ako moram nesto da kaem za ovu seriju, to je da je bilo dobrih riba, ali ne preterano, osim ove male sa lepim sisama.
MiddleClass Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 ehehehehe, nek se spremi albanija Preskocise Crnu Goru. Necemo im to zaboraviti!
porucnik vasic Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 ehehehehe, nek se spremi albanija Па феноменалне локације. На крају ће да дођу и у Маглич.
ToniAdams Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 pa maglic bi ladno mogao da glumi vinterfel. ako dodju u srbiju kontam da ce sigurno snimati u jagodini
garcia Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 nije li Palma razmenio hektar zemlje u Jagodini (sa pratećom infrastrukturom) za hektar priobalja u Vesterosu?
Weenie Pooh Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Da nas nije napustila khaleesi, do sad bismo svi već bili upregnuti u brainstorming koji deo Vesterosa najbolje personifikuje Jagodinu. Ko zna zašto je to dobro...
Razzmatazz Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) Misliš, treba da nađemo grad u kojem je Strong Belwas gradonačelnik? Ili je on više Marvelov Kingpin? Edited June 20, 2015 by Razzmatazz
porucnik vasic Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 pa maglic bi ladno mogao da glumi vinterfel. ako dodju u srbiju kontam da ce sigurno snimati u jagodini Маглич је већ био кулиса за те неке нискобуџетне мач, штит занимације, идеалан за овакав епохални пројекат.
MayDay Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Da nas nije napustila khaleesi, do sad bismo svi već bili upregnuti u brainstorming koji deo Vesterosa najbolje personifikuje Jagodinu. Ko zna zašto je to dobro... Jagodina je Volantis. Ili Lis. Ovo samo da te pozdravim i da usput cmoknem Batu. :D Ono što bi bilo super fan za čitanje je da ispišeš tvoj kasting forumaša za likove. Ono gde sam ja Sansa, a Mekejb Septa (obrednica! Dopala mi knjiga Svet vatre i leda na srpskom na čitanje, potpuno mi nov svet otkriven) Mordejn. M xx
Recommended Posts