Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

proceduralno generisan scenario

Posted

ok, to mozda i nije, al nekako tako su svi bili u kadru, i jedan najpametniji i najaci deli zadatke.

Posted

pa ono kad tako kazes zvuci prilicno proceduralno :lolol:

Posted

a, ma odgovorio sam na uinijev post :D

Posted

dok sam gledao sam momentalno pomislio follow the trail of huge dragon droppings

ne vidim u cemu je problem

Posted

naravno, plus njoj sigurno pri toj brzini opadne bas dosta kose.

ima tu tragova, nije da nema, samo treba znati.

Posted

zasto su bron i djejmi naleteli na malu i malog odma cim su usli i grad?

zasto je brajana naletela bas na stanisa koji skuplja drva za rostilj u sumici iako smo ga videli da je bar milju od iste na pocetku fajta?

zato sto je to takva serija.

nem pojma, mozda su bacili prsten samo da bismo o tome razmisljali.

Ne zaboravi na Briejn koja je odmah naletela i na Arju i na Sansu :D

Posted

pa da, nije veliki taj sjever

Posted

Ako su se najeli prebranca, zmajevi ostavljaju chemtrails. It is known.

Ova dvojica kad opkole trag kao Stanley i Livingston, naći će prsten garant. Ne zaboravite kako u ranim sezonama Theon Keinwurst i Plehanorođeni našli one ljuske od oraha i odmah provalili da su to bili Bran i Rickon (jer niko drugi ne jede orahe).

Posted

Ako su se najeli prebranca, zmajevi ostavljaju chemtrails. It is known.

:fantom:

Posted

Ne zaboravite kako u ranim sezonama Theon Keinwurst i Plehanorođeni našli one ljuske od oraha i odmah provalili da su to bili Bran i Rickon (jer niko drugi ne jede orahe).

Uh, ovo je isto bilo dobro. Orasi = Rickon :lol: Ali bar im teoretski dozvoljava da zaskoče taj zaključak - i do oraha su pratili trag dece, divljakuše, džinovskog retarda, i dva vuka. Ova dvojica će do prstena pratiti trag letećeg zmaja (u čemu nekako imaju iskustva), a onda će da pogledaju dole u travu. I to ne čak ni kad dođu do zmajevog gnezda, nego tamo negde dole bezveze, gde su sve moguće tragove izgazili milioni kopita. Šta koji kurac pokušavaju da nađu u tragu Dothraki khalasaara?! "Hmmm... čini mi se da su ovuda prošli konji. Da vidimo šta su nam ostavili osim balege."

Posted

moze tirion da naskoci na jednog od preostalih zmajeva, pa da prate trag u vazduhu

Posted

Ne može jer nema iskustva. Za razliku od Daario-Mormont dueta koji ceo život prati zmajeve u letu.

Posted

Uh, ovo je isto bilo dobro. Orasi = Rickon :lol: Ali bar im teoretski dozvoljava da zaskoče taj zaključak - i do oraha su pratili trag dece, divljakuše, džinovskog retarda, i dva vuka. Ova dvojica će do prstena pratiti trag letećeg zmaja (u čemu nekako imaju iskustva), a onda će da pogledaju dole u travu. I to ne čak ni kad dođu do zmajevog gnezda, nego tamo negde dole bezveze, gde su sve moguće tragove izgazili milioni kopita. Šta koji kurac pokušavaju da nađu u tragu Dothraki khalasaara?! "Hmmm... čini mi se da su ovuda prošli konji. Da vidimo šta su nam ostavili osim balege."

Бре убисте са присећањем глупости. Пивом, вискијем и домаћом сам успео да потиснем те глупости, а ви решили да ми набаците ПТСД.